Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányfilm 2.rész

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányfilm 2.rész
Facebook
Twitter
Pinterest

A Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányban, elkötelezett és törekvő személyeket ismerhetünk meg, akik munkájukkal kollégáikat és partnereiket is fel tudják villanyozni.

Bemutatjuk a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány második kisfilm főszereplőit, a Menedzserszövetség Mentor Programjának legaktívabb fiatal vezetőit és mentorait, akik szakmai tudásukkal és személyiségükkel emelték a Menedzserszövetség Jövő Menedzsere Mentor Programjának fényét.

Bognár-Didek Melinda, a T.E.L.L. Software Hungária Kft. nemzetközi értékesítési vezetője és mentora Pesti Tímea a Leaseplan Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Szabó Ádám, a Praktiker Kft. HR vezető-helyettese és mentora Lajkó Ferenc, a DigiLog Consulting alapító tulajdonosa és ügyvezetője.

A 6 kisfilmben szereplő 12 mentor-mentee páros bemutatásával a Menedzserszövetség célja, hogy a példaértékű fiatal vezetők sikertörténetére felhívva a figyelmet motiváljon minden további fiatalt céljaik elérésében. A Szövetség ezen sikereken keresztül elérte célját, értéket tudott teremteni a következő menedzser generáció számára, a mentor programjával szinergia alapú tudásmegosztást hozott létre az üzleti élet generációi között és szerepet vállalt a jövő menedzsereinek képzésében.

A kisfilmben betekinthetünk a mentoráltak mindennapi életébe, mindemellett belátást kapunk egy jól működő mentor-mentee kapcsolat világába is.

Ne maradjon le, nézze meg Ön is a videót! 👇🏼

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok