Sokak szerint egy kapcsolat megromlásának a jele, ha ezt látod egy páron - szerinted is igaz lehet?

Sokak szerint egy kapcsolat megromlásának a jele, ha ezt látod egy páron - szerinted is igaz lehet?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az utóbbi időben egyre több sztárpár dönt úgy, hogy nemcsak az alkalomhoz illő dress code szabályait ignorálják, de egymás választásait is.

Természetesen egy kapcsolat ténye sem jelenti azt, hogy benne lévő feleknek kötelező ugyanazon dolgokért lelkesedni, de ettől függetlenül a hírességek világában gyakran láthattunk példát arra, hogy egy-egy sztárpár a köztük lévő összhangot egy-egy nyilvános eseményen is örömmel prezentálta azzal, hogy összeöltözött.

Az utóbbi időkben azonban úgy tűnik, hogy más trendszelek fújnak erre pedig talán az egyik legjobb példa Hailey és Justin Bieber, akiknek ellentétes gardróbválasztásai nemcsak a rajongókat, de a sajtót is aktívan lázban tartja. A viccesebb kommentek szerint „stylistjaiknak nincs is meg egymás telefonszáma”, míg mások viszont baljós előjelként veszik azt, hogy a sztárpár stílusa ennyire erős eltérést mutat.

Egyesek szerint ugyanis az összehangolt stílus az adott párkapcsolat harmóniáját tükrözi, és van valami édes abban, ha egy pár divatválasztásai erősen fedik egymást, legyen szó egy hasonló ízlésvilágú darabról vagy éppen egy nagyon jól harmonizáló színvilágról. Zendaya és Tom Holland, de Rihanna és A$AP Rocky is nagyon szinkronban van egymással, és persze itt ki nem hagynánk az internet stílusarchívumának egyik örök és ikonikus gyöngyszemét: Britney Spears és Justin Timberlake 2001-es American Music Awards-ra választott farmerszettjét sem.

Több híresség a vörös szőnyegen túl is örömmel tesz tanúbizonyságot arról, hogy a hétköznapokban is nagyon jól működnek együtt esztétikai szinteken. Egy pszichoterapeuta szerint az öltözködésben mutatott összhang a konformitásnak egy finom formája, ami azt a fajta empátiát és a megértést mutatja meg, ami egy egészséges kapcsolatot tükröz. Mellékesen megjegyeznénk, hogy a hasonló döntések nemcsak a szerelemben mutatnak rá egy összetartó egységre, hanem a barátságokban, a családban és a munkahelyen is. Ugyanakkor a különbség kulcsfontosságú lehet, hiszen az egyéniség megőrzésének érzése létfontosságú alapja minden egészséges kapcsolatnak. A személyes ízlésünk az identitásunk része egy módja annak, ahogy a világ előtt "bemutatkozunk", a stílusváltás pedig teljesen természetes egy szerelem esetén, de csak akkor ha hiteles. Gondolj csak arra, hogy Kim Kardashian mennyit formálódott Kanye West hatására - hozzátéve az előnyére -, és bár még egy viszonylag fiatal románc, de az már látható, hogy Kylie Jenner öltözködése is egy nyugodtabb esztétikára váltott Timothée Chalamet mellett, miközben Travis Scott idejében inkább a nyíltan szexi vonal uralta a ruhatárát. Ez persze nem jelenti azt, hogy a nagy számok törvénye alapján muszáj idomulni a párunk stílusához, mert nem. A személyiségünk fontosabb részei megmaradnak, ahogy a saját hobbik, érdeklődési köreink és miegyéb, a kis különbségek pedig még jót is tehetnek ha egy hosszú távú kapcsolat a cél.

Egy szó mint száz, aggódalomra semmi ok! Semmi gond nincs azzal ha egy sztárpár tagjainak stílusa erősen eltér egymástól. Nem mellesleg pedig ha komolyabb vihar lenne a Paradicsomban azt a sajtó munkatársai úgyis megneszelnék és akkor már rég nem az lenne a legnagyobb baj, hogy más divatnyelvet beszélnek. A párkapcsolati harmónia legjobb jele, ha mindkét fél elég jól érzi a magát az adott élethelyzetben ahhoz, hogy úgy öltözködjön, ahogy csak akar – akár egyezik ez a partnerével, akár nem.

Te mit gondolsz, jobb lehet az a kapcsolat, ahol a párok összeöltöznek?

Szerintem igen, én is imádok összeöltözni a szerelmemmel!
Ne már, semmi köze ennek a jó párkapcsolathoz!

És hogy miért is ekkora beszédtéma Hailey és Justin Bieber eltérő stílusa? Kattints tovább és nézd meg!

Galéria / 13 kép

Stílusos vagy kellemetlen? Hailey és Justin Bieber randiszettjei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!