"Sokkal nehezebb egy újszülöttel, mint arra számítottam" - Mihalik Enikő kendőzetlen őszinteséggel mesélt az elmúlt 8 hét megpróbáltatásairól

"Sokkal nehezebb egy újszülöttel, mint arra számítottam" - Mihalik Enikő kendőzetlen őszinteséggel mesélt az elmúlt 8 hét megpróbáltatásairól
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Mihalik Enikő mer őszintén beszélni arról, amiről a legtöbb ismert anyuka nem.

Mint ahogy két hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, megszületett Mihalik Enikő és Korányi Dávid első gyermeke, Eva Rose Koranyi. A modell egy ideig igyekezett titkolni várandósságát a nyilvánosság előtt, ám a nagy bejelentés után meglepő őszinteséggel beszélt végig terhességéről, sőt, végül a szülés előtti néhány napját is megörökítette.

Bár előbb tervezte, hogy a szülés utáni időszakról is beszámolót készít, végül Enikő csak most, két hónappal lánya születése után ült kamera elé, hogy elmeséljen mindent. A modell nem akarta kifilterezni az elmúlt heteket, őszintén beszélt a hétköznapok nehézségeiről, az örömkönnyekről és a szomorú pillanatokról, a szülés utáni depresszióról, a vívódásairól, a kéretlen jótanácsokról, a szoptatás nehézségeiről, és arról, hogy hogyan nyerte vissza az alakját ilyen hamar.

Videója alatt azóta is csak gyűlnek a pozitív kommentek, a modellnek rengetek követője köszönte meg, hogy ilyen őszintén és nyíltan beszél az anyaság nehézségeiről, és nem akarja tökéletesnek beállítani az életét. Enikő egyébként 3 évvel ezelőtt indította el saját YouTube csatornáját, ahol mindig is ezt a vonalat képviselte - érdemes követni!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Mihalik Enikő intim kismama fotói

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.