Chris Noth Mr. Big-ként védelmezi Sarah Jessica Parkert - Végre elmondta mit gondol Kim Cattrall viselkedéséről

mr big, Kim Cattrall
Forrás: RCF/gettyimages

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A héten debütál a Szex és New York következő évada, amelynek kapcsán egyre többször ered meg a szereplők nyelve.

Chris Noth, akárcsak a többi szereplő, éveken át dolgozott a szérián és az ezt követő két mozifilmen. Néhány hónapja pedig az az öröm érte a a sorozat egykori rajongóit és persze a színészt is, hogy ennek újra részese lehet egy évadon keresztül. A Szex és New York folytatásának kapcsán több interjút is készítettek a visszatérő szereplőkkel, köztük a színésszel is, akit az elmúlt évek egyik legnagyobb sztárvitájáról is megkérdeztek a riporterek. Pontosabban Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker drámájáról.

El kell mondanom, fogalmam sincs, mit gondol, vagy mit érez [Kim]. Közel állok SJP-hez, és Kim véleménye meg sem közelíti a valóságot. Kedveltem őt, szerintem csodálatos volt a műsor során, néhányan azonban saját maguk miatt lépnek tovább… Csak azt kívánom, bárcsak soha ne történt volna meg ez az egész, mert szomorú és kellemetlen volt.

Majd hozzátette:

Nem szeretem, ha valaki megpróbál Sarah ellen beszélni, mert célpont, és az emberek gonoszak tudnak lenni. Úgy érzem, nagyon védelmező vagyok vele kapcsolatban és egyáltalán nem örültem, amikor ez megtörtént. Ennyit mondok erről.

Aki egyébként lemaradt volna, annak idején Kim és Sarah Jessica között azt követően alakult ki feszültség, hogy a készítők jóval több pénzt adtak neki egy részért, és a sorozat producerének is megtették. De Kim elárulta, a Szex és New York teljes forgatása alatt sem kedvelték egymást, csak igyekeztek ezt a felszín alatt tartani. A vita aztán online folytatódott, azt követően, hogy Kim Cattrall nemet mondott a folytatásra. Erre pedig rátett egy lapáttal, amikor a színésznő bátyjának hirtelen halála után Sarah Jessica Parker kifejezte részvétét, amit a sorozat egykori színésznője annyira nehezményezett, hogy saját Instagram oldalán üzent SJP-nek, méghozzá azt, hogy ne használja ki az ő személyes tragédiáját, hogy helyreállítsa a jó kislány imidzsét.

A többi pedig már történelem...

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Samantha Jones legjobb beszólásai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.