Lehengerlő, ikonikus őszi divattrendek a kifutókról

Lehengerlő, ikonikus őszi divattrendek a kifutókról
Forrás: Pinterest

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Habár a napokban a hőmérséklet még a nyárra emlékeztet, a őszi napsugarak már elő-elő bukkannak. A megannyi inspirációt nyújtó évszak minden alkalommal egyedi módon ihleti meg a divattervezőket.

Az őszi színek, textúrák, a természet varázslatos festménnyé válása talán a leginkább az az időszak az évben, amely elképesztő kreativitásra készteti a művészeket. Már lehet át is pakoltad az őszi ruháidat egy jobban elérhető részbe a gardróbodban, úgyhogy most stílustippjeinkkel szuper újítást varázsolhatsz kedvenc szettjeidnek. Lássuk melyek a legújabb őszi trendek, amelyeket bevetve diktálhatod a divatot!

Szaténok ragyogása

A szatén egy olyan csodálatos anyag, amit ha bármivel, de tényleg bármivel párosítasz, akkor is elegáns és előkelő lehet a megjelenésed. Ha műszőrmével viseled, tovább fokozhatod a szofisztikált hatást, ha azonban egy laza pulcsival kombinálod, a casual chic irányába indulsz el.

Kép
forrás: Pinterest

Boldog harisnyák, boldog hangulat

Mintha csak a gyerekkori zsírkréta készletünk színei elevednének meg a lábainkon, olyan különleges hatást érhetünk el, ha nem egy szimpla szürke vagy bézs harisnyába bújunk idén, hanem színpompásba! A kifutókon feltűnő ruhadarabokkal párosítják a tervezők, de itthon a mindennapokban inkább minimalista színű, szabású és anyagú ruhadarabokkal viseljük ezt a trendet, nehogy túl mesterkélt legyen a hatás.

Kép
forrás: Pinterest

Metallic attack

Úgy tűnik, hogy a metál színek visszatérése évről-évre valahogy újra és újra begyűrűzik a divattörténelembe. Érthető, hiszen például egy arany színű pulóver vagy egy ezüst szoknya kellően fel tud dobni egy megjelenést. Csínján bánjunk itt is a többi kiegészítővel, hiszen habár a runway-en elképesztő hatást érnek el a modellek, a hétköznapokban inkább egy-egy esti partyba engedjünk több csillogást. Az arany idén ősszel erősebben van jelen, így igazán meglepheted magad egy egyedi szabású arany ruhával.

Kép
forrás: Pinterest

Kedvenc őszi színünk: a bíbor lila!

Ez a royal szín most igazi aranykorát éli idén ősszel. A csodálatos árnyalat szinte bármelyik hajszínhez tökéletesen passzol: egy lila pulóver ragyogóan kiemel egy vörös hajat vagy egy talpig lila szett remek párosa egy szőke hajkoronának.

Kép
forrás: Pinterest

Őszi tollak udvarlása

A toll örök. De valahogy minden évszakban megújult formájában csábít minket. Egy krémszínű toll ruha egy barna bőrcsizmával például igazi aduász lehet a ruhatáradban. De ha csak néhány elem van a ruhádon, amelyeket tollak díszítenek, máris úgy érezheted, hogy nem vesztél el az őszi szürkeségben.

Kép
forrás: Pinterest

Kötöttre kötöttet!

Ha igazán letisztult hatást szeretnél elérni, de se időd, se kedved sokáig gondolkodni reggel az aznapi szetteden, akkor mindenképp szerezz be idén ősszel egy kötött kollekciót. Egyre több márka dob piacra ilyen pulóver-nadrág vagy pulóver-szoknya párosításokat. Imádni fogod, hisz tényleg elegáns hatást kelt a két tökéletesen összeillő darab, emellett fázni sem fogsz ezekben a szépségekben.

Kép
forrás: Pinterest

A cape kabátok továbbra is megunhatatlanok!

Ezek a pellerinek egyszerűen nem akarnak kimenni a divatból és mi nagyon örülünk ennek! Kényelmesek, különlegesek és zseniálisan melegítenek. Nyugodtan próbálj ki a teveszínűek mellett egy feltűnőbb színekben pompázót is!

Kép
forrás: Pinterest

Mini táskák nélkül sehova?

Egyre inkább begyűrűzik a mini táskák trendje. A 2019-es őszi bemutatókon több tervezőnél is látni lehetett, hogy a modellek az átlagosnak kisebb méretű táskákkal vonultak végig a catwalk-on. Valóban jobb érzés, ha csak egy telefont és pénztárcát kell beledobnunk a táskánkba, de ennek a trendnek akkor hódolj, ha nem épp egy fontos meeting-re igyekszel, megannyi irattal felpakolva.

Kép
forrás: Pinterest

Derekas álmok

Egy öv áldásos hatásait már Te is biztosan megtapasztalhattad. Idén ősszel nyugodtan feldobhatod pulóverruhára, ingre, kabátra, az átlagosnál többször is. És ugye milyen jó kiemelni a derekad egy szépséges aranyhatású- vagy bőrövvel?

Kép

Az ízelítő után vesd bele magad a galériánkba, ahol megannyi inspiráló szettet találsz, hogy a lehető legjobban fel tudd turbózni az őszi ruhatáradat!

Galéria / 32 kép

Lehengerlő őszi trendek egyenesen a kifutókról

Megnézem a galériát

A teljes őszi-téli trendjelentést keresd az InStyle magazin őszi számában! Irány az újságárus!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!