Küldj e-képeslapot az SOS Gyermekfalu lakóinak!

Küldj e-képeslapot az SOS Gyermekfalu lakóinak!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Bizony, vannak olyan alapvető értékek, amelyek sokak számára magától értetődőek, és most, karácsony közeledtével értékelődnek fel. Ilyen a család, az összetartozás, a gyermekek nevelése és a velük együtt átélt pillanatok.


Adódhatnak azonban olyan helyzetek, amikor mindez csak igen nagy erőfeszítések árán tartható fenn. A NIVEA immár 12 éve segíti az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa munkáját két különleges program, a gyermekek képességfejlesztésén és a krízishelyzetben lévő családok megsegítésén keresztül.

A tehetség nem kallódhat el


Az SOS Gyermekfalvakban nevelkedő gyermekek és fiatalok képességeinek és készségeinek fejlesztésére a speciális foglalkozásaikon, házi versenyeken és tehetségkutató programjaikon kívül a NIVEA támogatásával idén már lehetőség nyílik a fiatalok egyéni fejlesztésére is. És mi lehet annál nagyobb öröm annál, mikor a falu egyik lakójának, Zitának története, aki évek óta atletizál,és a csodálatos eredményei mellett élete egyik legnagyobb élményeként élte meg, hogy egyike lehetett a 2012-es Londoni Olimpia Fáklyafutóinak.

A családnál nincsen nagyobb kincs


Kevesen tudják, hogy az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa nem pusztán a gondozásába helyezett gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozik, hanem krízisbe jutott családok segítésével is,ahol a szülők átmenetileg nem képesek gyermekeikről gondoskodni. Ilyenkor minden segítséget meg kell ragadni annak érdekében,hogy a család széthullása még átmenetileg se következhessen be. Az ilyen helyzetekben jelenthetnek óriási segítséget a családmegerősítő, illetve a különböző krízismegelőző programok, melyek a NIVEA támogatását is élvezik. A márka családok iránti elkötelezettségét tükrözi az a 2020-ra kitűzött cél is, mely 1 millió család támogatását foglalja magában -hasonló formában- világszerte.
Ahhoz hogy örömet okozzunk, néha elég egy kedves gondolat is egy régimódi képeslapon is. Mutassuk meg együtt az SOS Gyermekfalu lakóinak, hogy milyen sokan gondolunk rájuk karácsonykor! Válassz egy képeslapot az oldalon, és írj egy kedves üzenetet a gyerekek számára!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!