Wossala Rozina, Cakó Kinga, Szakács Gergő és Toppler Dorina elárulta, melyik volt az a bukkanó a karrierjében, amiből a legtöbbet tanulta

Wossala Rozina, Cakó Kinga, Szakács Gergő és Toppler Dorina elárulta, melyik volt az a bukkanó a karrierjében, amiből a legtöbbet tanulta
Forrás: VIASAT3

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A tavaszi InStyle-ban ismét az a női vezetők fontos szerepére igyekszünk felhívni a figyelmet, most pedig ismert embereket kérdeztünk kevésbé ismert karriertörténetükről.

Interjúalanyaink mind közismert, a szakmájukban pedig elismert, és sikeres emberek, ám ehhez a sikerhez vezető út korántsem volt egyikőjük számára sem rövid, sem nyílegyenes. Következzenek az ő vallomásaik a saját karriertörténetükkel kapcsolatban. A kérdésünk mindannyiukhoz ugyanaz volt:

Melyik volt az a bukkanó a sikeredhez vezető úton, amiből a legtöbbet tanultál?

Wossala Rozina, étteremtulajdonos, mesterszakács, televíziós műsorvezető, aki a népszerűségét ugyan a televíziónak köszönheti, márciusban már a Troll a konyhában 2. évadában tért vissza, de népszerűségét közvetlen, humoros és őszinte stílusával sikerült még inkább növelnie: „Minden bukkanó a sikerhez vezető út része, hiszen ahogy felállunk és továbbmegyünk, már egy tanulsággal gazdagabban folytatjuk az utat. A legnagyobb kihívás nem lent maradni, hanem összeszedni az erőnket és újra elindulni, tudva, hogy a bukás is csak egy tanítás volt. Talán ez különbözteti meg a sikeres és a bukott (a bukásban maradt) embert”.

Cakó Kinga divattervező, az egyik legnépszerűbb magyar márka, a CAKO alapítója: „Talán az, hogy nem volt elég bátorságom korábban meglépni, hogy saját üzletet nyissak, pedig utólag beigazolódott, hogy a legjobb döntés volt. Mostmár inkább hallgatnék a pozitív megérzéseimre, mint a félelmeimre, amik meggátoltak ebben”.

Szakács Gergő, előadóművész, énekes, a Follow The Flow zenekar frontembere, akinek sikerült kilépni a tehetségkutatók árnyékából, és megvalósíthatta önmagát és a saját álmait: „Sokat mondják, hogy: »én semmit nem csinálnék másképp, ha újra kezdhetném, hisz akkor nem lennék az, aki most vagyok« - szerintem ez arra utal, hogy nem tanulunk eléggé a hibáinkból, vagy nem látjuk reálisan, hogy mennyivel előrébb tartanánk adott esetben, ha a meglévő tapasztalatok birtokában hozhatnánk meg egy múltbéli döntést újra. Én mindig utólag látom át a teljes képet. Sokszor olyan dolgokról is ki tud derülni, hogy elsülhettek volna jobban, amik visszatekintve elsőre sikeres döntéseknek tűnnek. Szóval szerintem az összes életben elkövetett aktusunkból tudunk tanulni, a rosszakból és jókból egyaránt. A lényeg a tudatosság, hogy legyen igényünk átgondolni, elemezni, levonni a következtetéseket a siker kapcsán épp úgy, mint egy kudarc esetében. A magaslatokból le tudjuk menteni a "siker receptjét", a bukkanók által pedig megtanuljuk felhajtóerővé transzformálni a bennünk keringő rossz érzést. A tehetségkutatós kiesések sarkalltak arra, hogy jobban megismerjem magam, hogy belássam, hogy nem nekem való a kamera előtti játék, nehezemre esne plusz szavazatokért a felvezetőben zuhanyozni, mások dalainak éneklése, és a mindennapi dráma szolgáltatása... Ellenben a dalaimban megtaláltam a legfejlettebb önkifejezési formámat”.

Toppler Dorina, influenszerként vált ismertté, majd edző, és Pilates oktató lett, sőt, hamarosan nyílik saját stúdiója Budapesten: „Számomra a legnagyobb buktató mindig abban rejlett, amikor nem hittem önmagamban és mások véleményére hallgattam. Valahogy mindig az első megérzések a legjobbak és sosem szabad elbizonytalanodni egy-egy felmerülő kérdés kapcsán. Nem véletlenül húz a szívünk/belső hangunk egy adott irány felé. Mindig mondják, hogy egy adott cél elérésében nem az a szép, ha véghez visszük, hanem az oda vezető út szépsége az ami számunkra a végén igazán különleges és tanulságos. Szóval én is rájöttem így lassan 30 évesen, hogy semmisem úgy alakul, ahogyan azt elgondoljuk, ugyanis az élet ír helyettünk sok mindent és sosem szabad elvesztenünk szem elől a SAJÁT célunkat. így vagy úgy, mindig valamilyen módon célba érünk”.

A Menedzserszövetség és az InStyle bemutatja: Women In Mission - az összefogás ereje


A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére, ezért 2023 tavaszán immáron harmadik alkalommal hirdeti meg az InStyle-al közösen a “Legyen Divat a Női Vezető!” kampányát. A kampány főszereplői olyan példaképek, akik pozitív, követendő utat mutatnak a fiatalabb generáció számára. Az InStyle magazin tavaszi lapszámában 9 oldalas divatanyagban ismerheted meg őket, a női vezetők gondolatairól, az instyle.hu karrier rovatában olvashatsz bővebben.
A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT. Ráadásul JOY-napok kuponokat tartalmazó kedvezménykártyával elérhető!

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.