Matthew Perry bevallotta: belezúgott ebbe a Jóbarátok-szereplőbe, ám elutasítást kapott válaszul

Matthew Perry bevallotta: belezúgott ebbe a Jóbarátok-szereplőbe, ám elutasítást kapott válaszul
Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Matthew Perry a novemberben debütáló életrajzi könyvében árulta el, hogy éveken át rajongott a kolléganőjéért, ő azonban kizárólag a barátja szeretett volna lenni.

A 2021 májusában bemutatott Jóbarátok: Újra együtt különkiadás egyik legemlékezetesebb pillanata kétségtelenül az volt, amikor Jennifer Aniston és David Schwimmer bevallották, nemcsak a vásznon vonzódtak a másikhoz, hanem a valóságban is. Bár azt hitték, hogy a színésztársaiknak ez nem tűnt fel, a többiek biztosították őket arról, nekik is feltűnt, hogy a barátságnál több van köztük. Matthew Perry viszont valóban nagyon jól tud titkot tartani, hiszen ekkor egy szót sem szólt arról, hogy ő is éveken át szerelmes volt Jenniferbe.

A Chandler Binget alakító sztár nemrég memoárt írt „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” címmel, melyben megrázó nyíltsággal mesél életének legszebb és legsötétebb pillanatairól. Így bevallotta azt is, hogy már a Jóbarátok előtt is találkozott Jenniferrel, akinek a jelenléte „azonnal magával ragadta”. Sőt, randira is hívta, de a színésznő visszautasította és azt javasolta, legyenek inkább csak barátok. Matthew azt állítja, kiborult a válasz hallatán és azt mondta, nem válhatnak haverokká.

A színész érzései még akkor sem múltak el, amikor elindultak a Jóbarátok forgatásai, de képesek voltak hátrahagyni a múltat, mert arra fókuszáltak, hogy éppen mindketten megkapták a legjobb munkát, amit Hollywood kínálni tud. Matthew ennek ellenére azért gyakran azon kapta magát, hogy túlanalizálja kettejük interakcióit. Ahogyan ő fogalmazott, „az érdeklődés süketítő hiánya” és a sitcom sikere miatt lassan, de biztosan kiszeretett a kolléganőjéből, jóllehet a harmadik évad egyik epizódjában meg kellett csókolnia.

Mire Jennifer és Brad Pitt egy pár lettek 1998-ban, Matthew már „rég túltette magát rajta”, és kitalálta, hogyan léphet kapcsolatba vele „anélkül, hogy kínos lenne”. Ráadásul időközben ő is randizni kezdett, többek között Julia Robertsszel, akivel alig két hónap után szakított, mert meg volt győződve arról, hogy dobni fogja. „Miért is ne tette volna meg? Nem voltam elég, soha nem lehettem volna. Megtörtem, meghajlottam, nem voltam szerethető. Így ahelyett, hogy szembenéztem volna az elvesztésének elkerülhetetlen kínjával, szakítottam a gyönyörű és zseniális Julia Robertsszel” – olvasható a könyvében, amiben az alkohol-, és drogfüggőségével vívott csatájáról is kíméletlen őszinteséggel beszél.

Jennifer Aniston szívét csak ennek a 8 férfinek sikerült meghódítani!

Galéria / 8 kép

Ennek a 8 férfinek sikerült eddig meghódítani Jennifer Aniston szívét

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.