Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Előtte-utána: Ennyit változtatott a plasztika Nicola Peltz arcán

Előtte-utána: Ennyit változtatott a plasztika Nicola Peltz arcán
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Bármilyen meglepő, megannyi sztárhölgyhöz hasonlóan, Nicola Peltz is kés alá feküdt, hogy elérje a vágyott eredményt!

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham hivatalosan 2020 júliusában jegyezték el egymást és 2022. április 9-én meg is tartották világraszóló álomlagzijukat, ami természetesen csak úgy tobzódott a pompában és a fényűzésben. És bár az ifjú ara személye a sztárberkekben sosem volt teljesen ismeretlen, a nyilvánosság számára azért vannak vele kapcsolatban olyan részletek, amikről igazából kevés szó esik.

Nicola Peltz nevét ma már a legmenőbb influencerekkel említik egy lapon. Rajongók millió követik Brooklyn Beckham feleségének mindennapjait, miközben ahogy az lenni szokott, mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a legutolsó mozzanatig ellessék szépségrutinját, bizakodva abban, hogy egy napon ezen trükkök segítségével ők is elérik majd a hőn áhított tökéletes külcsínt, aminek irigyelt részletei igazából csak egy jól sikerült plasztika eredményei. Bizony! Nicola korábban egészen másként festett...

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy hogy nézett ki egykoron Nicola Peltz!

Galéria / 11 kép

Előtte-utána: Ennyit változtattak Nicola Peltz vonásain a plasztikai műtétek

Megnézem a galériát

A sztárvilágban manapság már teljesen megszokott az, hogy egy-egy híresség szembe menve a természet adta adottságokkal, itt-ott kicsit módosít magán egy sebész segítségével. Nincs is ezzel semmi baj egészen addig, amíg a rajongók is képesek helyén kezelni a dolgot, és nem egy tökéletesen kreált és jól megkomponált szépséghez hasonlítják önmagukat. Egy szó mint száz, ezekkel a beavatkozásokkal végülis nincs nagy baj, csak tudni kell a látottakat a megfelelő módon a helyén kezelni.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Óvatosan a plasztikával! Intő példák a sztárvilágból

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.