Matthew Perry bevallotta: belezúgott ebbe a Jóbarátok-szereplőbe, ám elutasítást kapott válaszul

Matthew Perry bevallotta: belezúgott ebbe a Jóbarátok-szereplőbe, ám elutasítást kapott válaszul
Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Matthew Perry a novemberben debütáló életrajzi könyvében árulta el, hogy éveken át rajongott a kolléganőjéért, ő azonban kizárólag a barátja szeretett volna lenni.

A 2021 májusában bemutatott Jóbarátok: Újra együtt különkiadás egyik legemlékezetesebb pillanata kétségtelenül az volt, amikor Jennifer Aniston és David Schwimmer bevallották, nemcsak a vásznon vonzódtak a másikhoz, hanem a valóságban is. Bár azt hitték, hogy a színésztársaiknak ez nem tűnt fel, a többiek biztosították őket arról, nekik is feltűnt, hogy a barátságnál több van köztük. Matthew Perry viszont valóban nagyon jól tud titkot tartani, hiszen ekkor egy szót sem szólt arról, hogy ő is éveken át szerelmes volt Jenniferbe.

A Chandler Binget alakító sztár nemrég memoárt írt „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” címmel, melyben megrázó nyíltsággal mesél életének legszebb és legsötétebb pillanatairól. Így bevallotta azt is, hogy már a Jóbarátok előtt is találkozott Jenniferrel, akinek a jelenléte „azonnal magával ragadta”. Sőt, randira is hívta, de a színésznő visszautasította és azt javasolta, legyenek inkább csak barátok. Matthew azt állítja, kiborult a válasz hallatán és azt mondta, nem válhatnak haverokká.

A színész érzései még akkor sem múltak el, amikor elindultak a Jóbarátok forgatásai, de képesek voltak hátrahagyni a múltat, mert arra fókuszáltak, hogy éppen mindketten megkapták a legjobb munkát, amit Hollywood kínálni tud. Matthew ennek ellenére azért gyakran azon kapta magát, hogy túlanalizálja kettejük interakcióit. Ahogyan ő fogalmazott, „az érdeklődés süketítő hiánya” és a sitcom sikere miatt lassan, de biztosan kiszeretett a kolléganőjéből, jóllehet a harmadik évad egyik epizódjában meg kellett csókolnia.

Mire Jennifer és Brad Pitt egy pár lettek 1998-ban, Matthew már „rég túltette magát rajta”, és kitalálta, hogyan léphet kapcsolatba vele „anélkül, hogy kínos lenne”. Ráadásul időközben ő is randizni kezdett, többek között Julia Robertsszel, akivel alig két hónap után szakított, mert meg volt győződve arról, hogy dobni fogja. „Miért is ne tette volna meg? Nem voltam elég, soha nem lehettem volna. Megtörtem, meghajlottam, nem voltam szerethető. Így ahelyett, hogy szembenéztem volna az elvesztésének elkerülhetetlen kínjával, szakítottam a gyönyörű és zseniális Julia Robertsszel” – olvasható a könyvében, amiben az alkohol-, és drogfüggőségével vívott csatájáról is kíméletlen őszinteséggel beszél.

Jennifer Aniston szívét csak ennek a 8 férfinek sikerült meghódítani!

Galéria / 8 kép

Ennek a 8 férfinek sikerült eddig meghódítani Jennifer Aniston szívét

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Életmód

A leptinrezisztencia árulkodó tünetei és 4 természetes kezelési módja

Sokan küzdenek az elhízással és az étel utáni állandó sóvárgással, anélkül, hogy pontosan tudnák, mi áll a háttérben. A leptinrezisztencia egy olyan állapot, amikor a szervezet nem reagál megfelelően a leptin nevű hormon jelenlétére. Ez a hormon a zsírszövetben termelődik, ahol az étvágyat szabályozza és az energiagazdálkodást irányítja. Ha a szervezet nem tudja megfelelően érzékelni a leptin jelenlétét, akkor az továbbra is éhesnek érzi magát, még akkor is, ha az egyén hatalmas mennyiségű ételt fogyaszt, és túlsúlyos lesz.

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!

Kép
Életmód

9 szokás, amit a hiperegészséges emberek követnek: ezért olyan erős az immunrendszerük

Te is szeretnél szuperegészséges lenni, fitten élni, és kicsattanó energiával bírni mindennap? Nos, az alábbiakban olyan szokásokat gyűjtöttünk össze, melyek nemcsak abban segítenek, hogy egészséges legyél, de hozzájárulnak ahhoz is, hogy az immunrendszered legyőzze a vírusokat, és szinte sose legyél beteg. Mutatjuk is, melyek ezek!