Napi horoszkóp október 1.: a Vízöntőknek régi álma teljesülhet, a Halak nagyobb volumenű kihívásra vágynak

Napi horoszkóp október 1.: a Vízöntőknek régi álma teljesülhet, a Halak nagyobb volumenű kihívásra vágynak

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP október 1.

KOS (március 21-április 20)

Váratlan helyzet adódik a mai napon, amit mihamarabb meg kell oldanod, ám ahelyett, hogy kidolgoznád a megfelelő taktikát, kétségbeesetten fel-alá szaladgálsz, hátha belebotlasz valakibe, aki megmutatja a helyes utat. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb, amit tehetsz, sokkal inkább arra kellene törekedned, hogy saját magad találd meg a megoldást. Ne akarj mindig másokra támaszkodni, hiszen vagy te olyan erős, s rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot ennek a szituációnak a megoldása sem. Nyisd ki a szemed és próbálj az orrodnál kicsit tovább látni!

BIKA (április 21-május 21)

Általában arra törekszel, hogy minden a terveid szerint alakuljon, nem igazán szereted, ha beleszólnak a dolgaidba, inkább a saját utad járod. Nincs ezzel semmi baj, de emellett igyekezz arra is törekedni, hogy ha az Élet úgy hozza, hogy csapatban kell működnöd, mégse okozzon gondot az, hogy hasznos darabjává válhass a nagy gépezetnek! Szerencsére nem esik nehezedre ez sem, pontosan tudod ugyanis, hogy akadhatnak olyan szituációk, amikor sok múlhat az alkalmazkodó képességeden és azon, hogy milyen tapasztalattal rendelkezel! Engedj másokat is érvényesülni, ne akard egyedül megváltani a Világot! Hidd el, csapatban időnként sokkal könnyebb!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki mindenáron meg akar győzni valamiről, amelyben nem igazán látod a perspektívát, emiatt eléggé megnehezíted az illető dolgát. Időnként azonban érdemes engedned a nyomásnak és alaposan megfontolnod a felvázolt terveket, mert soha nem tudhatod, miben lehetsz sikeres. Nyilván nem kell minden apró dologba belekezdened, csak azokba fektess energiát, amiben valóban van lehetőség, de ne zárkózz el mindentől! Sikeressé ugyanis csakis akkor válhatsz, ha néha nyitsz az új lehetőségek felé és legyőzve a kételyeid, egyszerűen beleveted magad a kalandba!

RÁK (június 22-július 22)

Pillanatnyi figyelmetlenséged miatt kellemetlen szituációba kerülsz, amiből csak hosszas magyarázkodás árán tudsz kikeveredni. Ez elég sok energiádat felemészti és a hangulatodra is rányomja a bélyegét, így nincs is kedved már semmihez. Előfordulnak azonban ilyen helyzetek, s ne vedd a lelkedre a dolgot, hiszen te sem vagy tévedhetetlen. Időnként lankadhat a figyelmed, ezért hibázhatsz, de azt is tudod, hogy adott esetben a felelősség is téged terhel, és soha nem próbálsz kibújni alóla, ami már önmagában sem kevés!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan emberekben kell ugyanis pozitívan csalódnod, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a meglepetések bearanyozzák az egész napod és olyasfajta lendületet adnak, amelynek segítségével bármilyen akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de a rózsaszín felhőn ücsörögve vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekeiben legyeskedik körülötted! Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, tudd különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az érdektől!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki egyfolytában sajnáltatja magát, egyszerűen lépten-nyomon csak azzal haknizik, hogy hogyan jutott neki az áldozat szerepe. Mivel nem tudod tétlenül nézni a kínlódását, próbálj meg utat mutatni neki, hisz talán egy irányjelzésre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon és végre ne csak a negatív oldalát lássa minden helyzetnek. Légy azonban óvatos, ne hagyd, hogy az ő hangulata rányomja a bélyegét a tiédre is, ha a segítségnyújtás ellenére folyton csak panaszkodni tud, jobb ha egy darabig tudatosan tartod magadtól távol, nehogy általában véve pozitív életfelfogásodon csorbát ejtsen az ő hozzáállása. Ez esetben ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz vannak emberek, akiket úgysem lehet megmenteni saját maguktól!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, teljesen feleslegesen dolgozol valamin, ami egyelőre rendkívül lassan halad az útján, elég sok akadállyal kell ugyanis megküzdened ahhoz, hogy zökkenőmentessé válhasson a folyamat, emiatt az idő előre haladtával kezd eluralkodni rajtad a gondolat, hogy mi lenne, ha feladnád az egészet. Mielőtt azonban végleg megfutamodnál, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy egészen idáig mennyi energiát fektettél bele és bizony ha most feladnád, odaveszne minden eddig elvégzett munka. Hidd el, érdemes kitartóbbnak lenned, mert a célban ott vár majd a siker és a csillogás!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fogsz fárasztani. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is Te vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok feladatot szeretnél egyszerre, egyetlen nap alatt befejezni, hisz pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rájuk időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos, vagy befejezetlen lesz, amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, készíts egy tervet, amely alapján előre haladsz. Ha tartani tudod magad és szép, sorjában haladsz lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában. Nem a lehetetlennel küzdesz, de emlékezz a mondásra: „A jó munkához idő kell”!

BAK (december 22-január 20)

A mai napra semmiféle komolyabb kihívás nem ígérkezik, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot a rohanó emberekkel együtt és helyükre tegyél magadban eddig bizonytalan dolgokat és minden olyan kusza gondolatot ki tudj bogozni, amely nem hagy nyugodni. Időnként neked is szükséged van nyugodtabb napokra, amikor nem zavarnak a külső körülmények, csupán csak Te vagy a kétségeiddel és a kérdéseiddel, melyeknek mindenképp a pontot kell tenned a végére ahhoz, hogy megnyugodhass teljesen.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

HALAK (február 20-március 20)

Mivel kissé egysíkúnak érzed mostanában az életed, nagyobb volumenű kihívásban gondolkodsz. Olyasmiben, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely miatt hezitálsz, az a dolog veszélyességi foka, nem tartozik ugyanis a biztonsági zónába, tele van extrém, veszélytelennek a legnagyobb jóindulattal sem mondható akadályokkal. Amennyiben elég bátornak érzed magad ehhez a kalandhoz, a megfelelő mérlegelés után vállald el. Ha azonban mégis valami miatt megremeg a lábad, nem kellene elsietned a dolgot. Ebben az esetben adj időt magadnak a felkészülésre, hisz nem hajt a tatár!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.