Az ok, amiért Meghan Markle nem tartott Harryvel a királynőhöz

Az ok, amiért Meghan Markle nem tartott Harryvel a királynőhöz
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Most kiderült!

Nem csupán Anglia és az Egyesült Királyság, de az egész világ gyászol, hiszen II. Erzsébet királynő a tegnapi nap folyamán 96 éves korában elhunyt. A közeli családtagok természetesen azonnal a balmorali kastélyba siettek Erzsébethez, amint kiderült az orvosai által, hogy az állapota nagyon rossz.

Mindezt Harry herceg is megtudta, aki Meghannel vett volna részt a WellChild díjátadón Londonban, ám miután kiderült, hogy a királynő egészségi állapota megromlott, Harry és Meghan azonnal lemondták a szereplést, Harry pedig rögtön Skóciába repült nagymamájához.

Sajnálatos módon Harry gépe akkor landolt, amikor bejelentették a hírt, hogy Anglia királynője békésen eltávozott az élők sorából, így ő már nem találkozhatott szeretett nagymamájával. Az viszont mindenkinek feltűnt, hogy a herceg egyedül, vagyis Meghan nélkül repült Londonból Skóciába, és felmerült a kérdés, hogy Meghan miért nem tartott vele.

Egyes források szerint Meghan a gyermekeivel akart maradni, Nicholas Witchell királyi család szakértő szerint viszont nem erről volt szó, pláne, hogy nélkülük érkeztek Angliába:

„Úgy gondolom, hogy Meghan finoman szólva nem lett volna szívélyesen üdvözölve, főleg ebben a helyzetben. A királyi család tagjai úgy gondolják, hogy Meghan elvette Harry herceget a királynőtől az utolsó éveiben, ráadásul a dédunokáit sem láthatta. Valószínűleg helyesen döntött azzal, hogy most hátrébb húzódott, hogy a közeli családtagok együtt tudjanak gyászolni.”

Harry herceg egyébként a balmorali kastélyba tartva hihetetlenül megtörtnek tűnt, arckifejezése mindent elárul, amitől a szívünk szó szerint megszakad:

Kép
forrás: Getty Images

Emlékezzünk II. Erzsébetre:

Galéria / 16 kép

II. Erzsébet királynő cseppet sem hétköznapi élete fényképeken

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.