Sok szülő tanulhatna tőle! Michelle Obama szerint ezt minden anyának el kellene mondania a lányának

Sok szülő tanulhatna tőle! Michelle Obama szerint ezt minden anyának el kellene mondania a lányának
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár önmaga is igazi ikon, az egykori amerikai First Lady, Michelle Obama kiáll amellett, hogy a mai fiataloknak sokkal inkább szüksége van valódi példaképekre, olyan ikonikus nőkre, akikre ő is szívesen felnézett volna korábban

A korábbi amerikai elnök, Barack Obama felesége, Michelle Obama vérbeli ikon. Édesanya, feleség, jogász, író, aktivista, akit nem csak az Egyesült Államokban, hanem világszerte elismernek. Michelle tehát megtestesíti az igazi XXI. századi szupernőt. Karrierútja, magabiztos, mégis szerény és alázatos karizmája pedig a feltörekvő régiókból származó nők milliói számára nyújt reményt. Nemrég, egy podcast felvétele során adott nyilvános interjúban épp ő maga hangsúlyozta, hogy a mai világban mekkora szükség is van a valódi példaképekre.
A színpadi beszélgetés során Michelle Obama külön kiemelte Serena Williams (23-szoros Grand Slam bajnok teniszező) és Mindy Kaling (indiai származású hollywoodi filmproducer, színésznő) személyét, akikhez fogható ikonokra mindenkinek szüksége van, és azt is hozzátette, hogy az ő fiatal korában még nem tudott ilyen magas szinten senkire felnézni. Az interjú alatt azt is kiemelte, hogy mennyire örül a popkultúrában és a filmiparban elterjedt sokszínűségnek. Felelevenítette a Fehér Házban töltött éveket is, és elmondta, hogy mindig fontos céljának tartotta, hogy a saját életútjával példát mutasson, ezért is vágott bele a könyvírásba.
„Gyakran feltették nekem a kérdést, hogy minek írom a könyveimet? Erre nagyon egyszerű a válaszom“ - folytatta a megszokott energikus stílusában a válaszát. „Azt akarom, hogy minél több emberhez eljusson, hogy bárkiből lehet példakép. Még egy chicagói South Side-ról származó, munkásosztálybeli fekete kislányból is, aki annak idején én voltam“ - majd a nézőtéren őt figyelők sorában kiszúrt egy kislányt, és személyesen meg is szólította. „Azt akarom, hogy az olyan kislányok, mint itt ez a gyönyörű kislány, igen, te ott, igen, te! Te is vésd jól az eszedbe, hogy a te történeted is számít! Én látlak téged, épp olyan a hajad, mint amilyen az enyém volt, és a gyönyörű mosolyoddal te is közénk tartozol! Higgy magadban, és minden nap ismételd el, hogy fontos vagy a világnak!“ - szónokolta Michelle Obama, amit természetesen oltári nagy tapsvihar üdvözölt, végül így zárta a beszédét.

Nekem 59 évembe került, mire elhittem magamról, hogy tényleg jó vagyok, azt kívánom nektek, hogy minél korábban kezdjetek el hinni magatokban. Előttem nem voltak ilyen példák, mint Serena, vagy Mindy. Nektek itt vannak, itt vagyunk!

És a nemcsak a szavaiból, hanem a stílusából is érdemes inspirálódni: íme Michelle Obama 20 legmerészebb divatpillanata!

Galéria / 20 kép

Michelle Obama 20 legmerészebb divatpillanata

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!

Kép
Életmód

9 szokás, amit a hiperegészséges emberek követnek: ezért olyan erős az immunrendszerük

Te is szeretnél szuperegészséges lenni, fitten élni, és kicsattanó energiával bírni mindennap? Nos, az alábbiakban olyan szokásokat gyűjtöttünk össze, melyek nemcsak abban segítenek, hogy egészséges legyél, de hozzájárulnak ahhoz is, hogy az immunrendszered legyőzze a vírusokat, és szinte sose legyél beteg. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, aki mindenkinél több pénzt költ a barátai esküvőjére

Ezek a csillagjegyek nem spórolnak szeretteik esküvőjén.