Mindenki Mr. Bigje választ adott arra a kérdésre, ami senkit nem hagyott nyugodni a Szex és New York folytatásában

Mindenki Mr. Bigje választ adott arra a kérdésre, ami senkit nem hagyott nyugodni a Szex és New York folytatásában
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Vigyázat, a cikk TELE VAN spoilerrel!

A Szex és New York az egyik legikonikusabb sorozat volt a 90-es években és a 2000-es évek elején, a néhány évvel később készült két mozifilm pedig szintén hihetetlenül közkedvelt lett a rajongók körében. Talán ezért is van, hogy amikor bejelentették a sorozat folytatását (And Just Like That), egyszerre ugrottunk ki a bőrünkből örömünkben, közben pedig halálra is rémültünk, mert elkezdtünk félni, hogy az új részek tönkreteszik az eredeti sorozat élményét.

Az, hogy végül kinek lesz igaza, az majd akkor derül ki csak igazán, amikor az új évad összes részét láttuk, ám biztos, hogy már az első két rész is kicsapta a biztosítékot jó pár embernél.

!SPOILER!

Mindenki imádott Mr. Bigje ugyanis már az első rész végén szívrohamot kap és meghal, ami már alapvetően hatalmas felháborodást váltott ki világszerte, volt azonban a jelenet közben valami, ami egyszerűen nem hagyja nyugodni a rajongókat. A fanok ugyanis teljesen kiakadtak azon, hogy Carrie nem hívta a mentőket, helyette pedig csak nézi, majd kiabálva ölelgeti Biget. A karaktert játszó Chris Noth viszont most megtörte a csendet, és megpróbálta elmagyarázni, hogy miért így volt tökéletes ez a jelenet:

Egy dologban biztosak voltunk a készítővel (Michael Patrick King): Carrie nem érhet arra haza, hogy holtan találja Biget a padlón. Tudtuk, hogy ez egy olyan szituáció, mint amikor Bonnie és Clyde egymásra néztek, és tudták, hogy itt a vége. Mi is ezt szerettük volna közvetíteni. Ez a mi utolsó pillanatunk volna, amit csak és kizárólag egymás karjaiban kellett töltenünk, ettől lett igazán gyönyörű.

- Chris Noth/Vogue magazin

Te mit gondolsz, tényleg így volt szép a jelenet?

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.