Nem káprázik a szemed! Margot Robbie és Claudia Schiffer ugyanazokban a szettekben! Na de kinek állt jobban?

Nem káprázik a szemed! Margot Robbie és Claudia Schiffer ugyanazokban a szettekben! Na de kinek állt jobban?
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Margot Robbie vérprofi, ha időutazásról van szó! A színésznő tökéletes ruhaválasztásai a bizonyíték: a divat valóban ismétli önmagát.

Margot Robbie az utóbbi hetekben lelkesen promózta legújabb filmjét, a Barbie-t, aminek nemcsak premierjeit és a sajtóállomásokat tisztelte meg egytől egyig felejthetetlen stíluspillanatokkal, de mint láthatod, akár még a közte lévő utazással töltött perceket is.

A 33 éves színésznő ruhaválasztásai pedig tökéletes bizonyítékai annak, hogy a divat mennyire ismétli önmagát, és a '90-es évek trendhúzásai még mindig milyen erős hatást gyakorolnak nemcsak a tervezők alkotóműhelyére, hanem a ruhaválasztásainkra is. Margot Robbie-t például konkrétan Claudia Schiffer ihlette meg, olyannyira, hogy akár még azt is mondhatnánk, hogy az ausztrál szépség egy árverésen egész egyszerűen lecsapott a topmodell egykori gardróbjára. Nem vicc! Mutatjuk is a szetteket!

Azt már jól tudjuk, hogy a filmben látható darabok egy része a Chanel munkáját dicséri, ennek fényében pedig kicsit sem meglepő az, hogy Margot Robbie is szívesen választott a terveik közül.

Véletlenül pont azt az összeállítást kapta magára, amit 1996-ban Claudia Schiffer is viselt a francia divatház bemutatóján. Nem mellesleg ebben az ikonikus szettben nyitotta meg az akkori show-t.

A francia sikk mellett a Versace nyújtotta izgalmaknak sem tudott ellenállni a színésznő és a Sydney városában tartott premierre a divatház egyik 1994-es, rózsaszín fémesen fényes kreációját választotta.

Pont azt, amiben 1994-ben Claudia is megjelent a Versace after partiján.

Margot Robbie a Barbie-turné során és azt megelőzve egyébként nem egyszer döntött úgy, hogy a mára már ikonikussá vált '90-es évekből választ. Elég csak a MET-gálára gondolnod, ahol szintúgy a Chanel-től választott, csak akkor éppen azt az alkotást, amit Cindy Crawford mutatott be az 1993-as haute couture bemutatón.

Na de visszatérve! A szakértő szemek szerint talán pont azért Claudia Schiffer szettjeiből inspirálódott, mert ő volt azon évtized egyik legdivatosabb "it girl"-je, és nem mellesleg a Chanel divatház fejének, Karl Lagerfeldnek az első számú múzsája, vele nyitotta és zárta a show-kat. És hát a ruhákat, nos, fogalmazzunk úgy: senki sem viselhette olyan elegánsan és büszkén az élénkrózsaszínt, mint Claudia, aki nem mellesleg mint láthatjuk Barbie-múzsának is tökéletes!

A cikk végén pedig jöhet is egy gyors szavazás!

Szerinted kinek álltak jobban a '90-es évek ikonikus darabjai?

Margot Robbie
Claudia Schiffer

És ha már ennyire előtérbe került Margot Robbie Barbie inspirálta stílusa, akkor ezen válogatásunkat még mindenképpen érdemes megnézned!

Galéria / 10 kép

Margot Robbie ellenállhatatlan szettjei a Barbie-turnéról: pontoztunk őket!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!