Napi horoszkóp november 12.: a Mérlegek hasznos tanácsot kapnak, a Nyilasoknak fel kell vállalniuk a véleményüket

Napi horoszkóp november 12.: a Mérlegek hasznos tanácsot kapnak, a Nyilasoknak fel kell vállalniuk a véleményüket

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét első munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 12.

KOS (március 21-április 20)

A mai napon fény derül valamire, amire korábban gondolni sem szerettél, s ami alapjaiban rengeti meg a biztos helyzetedet és ezzel együtt az önbizalmadat is. Bár most úgy látod, hogy eléggé nagy bajban vagy, azért azt be kell látnod, mégis jobb, hogy most derült ki a dolog, hisz ma még van lehetőséged változtatni – és egy másik úton elindulni. Ne arra figyelj, hogy ez milyen negatív hatással lehet rád, sokkal inkább arra, hogy mit tanulhatsz ebből, amit később egy hasonló szituációban fel tudsz majd használni. Gondolj bele, ilyen kellemetlen tapasztalatokra is szükség van ahhoz, hogy sikeressé válhass az élet minden területén!

BIKA (április 21-május 21)

Bizonytalan helyzetbe lavíroztad magad, de olyan lehetőséget kínál a sors, amely megoldást nyújthat és kirángathat a kátyúból. Ragadd meg az alkalmat, amely könnyen lehet, hogy csak egyszeri, s csupán a kivételes szerencsédnek köszönhető. Légy hálás ezért, és mielőbb tegyél pontot az ügy végére. Ha nem muszáj, akkor akkor ma már ne vágj bele semmilyen új munkába, hisz ez a dolog eleve rengeteg energiát kivett belőled. Pihend ki magad és gyűjts erőt a következő kihívásra!

IKREK (május 22-június 21)

Kifejezetten annak a híve vagy, hogy mindent jól és előre kiszámított módon lehet csak csinálni, az Élet egy matekpélda és amennyiben rendelkezel a megoldó kulccsal, mindenképp tiéd a siker. Fel kell azonban készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt, ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, pontosan tudod azt is, hogyan fogod elérni őket, nem félsz az utadba kerülő akadályoktól sem, hisz mindent alaposan átgondoltál, jó előre tudod, melyik lábad melyik után tedd ahhoz, hogy hasra ne ess. Érdemes azonban egy B-tervet is kidolgoznod, hisz akadhatnak olyan váratlan helyzetek, amelyek mindent megváltoztathatnak és amennyiben minden áron ragaszkodsz az eredeti elképzelésedhez, nem biztos, hogy ugyanúgy eredményes lehetsz, mint abban az esetben, ha van benned némi rugalmasság, amely elegendő lendületet ad ahhoz, hogy gond nélkül átugord az akadályt. Ne hallgass azokra, akik folyamatosan a füledbe károgják a veszélyeket és negatív energiákat bocsátanak ki feléd, ne engedd, hogy a félelem befolyásoljon. Ha már egyszer eltervezted és kitűzted ezt a bizonyos célt, tarts is ki mellette!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass ahhoz, hogy végül pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon konfliktushelyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amihez semmi közöd, nem csináltál semmi rosszat, mégis rád akarják húzni a vizes lepedőt. Szóval neked kellene elvinni mások helyett a balhét. Szerencsére te sokkal intelligensebb vagy annál, minthogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcban. Teljes nyugalommal tölthet el az, hogy neked ebben az ügyben tökéletesen tiszta a lelkiismereted. Gondoskodj viszont arról, hogy a sértett felek mindenképp megtudják az igazságot, így vállalják azok a felelősséget, akiknek valóban van valami a fülük mögött! Miért tartanád mások helyett te a hátadat?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan tanácsot kapsz egy jó barátodtól, amit jól tudsz majd hasznosítani az élet szinre minden területén. Ez most kifejezetten jól jön, hiszen új kihívásokkal kell szembenézned, amelyek az első pillanatban elrettentenek, s minden eddigi bátorságod elszáll. Ne engedd azonban, hogy a félelmeid elhatalmasodjanak rajtad, hanem vedd fel a kesztyűt, s lépj bátran a szorítóba, különben jó ideig bánni fogod, ha esetleg megfutamodnál. Fárasztó lenne azonban úgy élni, hogy egyfolytában sajnálod magad az elszalasztott lehetőség miatt! Szóval inkább cselekedj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve és teljesíteni is tudod a kérését. Nem kell azonban a saját határaidat túllépve beleugrani mindenbe, csakis olyasmibe hagyd belerángatni magad, ami nem jelent megoldhatatlan kihívást. Különben csak kudarcot vallasz, az efféle csalódás pedig nem hiányzik neked, meg az ismerőseidnek sem. Éppen ezért határozottan mondd el annak, aki a lehetetlent várja el tőled, hogy nagyon sajnálod, de nem tudsz és nem is akarsz segíteni. Miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

NYILAS (november 23-december 21)

Állást kell foglalnod egy vitás kérdésben, hiszen nyilvánosan, sokak előtt kérik ki a véleményedet. Mivel azonban te általában konfliktuskerülő embernek tartod magad, nem is igen szeretsz ilyen szituációkba keveredni, mert tartasz attól, hogy esetleg még jobban összegabalyodnak a szálak – és te is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Előfordulhat azonban, hogy – tetszik, nem tetszik –, mégis mondanod kell valamit, ezért most bátran merd vállalni a véleményedet, hiszen így kivívhatod mások elismerését, ugyanakkor a saját lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz! Ne húzódj mindig a háttérbe!

BAK (december 22-január 20)

Nem igazán szeretsz a komfortzónádból kilépni, s új helyzetekkel szembenézni, inkább biztonsági játékra törekszel annak érdekében, hogy semmiképpen ne vallj kudarcot. Ezúttal azonban nemigen van választásod, mert a főnökeid olyan feladattal bíznak meg, amely a számodra teljesen ismeretlen, ennek ellenére nem mondhatsz nemet. Hidd el azonban, minél inkább remeg a lábad, annál nagyobb eséllyel fogsz hatalmasat esni. Ha bízol magadban, megtalálod a megoldást, s a végén majd te is csodálkozni fogsz, hogy mennyire egyszerű volt a dolog, amelynek sokkal nagyobb volt füstje, mint a lángja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden másodperced azzal töltened, hogy felsorakoztatod magadban a pro és kontra érveket. Döntésednek megfelelően most már nyugodtan vághatsz bele abba a kalandba, amely eddig félelemmel és kételyekkel töltött el. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, mindennek vállalni fogod a következményét, ha végül sikertelen lesz, ám mivel bízol magadban, a tudásodban és a szerencsében, inkább úgy állsz a dologhoz, hogy a végén sikerélményed lehet. Ne félj az újtól, az ismeretlen mindig tapasztalatszerzést és új élményeket tartogat!

HALAK (február 20-március 20)

Bár komoly tervrajzod készítettél, mindent kiszámítottál, teljes meggyőződéssel hitted, hogy nem csúszhat hiba a számításodba, most azonban mégis olyan helyzetben találod magad, ami abszolút nem volt beleszámítva a menetrendbe. Nem baj, ha le kell térned az ösvényről, csak ne a lábad elé nézz, hanem figyeld azt is, mi az útirány és próbálj olyan döntéseket hozni, amelyek előrébb vihetnek. Döntésed terhe ugyanis ezúttal másokra is hatással lesz, épp ezért igyekezz globálisan tekinteni a helyzetre, ne csupán a következő lépést vedd figyelembe. Az is lehet, hogy ez az ösvény még sikerélményt is adhat, ne ijedj meg tőle, egyszerűen csak lazíts, tedd fel a napszemüveged és magabiztosan menetelj!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!