Óriási lehetőség: ússz versenyt Cseh Lacival! Interjú a bajnokkal

Óriási lehetőség: ússz versenyt Cseh Lacival! Interjú a bajnokkal

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az AXA Bank World MasterCard® prémium bankkártyáját használó meglévő és új ügyfelek különleges élményben részesülhetnek: versenyt úszhatnak Cseh László Olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok úszóval.


Ha van AXA World MasterCard bankkártyád, használd PayPass-vásárlásra 2015. augusztus 15-ig legalább egyszer, majd regisztrálj a versenyre és próbáld ki, le tudod-e győzni Cseh Lacit! Ha még nincs bankszámlád az AXA Banknál, de szeretnél versenyt úszni egy igazi bajnokkal, nyiss OKÉ bankszámlát online és igényelj hozzá AXA World MasterCard bankkártyát 2015. augusztus 15-ig!
Cseh Laci nemcsak kiváló sportoló, hanem az AXA World MasterCard bankkártya arca is, aki most elmondja, hogyan kap lehetőséget bárki arra, hogy legyőzze őt 50 méteren!
Mindenkit az érdekel a legjobban, mit kell tennie ahhoz, hogy kiállhasson ellened?
Semmi különöset, csak idén augusztus 15-ig legalább egyszer használni kell PayPass-vásárlásra az AXA World MasterCard bankkártyát. Azok közül, akik ezután regisztrálnak a versenyre, az AXA Bank véletlenszerűen kiválaszt 3 új, és 3 meglévő kártyatulajdonost, akikkel valódi versenykörülmények között fogunk úszni, a dobogósok ráadásul ajándékcsomagot is kapnak.
A kártyatulajdonosok tehát egy igazi prémium élménnyel gazdagodhatnak… Te egyébként milyen előnyeit élvezed a plasztiknak?
Másfél éve használom az AXA World MasterCard bankkártyát és nagyon elégedett vagyok vele! Fontos volt számomra, hogy egy olyan kártyám legyen, ami egy picit eltér a hétköznapitól, amivel különlegesebbnek érezhetem magam. Az AXA World MasterCard olyan extra szolgáltatásokat kínál nekem, amelyeket a hétköznapjaim során is használok.


Például milyeneket?
A kártyával főleg vásárolni szoktam, mert kedvezményeket kapok például a szobafoglaláshoz vagy az autóbérléshez, de ha mégis készpénzre van szükségem, a világon bárhol, bármilyen automatából ingyenesen tudok felvenni, havonta akár 4 alkalommal is. Fontos számomra az is, hogy minden vásárlásomról díjmentes SMS-t kapok a Banktól. Ez főleg külföldön jelent megnyugtató érzést, ahol ráadásul most szeptember 30-ig a költéseim 1%-át is visszakapom.
Ezek mellett mire használod még a kártyád?
Szuper, hogy akár 5 százalékos pénzvisszatérítést kapok a vásárlásaim után például akkor, ha elektronikai cikket, sportruházatot, mozi- és koncertjegyet, könyvet, strandbelépőt veszek, vagy ételt rendelek. De ahogy mondtam is, különlegesebbnek érzem magam ezzel a bankkártyával: külföldön többször előfordult már, hogy ismerőseim kártyáját nem fogadták el a fizetésnél, de az én AXA World MasterCard bankkártyámat még sehol nem utasították vissza!
A www.axabank.hu/oke oldalon, teljes egészében online történik az OKÉ bankszámlák megnyitása, s a Bank az ország bármely pontjára, ingyenesen házhoz viszi a szerződést. Ennek aláírása és a számlanyitás után a Bank – a számlatípustól függően – 5, 10, vagy 20 ezer forintot utal új ügyfeleinek, ráadásul Magyarországon egyedüliként, garanciát vállal a szolgáltatásaira: ha ügyfelei egy év múlva valamiért megszüntetik a bankszámlájukat, ugyanekkora összeget kapnak.
Teljes körű tájékoztatás a Bank honlapján IDE KATTINTVA olvasható.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!