Egy nem mindennapi történet részletei: Igaz, hogy Matthew McConaughey édesapját szeretkezés közben érte utol a vég, de ami utána történt, az még sokkolóbb

Egy nem mindennapi történet részletei: Igaz, hogy Matthew McConaughey édesapját szeretkezés közben érte utol a vég, de ami utána történt, az még sokkolóbb
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Matthew McConaughey erről a cseppet sem hétköznapi sztoriról a könyvében mesélt.

Matthew McConaughey szülei viharos házasságot tudhattak magukénak, ugyanis kapcsolatuk során kétszer váltak el és háromszor házasodtak össze, ehhez a túlfűtött szerelemhez pedig mondhatni filmbe illő búcsút írt az élet. 2020-ban jelent meg a színész önéletrajzi könyve, a Zöldlámpa, melyben nemcsak saját magáról ír meglepő őszinteséggel, de szülei kapcsolatáról és édesapja haláláról is, aki pontosan úgy távozott az élők sorából, ahogy azt sok évvel előtte megjósolta. Matthew McConaughey apja James ugyanis szex közben hunyt el 1992 augusztusában.
„Édesanyám felhívott és közölte, hogy apa meghalt. A térdeim összerogytak. Az apámról volt szó. Senki és semmi nem ölhette meg őt. Kivéve anyát. Apa mindig azt mondta nekem és a bátyáimnak: »Fiúk, amikor eltávozom, éppen szeretkezni fogok az anyátokkal«. És így is történt: szívinfarktust kapott orgazmus közben” - emlékezett vissza a színész. Majd hozzátette azt, hogy a szülei kapcsolata olyan volt, mint „a Csendes-óceán egy viharban” és talán ez nagyon jól körül is írja azt, hogy miért váltak el kétszer is egymástól. Matthew később a WTF with Marc Maron egyik podcast adásában elárulta azt, hogy a történet kapcsán vannak olyan részletek, amik viszont már nem kerültek be a könyvbe, és többek közt ide tartozik az is, hogy a tragédia után az édesanyja nem engedte, hogy a kiérkező mentősök letakarják férje holttestét, ugyanis szerette volna, ha a környéken lakók a saját szemükkel látják, hogy miért is volt valójában a férfi beceneve egész életében Big Jim. Minden bizonnyal a szomszédok pedig egy életre meg is jegyezték azt, hogy honnan is eredt ez a beszélő név!

És ha már Matthew McConaughey életénél tartunk, kattints tovább és mesélünk még pár érdekességet a színészről, közben pedig azt is megnézheted, hogyan változott Matthew álompasivá az évek múlásával!

Galéria / 12 kép

Akkor és most: Matthew McConaughey

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.