Megjelent az InStyle tavaszi, IKON lapszáma, címlapon Erős Antónia

Megjelent az InStyle tavaszi, IKON lapszáma, címlapon Erős Antónia

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Számtalan példaképet, izgalmas élettörténetet találsz tavaszi lapszámunkban. Az egyik ikonunk például címlapsztárunk, Erős Antónia: állandóságot, minőséget, nyugodtságot, határozottságot és tiszteletreméltóságot testesít meg sokunk számára. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját a tavaszi lapszámhoz!

Inspirálnak, értéket teremtenek, nyomot hagynak a szívünkben

Szívesen követjük példájukat, szívesen ismerjük meg példás teljesítményüket, küldetéstudatukat. Szépségük, intellektusuk lenyűgöz minket. Kik ők? Életünk meghatározó ikonjai, legyen szó akár szépség- vagy stílusikonokról, az aranykor vagy a modern kor ikonjairól, vagy akár a saját életünk és környezetünk meghatározó példaképeiről. Hitelesek, eltökéltek, inspirációt adnak – és mára sokkal kevésbé övezi őket az a misztikum, mint régen. Sokkal többet adnak: tapasztalatot, történetet, támaszt. Ikonjaink köztünk élnek, és érdemes megismerni a történetüket.
Számtalan példaképet, izgalmas élettörténetet találsz tavaszi lapszámunkban. Az egyik ikonunk például címlapsztárunk, Erős Antónia: állandóságot, minőséget, nyugodtságot, határozottságot és tiszteletreméltóságot testesít meg sokunk számára. Teszi mindezt úgy, hogy nem kérkedik, nem hivalkodik, és az oly sokszor kritikus közönség talán nem véletlenül nem metszi belé méregfogát, egyszerűen nem találnak fogást rajta. Az RTL Híradó műsorvezetői székében 25 éves évfordulóját ünnepli idén tavasszal, a magyar televíziózás ikonikus alakja, munkássága, társadalmi aktivitása, személye és megjelenése is emlékezetessé teszi őt. Hogy mi a titka? Erről beszélgettem vele.
Nyomot hagyni, inspirálni, értéket teremteni, tudást átadni, minőséget az asztalra tenni, hitelesnek maradni, szakmai és emberi tiszteletet egyaránt kivívni – végső soron mind erre vágyunk, legyünk vagy dolgozzunk bárhol, nemde? Az aranykor ikonjai és a modern kori ikonok, szépségidoljaink vagy akár desszertklasszikusaink egy dologban biztosan egyeznek: nyomot hagynak a szívünkben.

- Alberti Petra Bianka, főszerkesztő
Kép

Less be a címlapfotózás kulisszái mögé!

Kíváncsi vagy, kikre tekintenek ikonként kedvenc hazai hírességeink? Többek között Pokorny Lia, Tomán Szabina, Lékai-Kiss Ramóna, Eke Angéla, Miller Dávid és Járai Máté súgta meg nekünk, inspiráló gondolataikkal: 112. oldal

Belevaló nők: 25 ikon, aki inspirál minket

Olyan sok mindent jelenthet a szó, ikon. Beszélhetünk szépségről, tehetségről, karizmáról, egészen egyedülálló, de akár hétköznapinak tűnő teljesítményről - egyvalami közös bennük: a hatás, amit a világra gyakorolnak.

Kép

Ikonok nyomában

Az elmúlt 70 év meghatározó szépségideáljait, és emlékezetes szépségpraktikáit is sorra vettük, de természetesen a legfrissebb tavaszi beauty és divat trendeket, és legizgalmasabb termékújdonságokat is bemutatjuk.

Kép

Szabad élet, szabad döntések

Törőcsik Franciskával izgalmas fotósorozat és interjú készült. A tehetséges színésznőt fejlődésre való folyamatos törekvése és elhivatott tudatossága emeli napjaink legnépszerűbbjei közé, de elárulta: számára nem a jövő, hanem mindig a jelen a meghatározó.

Kép

Hunter Schafer megnyitja az utat

Az Eufória és az Éhezők viadala fiatal sztárja büszke arra, hogy mind modell- és színészkarrierje, mind személyes kiállása segít utat nyitni a hozzá hasonló, transznemű társai számára.

Kép

Milyen témákkal találkozhatsz még a lapban?

  • Munkahelyi diverzitás és inklúzió - nem trend, hanem alapjog
  • Hírnév, a legveszélyesebb drog - a rivaldafény árnyoldala, amiről keveset beszélnek
  • Így lettem a család fekete báránya - kitörni a kötelező kötelékből és túlélni
  • Mostantól horoszkóppal is találkozhatsz a lapban: olvasd el tavaszi önszeretet-horoszkópod!
  • Kárai Dávid pedig ismét kísértésbe ejti az édesszájúkat, hazai desszertklasszikusok újragondolt receptjeivel
Kép

Kellemes olvasást, és minőségi töltődést kívánok!

Szerezd be az InStyle tavaszi lapszámát!


A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT. Ráadásul JOY-napok kuponokat tartalmazó kedvezménykártyával elérhető!

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.