12 éve tartó ördögi kör érhet most véget a csillagjegyek számára: Ezt tedd meg, hogy ne kínozzon a Neptunusz a további két évben!

12 éve tartó ördögi kör érhet most véget a csillagjegyek számára: Ezt tedd meg, hogy ne kínozzon a Neptunusz a további két évben!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Sokak életében véget érhet a bántalmazások ördögi köre 2026-ig! Már kifelé tartunk a Naptunusz és Halak évek óta tartó negatív spiráljából!

A bolygók energiája jelenleg ugyanis olyan intenzív, ami olyan helyzeteket teremthet, melyek hatására az emberek folyamatosan újraélik traumáikat. De hogy mit is jelent ez pontosan? A Neptunusz jelenleg a Halakban tartózkodik, szokásos égi pályája során. A Neptunusz az asztrológián belül a függőségek, érzelmi szélsőségek, megtévesztés, önfeláldozás, áldozattá válás jelzője. 2012. február 3-tól 2026. január 26-ig tartózkodik a Neptunusz a Halak jegyében. Jelenlegi pozíciójával pedig sokak életébe elhozza az elhagyást, bántalmazást, elhanyagolást, megtévesztést, befolyásolhatóságot, egészségtelen menekülési formákat, de hogy valami pozitívat említsünk, az együttérzést, segítségnyújtási szándékot is.

A Neptunusz mindenekelőtt az a spirituális erő, amely egy egész generációra és korszakra hatással van

Ezért látjuk ennyire kollektív szinten megnyilvánulni a mára már hatalmas méreteket öltő bántalmazást. A Halakban tartózkodva, egészen 2026-ig szembesít minket a saját ellentmondásainkkal, és megmutatja, hogy mivel kapcsolatban van hatalmas rózsaszín köd a szemünk előtt. Láthatjuk legsötétebb félelmeinket, legszentebb reményeinket, leghétköznapibb valóságainkat, és megtanulhatjuk mindet önmagunk lényeges részeként befogadni.

És hogy hogyan szól ebbe a Halak? Mivel a Halak a teljes összeolvadást, határtalanságot képviseli, 2012 és 2026 között sokan tapasztalják meg, hogy milyen a társfüggőség, milyen érzés teljesen elveszni a másikban, a másik befolyásolása alá kerülni, mindenhogy látni a dolgokat, csak tisztán nem. A Neptunusz hatása alatt nagyon nehéz szembesülni a valósággal, mert inkább a saját illúziónkat éljük meg a dolgokkal kapcsolatban, milyennek szeretnénk, hogy legyen a másik, de képtelenek vagyunk felfogni, hogy valójában mi történik velünk, körülöttünk. Még ha nagy nehezen meg is értjük ezen idő alatt, hogy például bántalmazás áldozatai vagyunk, akkor is erősebb lehet a helyzetből való kilépésnél a megbocsátás, a feltétel nélküli szeretet. Ezért egy ördögi körré tud alakulni nagyon gyorsan a bántalmazás folyamata. Sajnos sokan a kiábrándulás időszakának is gondolják ezt az időszakot, ám a megvilágosodás időszakának is tekinthetjük – amikor egyre inkább a fényt látjuk az alagút végén.

A Neptunusz Halakban való tartózkodása alatt nem igazán vagyunk biztosak magunkban, nincs egy biztos identitás tudatunk, azt sem tudjuk, hogy kik vagyunk valójában. Így elég könnyű mások áldozatává válnunk, mert azt nézzük, hogy tudunk a másiknak a kedvében járni. Ahogy viszont halad előre a Halak jelén keresztül a Neptunusz, egyre inkább úgy érezhetjük, hogy nincs minden rendben a minket körülvevő világgal. A fizikai bántalmazással szemben, amely szembetűnő és nyilvánvaló lehet, gyakran nehezebb meghatározni és észrevenni az érzelmi bántalmazást. Az áldozat számára sokszor zavarba ejtő a helyzet, mert legtöbbször olyan szituációkban érhető tetten, amit tévesen akár „gondoskodásként” is érzékelhetünk.

A Neptunusz által jelzett bántalmazás során a másik fél megszerzi a bizalmunkat és megbecsülésünket, amely a későbbi visszaéléshez sebezhetővé tesz

Az érzelmi bántalmazást az elkövető saját erejének fitogtatására használja fel, valamint arra, hogy fenntartsa ellenőrzését a kapcsolat felett, ennek számos formája lehet, beleértve a kritikát, a fenyegetést, sértést, nevetségessé tevést, lekicsinylést, megszégyenítést, hazudozást és ignorálást is. Az érzelmi bántalmazás egyetlen kapcsolatban nem szemmel látható, de igen komoly traumát okoz az áldozatnak, aki később szorongással, depresszióval, krónikus fájdalmakkal szembesülhet és rászokhat az alkoholra vagy egyéb szerekre. Ezek azok az egészségtelen menekülési formák, amiket a cikk elején említettünk.

A jelenlegi energiák kapcsán a Szaturnusz, Neptunusz és Plútó hatása alatt egy ilyen helyzetben most a következőket tapasztalhatjuk:

A partnerünk torzítja a valóságot azért, hogy fenntartsa ellenőrzését a kapcsolat felett: valós dolgokat egészen másként ad elő, próbálja megmásítani a megtörtént dolgokat, ezzel alátámasztva, hogy minden úgy igaz, ahogy ő látja. Jellemző, hogy azt mondja, „nem emlékszel jól” vagy „sosem mondtam ilyet”. Ez a neptunuszi ködösítés! Ilyenkor a bántalmazók sokszor arra akarják párjukat rávenni, hogy ismerje be, ő téved vagy ő a hibás. Reakcióik idővel valóban azt váltják ki, hogy a partnerük kételkedni kezd magában és a lelkében torzulást idéznek elő. Már nem bíznak saját megérzéseikben, értékítéletükben. Ha már ebben a fázisban tartasz, higgy a belső hangodnak, hogy valami nincs rendben! Ami viszont jó hír, hogy a Vízöntőben álló Vénusz és Mars energiáinak köszönhetően sok bántalmazó kapcsolat lezárható most. A Halakban való bolygócsoportosulás miatt nagyobb eséllyel tudsz most segítséget kérni és ténylegesen magad mögött hagyni ezeket a nyomasztó helyzeteket. Mert bár a Neptunusz egészen 2026-ig lesz a Halak jegyében, itt egy remek pillanat, hogy felismerd a helyzeted és lépj a változás felé!

Most pedig íme 3 csillagjegy, akit 2024-ben hatalmas szerencse ér!

Galéria / 3 kép

3 csillagjegy, akit 2024-ben hatalmas szerencse ér

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!