Pedro Pascal új meleg westernjének előzetese kiverte a biztosítékot - VIDEÓ

Pedro Pascal új meleg westernjének előzetese kiverte a biztosítékot - VIDEÓ
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Ethan Hawke és Pedro Pascal főszereplésével jön egy meleg westernfilm, a Strange Way of Life.

Pedro Almodóvar még 2022-ben fedte fel, hogy felfedte, hogy egy olyan projekten dolgozik, ami a 2006-ban bemutatott, Heath Ledger és Jake Gyllenhaal szereplésével készült Túl a barátságonra lesz a „válasza”. Aztán a hónap elején bejelentették, hogy a Strange Way of Life című filmet az idei Cannes-i Filmfesztiválon mutatják be, a Pedro Pascal és Ethan Hawke meleg románcáról szóló western pedig végre megérkezett az előzetes!
A Strange Way of Life film trailere nem ad túl sokat, leszámítva a rengeteg fegyvert, lovaglást és homoerotikát. A mellékelt szinopszisból azonban megtudhatjuk, hogy a meleg western egy Silva (Pedro Pascal) nevű farmer körül forog, aki lovon vág át a sivatagon Bitter Creekbe, hogy meglátogassa egy Jake seriff (Ethan Hawke) nevű férfit.

A 30 perces Strange Way of Life Almodóvar második angol nyelvű filmje lesz a Tilda Swinton főszereplésével készült 2020-as rövidfilm után, a vélemények azonban igen megoszlanak róla, már az előzetesnek is vegyes a fogadtatása.
A The Last of Us csillagának egyébként nagyon fontos a sokszínűség népszerűsítése, hiszen öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét - kattints tovább és nézd meg átváltozását!

Galéria / 3 kép

Ő Pedro Pascal transznemű testvére: Lux Pascal

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.