Az 54 éves Halle Berry átlátszó crop topban és csípőszoknyában mutatta meg bomba alakját

Az 54 éves Halle Berry átlátszó crop topban és csípőszoknyában mutatta meg bomba alakját
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a tökéletes bizonyíték arra, hogy vörös szőnyeges pillanatok nélkül is lehet élni, de van olyan is, hogy nem érdemes!

A díjesők időszakában idén is úgy hozta az élet, hogy leginkább csak a zoom kamerái előtti csillogás maradt, ám Halle Berry még ezt is tovább vitte és nem is akármilyen szettben pózolt a kertben...

Christian Siriano újrahasznosított darabokból készült, 2021-es Pre-Fall kollekciójának gyönyörű hosszú ujjú, pillangó mintás, áttetsző felsője és tüll szoknyája a színésznőn debütált először. Az 54 éves Halle csak úgy ragyog, amiben minden bizonnyal a Grammy-díjas R&B énekessel, Van Hunttal tavaly nyár óta tartó románca is nagy szerepet játszik. Posztjait elnézve a karantén időszakban egy gramm se szaladt fel a 20 éveseket is megszégyenítő külsővel megáldott színésznőre. Pár napja még bugyiban és pólóban pózolt....

Februárban pedig egy szatén ingben és magassarkúban villantott a kertben!

A karantén outfittet illetően úgy tűnik, van még mit tanulnunk tőle, de az is biztos, hogy ha végre véget ér ez az időszak, mi is legszívesebben egy ilyen tüllös szépségben ünnepelnénk a szabadság édes ízét!

Galéria / 15 kép

Halle Berry élvezi a testét

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.