Nemi erőszak, abortusz: Ireland Baldwin őszintén mesélt féltve őrzött titkairól

Nemi erőszak, abortusz: Ireland Baldwin őszintén mesélt féltve őrzött titkairól
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Ireland Baldwin életében is vannak olyan sötét részletek, amikről hosszú évekig hallgatott.

Ireland Baldwin pár nappal azután tette közzé TikTok-videóját, miután az Egyesült Államokban eltörölték az abortuszhoz való alkotmányos jogot, azaz ezentúl a szövetségi államok külön dönthetnek majd arról, hogy engedélyezik-e a terhesség megszakítást, vagy sem.

Ireland Baldwin meglepő őszinteséggel vallott arról, hogy tizenéves korában megerőszakolták őt...

Teljesen eszméletlen voltam, amikor megtörtént, ám ez mégis megváltoztatta életem hátralévő részét. Akkoriban ezt senkinek sem mondtam el és ez évekig így is maradt. Az egyetlen ember, aki tudott róla, az a nővér volt, aki nem sokkal ezután ellátott engem. Még az akkori barátomnak sem mondtam el. Sem a szüleimnek. Senkinek

- meséli a videóban.

Kim Basinger és Alec Baldwin 26 éves lánya szerint mindez az eset rengeteg fájdalmat okozott neki, akkoriban nagyon sokat bulizott és ivott, hogy elterelje a figyelmét az átélt tragédiáról. Az abortusztörvény következtében és a sok bátor nő története hallatán viszont benne is megfordult a gondolat, hogy mi lett volna ha másként alakul az élete és ezen szörnyűségek ellenére fel kellett volna nevelnie egy kisbabát. Majd egy másik abortusztörténetét is megosztotta követőivel...

Akkoriban boldogtalanok voltunk együtt. Ő nagyon hamar nyilvánvalóvá tette, hogy nem szeretne gyereket vagy házasságot. Még egy komoly kapcsolatban is alig akart benne lenni. Azért döntöttem az abortusz mellett, mert pontosan tudom, hogy milyen érzés két egymást gyűlölő ember közé születni. Megszülhettem volna azt a babát, és örökbe adhattam volna? Talán. Talán nem. Nekem nem ment volna az, hogy saját stabil anyagi biztonság és egy szerető és támogató partner nélkül felneveljek egy babát. Magamat választottam és most sem tennék másként. Ez a te életed, a te döntésed.

- mondta.

Ireland ma már jól van és posztjai alapján nagyon jól is érzi magát új szerelme, a RAC néven futó zenész, André Allen Anjos társaságában, és csak remélni tudjuk, hogy ez a kapcsolat beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Híres nők, akik nem féltek beszélni abortuszukról

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves