Kim Kardashian tanácsa segített a dollármilliomos beauty bloggernek túllépni a gyűlölködőkön

kim kardashian,nikkie de jager,nikkie tutorials
Forrás: Instagram

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az internet egyik leghíresebb bloggere lett, pedig majdnem fel sem töltötte a videóját. Azóta dollármilliomos, világsztárokkal bulizik, Kim Kardashian tanácsát pedig te is megfogadhatod!

A most 25 éves holland lány, Nikki de Jager ma az egyik leghájpoltabb Insta-híresség, vagyonát körülbelül 6 millió dollárra (csaknem másfél milliárd forint) becsülik. Insta oldalán, a NikkieTutorialson több mint 12 millióan követik, ahogy elképesztő videókon keresztül mutatja be, főleg saját arcán, hogy mire képes egy "kis" smink, és hogy mekkorát tud dobni az ember önbizalmán.

Nikkie de Jager,Rihanne
forrás: Instagram
Rihannával

14 évesen egy Youtube videót látva döbbent rá, hogy a sminkelés az, ami igazán érdekli. Az önbizalomhiányos, súlya és magassága (190 cm) miatt bullyingolt kislány végül megvette első szemceruzáját, a többi pedig már Instagram törétnelem. 2015-ben posztolta a Power Of Makeup című videót, amelyben csak a fél arcát sminkeli ki, így mutatva meg a különbséget. Nem sokkal később pedig a szépségipar egyik kultikus figurája lett, a Power of Makeup ma már a harmadik résznél jár, saját arca után Kim Kardashian és Drew Berrymore is feltűnik tutorialjaiban, 2017-ben pedig Nikkie-t már a Forbes is az egyik top influencerként tartotta számon.

Pedig Nikkie majdnem fel sem töltötte a videót, ami egy csapásra híressé tette.

Felvettem a Power of Makeup videót, de majdnem fel sem töltöttem végül - mesélte egy ausztrál lapnak. - Azért, mert gyűlöltem. Úgy éreztem, nem helyes. Azt gondoltam, senkit nem fog érdekelni.

nikkie de jager
forrás: Instagram
A Power of Makeup (a smink ereje) videó volt az, ami miatt egyszer csak Instagram-sztárrá vált.

Végül a pasija győzte meg, hogy szerinte ez igenis olyasvalami, amivel az emberek azonosulni tudnak majd. A srácnak igaza lett, két héttel később valami történt és egyszerre futótűzként terjedt az átváltozós videó.

Emlékszem, feltöltöttem, nagyon béna volt. Mondtam is a barátomnak, hogy látod, nem kellett volna posztolnom, ez borzalmas. Aztán amikor elkezdett pörögni, azt hittem, álmodom, hogy ez nem lehet igaz.

Galéria / 6 kép

Nikkie elképesztő sminkjei

Megnézem a galériát

És jöttek a gyűlölködők...

A videó ma már 40 millió fölötti megtekintésnél jár Youtube-on, csatornáján 12 millió feliratkozó van, emellett pedig Instagramon is 12 milliós követői táborral rendelkezik. Ekkora nyilvánosság és siker mellett természetesen a bullyk, vagyis zaklatók is visszatértek az életébe, csak most az interneten. Most mát szerencsére le tudja rázni magáról a gyűlölködőket, mondván, "ez is a munka része". Nem más, mint Kim Kardashian adott neki például jó néhány tippet arra vonatkozólag, hogyan birkózzon meg a netes utákkozókkal.

Figyelj - kezdte egyik tanácsát Kim. - Az az ember, aki beírja a gonosz kommentet, nagyjából két másodpercnyi érzelmet szán annak megírására. Ne hagyd, hogy két másodpercnyi negatív érzelem lehúzza a te egész napodat, nem éri meg.

Jó tanács, az biztos! Nikkie jelenleg a Marc Jacobs kozmetikumok nagykövete, és a világot járja, mint márkatréner. A holland lány, aki a Gemert nevű holland falu-béli hálószobájában próbálgatta a sminkelés fortélyait, mondhatni, hogy a világ tetejére ért.

Bár van egy olyan érzésünk, hogy ha lejár a szerződése Marc Jacobsszal, hamarosan jön majd egy saját sminkkollekció is.

Kép

Influenszer cunami a július-augusztusi InStyle-ban

A július-augusztusi InStyle-ban címlapsztárunk, Shailene Woodley mellett a Hatalmas Kis Hazugságok sztárjaival is olvashatsz iszonyúan őszinte interjúkat, amellett pedig az Insta-királynő, Chiara Ferragni is elárul néhány érdekességet az életéről.

A Local's Lore influenszer nagykövetei szülővárosaik titkos helyeit és a legjobb és legolcsóbb kajálási lehetőségeket is elárulják Granadában, Liverpoolban, Párizsban, Varsóban. Emellett vegán beauty melléklet, ínycsiklandó koktél receptek, további izgalmas interjúk és persze a szezon legjobb trendjei (pl. nyári ruha kalauz) várnak a nyári dupla számunkban!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.