Az ok, amiért Meghan Markle nem tartott Harryvel a királynőhöz

Az ok, amiért Meghan Markle nem tartott Harryvel a királynőhöz
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Most kiderült!

Nem csupán Anglia és az Egyesült Királyság, de az egész világ gyászol, hiszen II. Erzsébet királynő a tegnapi nap folyamán 96 éves korában elhunyt. A közeli családtagok természetesen azonnal a balmorali kastélyba siettek Erzsébethez, amint kiderült az orvosai által, hogy az állapota nagyon rossz.

Mindezt Harry herceg is megtudta, aki Meghannel vett volna részt a WellChild díjátadón Londonban, ám miután kiderült, hogy a királynő egészségi állapota megromlott, Harry és Meghan azonnal lemondták a szereplést, Harry pedig rögtön Skóciába repült nagymamájához.

Sajnálatos módon Harry gépe akkor landolt, amikor bejelentették a hírt, hogy Anglia királynője békésen eltávozott az élők sorából, így ő már nem találkozhatott szeretett nagymamájával. Az viszont mindenkinek feltűnt, hogy a herceg egyedül, vagyis Meghan nélkül repült Londonból Skóciába, és felmerült a kérdés, hogy Meghan miért nem tartott vele.

Egyes források szerint Meghan a gyermekeivel akart maradni, Nicholas Witchell királyi család szakértő szerint viszont nem erről volt szó, pláne, hogy nélkülük érkeztek Angliába:

„Úgy gondolom, hogy Meghan finoman szólva nem lett volna szívélyesen üdvözölve, főleg ebben a helyzetben. A királyi család tagjai úgy gondolják, hogy Meghan elvette Harry herceget a királynőtől az utolsó éveiben, ráadásul a dédunokáit sem láthatta. Valószínűleg helyesen döntött azzal, hogy most hátrébb húzódott, hogy a közeli családtagok együtt tudjanak gyászolni.”

Harry herceg egyébként a balmorali kastélyba tartva hihetetlenül megtörtnek tűnt, arckifejezése mindent elárul, amitől a szívünk szó szerint megszakad:

Kép
forrás: Getty Images

Emlékezzünk II. Erzsébetre:

Galéria / 16 kép

II. Erzsébet királynő cseppet sem hétköznapi élete fényképeken

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!