Nassolás bűntudat nélkül – már az egész országban kapható a KITKAT vegán csokija

Nassolás bűntudat nélkül – már az egész országban kapható a KITKAT vegán csokija
Forrás: KITKAT

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Remek hírünk van az édesszájú vegánoknak: megérkezett a KITKAT növényi alapú verziója, így vegánként is élvezheted a csokoládé és a roppanós ostya ellenállhatatlan párosát!

Amikor kísérletezni kezdünk a növényi étrenddel, könnyen elrettenthet minket az a gondolat, hogy mostantól nemcsak a főbb étkezések során kell figyelmesebb döntéseket hoznunk, hanem a megszokott, bevált termékeinktől is meg kell válnunk. Hiszen mindenkinek van egy kedvenc édessége, ami rögtön eszébe jut, ha egy kis feltöltődésre vágyik, és valljuk be, ezektől nem szívesen vennénk búcsút. A Nestlé erre a problémára reagált a vegán KITKAT piacra dobásával, méghozzá úgy, hogy a tudatosság érdekében még a jól ismert, ikonikus ízről és a roppanós-krémes textúráról sem kell lemondanunk.

A vegán KITKAT nemcsak azzal szolgálja a Földet, hogy a benne található tejet egy rizs alapú alternatíva helyettesíti, hanem azzal is, hogy a kakaót 100%-ban fenntartható forrásból szerzik be hozzá, amit a Rainforest Alliance civil szervezet is tanúsít. A klímaváltozás ellen küzdő Carbon Trust pedig azt igazolja, hogy a vegán verzió a teljes „életútja” során 18%-kal kisebb karbonlábnyomot hagy maga után, mint a hagyományos tejcsokoládé. Eközben az alapanyagok a farmokról előbb a hamburgi üzembe, majd végső formájukat elnyerve hozzánk, vásárlókhoz érkeznek, hogy segítségükkel felhőtlenül élvezhessük vegán szünetünket.

Kép
forrás: KITKAT

A Nestlé szerint világszerte nő az igény a környezetbarát alternatívák iránt, vásárlóik is egyre gyakrabban fejezték ki, hogy szeretnék beilleszteni régi kedvenceiket vegán életmódjukba.

Növényi alapú étel- és italfejlesztéseinkkel szeretnénk a most zajló élelmiszeripari forradalom élére állni. Ezt bizonyítja az is, hogy az egyik legrégebbi és leghíresebb márkánkat tesszük elérhetővé vegán változatban

- mondta Tömpe Judit, a KITKAT brand managere. A vállalat a jövőben még több hasonló lépést tervez, ezzel biztatva a piacot és a vásárlókat is arra, hogy a tudatos és fenntartható étkezés egy járható út, és nem feltétlenül jár annyi lemondással, mint hinnénk.

Kép
forrás: KITKAT

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.