Előtte-utána: Ennyit változtatott a plasztika Nicola Peltz arcán

Előtte-utána: Ennyit változtatott a plasztika Nicola Peltz arcán
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Bármilyen meglepő, megannyi sztárhölgyhöz hasonlóan, Nicola Peltz is kés alá feküdt, hogy elérje a vágyott eredményt!

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham hivatalosan 2020 júliusában jegyezték el egymást és 2022. április 9-én meg is tartották világraszóló álomlagzijukat, ami természetesen csak úgy tobzódott a pompában és a fényűzésben. És bár az ifjú ara személye a sztárberkekben sosem volt teljesen ismeretlen, a nyilvánosság számára azért vannak vele kapcsolatban olyan részletek, amikről igazából kevés szó esik.

Nicola Peltz nevét ma már a legmenőbb influencerekkel említik egy lapon. Rajongók millió követik Brooklyn Beckham feleségének mindennapjait, miközben ahogy az lenni szokott, mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a legutolsó mozzanatig ellessék szépségrutinját, bizakodva abban, hogy egy napon ezen trükkök segítségével ők is elérik majd a hőn áhított tökéletes külcsínt, aminek irigyelt részletei igazából csak egy jól sikerült plasztika eredményei. Bizony! Nicola korábban egészen másként festett...

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy hogy nézett ki egykoron Nicola Peltz!

Galéria / 11 kép

Előtte-utána: Ennyit változtattak Nicola Peltz vonásain a plasztikai műtétek

Megnézem a galériát

A sztárvilágban manapság már teljesen megszokott az, hogy egy-egy híresség szembe menve a természet adta adottságokkal, itt-ott kicsit módosít magán egy sebész segítségével. Nincs is ezzel semmi baj egészen addig, amíg a rajongók is képesek helyén kezelni a dolgot, és nem egy tökéletesen kreált és jól megkomponált szépséghez hasonlítják önmagukat. Egy szó mint száz, ezekkel a beavatkozásokkal végülis nincs nagy baj, csak tudni kell a látottakat a megfelelő módon a helyén kezelni.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Óvatosan a plasztikával! Intő példák a sztárvilágból

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.