Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Megjelent az InStyle tavaszi, IKON lapszáma, címlapon Erős Antónia

Megjelent az InStyle tavaszi, IKON lapszáma, címlapon Erős Antónia

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Számtalan példaképet, izgalmas élettörténetet találsz tavaszi lapszámunkban. Az egyik ikonunk például címlapsztárunk, Erős Antónia: állandóságot, minőséget, nyugodtságot, határozottságot és tiszteletreméltóságot testesít meg sokunk számára. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját a tavaszi lapszámhoz!

Inspirálnak, értéket teremtenek, nyomot hagynak a szívünkben

Szívesen követjük példájukat, szívesen ismerjük meg példás teljesítményüket, küldetéstudatukat. Szépségük, intellektusuk lenyűgöz minket. Kik ők? Életünk meghatározó ikonjai, legyen szó akár szépség- vagy stílusikonokról, az aranykor vagy a modern kor ikonjairól, vagy akár a saját életünk és környezetünk meghatározó példaképeiről. Hitelesek, eltökéltek, inspirációt adnak – és mára sokkal kevésbé övezi őket az a misztikum, mint régen. Sokkal többet adnak: tapasztalatot, történetet, támaszt. Ikonjaink köztünk élnek, és érdemes megismerni a történetüket.
Számtalan példaképet, izgalmas élettörténetet találsz tavaszi lapszámunkban. Az egyik ikonunk például címlapsztárunk, Erős Antónia: állandóságot, minőséget, nyugodtságot, határozottságot és tiszteletreméltóságot testesít meg sokunk számára. Teszi mindezt úgy, hogy nem kérkedik, nem hivalkodik, és az oly sokszor kritikus közönség talán nem véletlenül nem metszi belé méregfogát, egyszerűen nem találnak fogást rajta. Az RTL Híradó műsorvezetői székében 25 éves évfordulóját ünnepli idén tavasszal, a magyar televíziózás ikonikus alakja, munkássága, társadalmi aktivitása, személye és megjelenése is emlékezetessé teszi őt. Hogy mi a titka? Erről beszélgettem vele.
Nyomot hagyni, inspirálni, értéket teremteni, tudást átadni, minőséget az asztalra tenni, hitelesnek maradni, szakmai és emberi tiszteletet egyaránt kivívni – végső soron mind erre vágyunk, legyünk vagy dolgozzunk bárhol, nemde? Az aranykor ikonjai és a modern kori ikonok, szépségidoljaink vagy akár desszertklasszikusaink egy dologban biztosan egyeznek: nyomot hagynak a szívünkben.

- Alberti Petra Bianka, főszerkesztő
Kép

Less be a címlapfotózás kulisszái mögé!

Kíváncsi vagy, kikre tekintenek ikonként kedvenc hazai hírességeink? Többek között Pokorny Lia, Tomán Szabina, Lékai-Kiss Ramóna, Eke Angéla, Miller Dávid és Járai Máté súgta meg nekünk, inspiráló gondolataikkal: 112. oldal

Belevaló nők: 25 ikon, aki inspirál minket

Olyan sok mindent jelenthet a szó, ikon. Beszélhetünk szépségről, tehetségről, karizmáról, egészen egyedülálló, de akár hétköznapinak tűnő teljesítményről - egyvalami közös bennük: a hatás, amit a világra gyakorolnak.

Kép

Ikonok nyomában

Az elmúlt 70 év meghatározó szépségideáljait, és emlékezetes szépségpraktikáit is sorra vettük, de természetesen a legfrissebb tavaszi beauty és divat trendeket, és legizgalmasabb termékújdonságokat is bemutatjuk.

Kép

Szabad élet, szabad döntések

Törőcsik Franciskával izgalmas fotósorozat és interjú készült. A tehetséges színésznőt fejlődésre való folyamatos törekvése és elhivatott tudatossága emeli napjaink legnépszerűbbjei közé, de elárulta: számára nem a jövő, hanem mindig a jelen a meghatározó.

Kép

Hunter Schafer megnyitja az utat

Az Eufória és az Éhezők viadala fiatal sztárja büszke arra, hogy mind modell- és színészkarrierje, mind személyes kiállása segít utat nyitni a hozzá hasonló, transznemű társai számára.

Kép

Milyen témákkal találkozhatsz még a lapban?

  • Munkahelyi diverzitás és inklúzió - nem trend, hanem alapjog
  • Hírnév, a legveszélyesebb drog - a rivaldafény árnyoldala, amiről keveset beszélnek
  • Így lettem a család fekete báránya - kitörni a kötelező kötelékből és túlélni
  • Mostantól horoszkóppal is találkozhatsz a lapban: olvasd el tavaszi önszeretet-horoszkópod!
  • Kárai Dávid pedig ismét kísértésbe ejti az édesszájúkat, hazai desszertklasszikusok újragondolt receptjeivel
Kép

Kellemes olvasást, és minőségi töltődést kívánok!

Szerezd be az InStyle tavaszi lapszámát!


A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT. Ráadásul JOY-napok kuponokat tartalmazó kedvezménykártyával elérhető!

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Tomán Szabina: "Sosem értem el olyan hatalmas sikereket, amikért azt mondhatnám, hogy világklasszis modell voltam" - #Képesvagyok podcast S2E5

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Kép
Életmód

Elhízáshoz és alvászavarhoz vezethet, ha ezt a 6 gyümölcsöt eszed elalvás előtt!

Lassan itt a nyár, ennek örömére pedig egyre több friss, szezonális gyümölcsöt fogyaszthatunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mely gyümölcsöt mikor fogyasztod el, és természetesen az sem, hogy mennyit eszel belőle. Mutatjuk is, melyek azok, amelyek alvászavart is okozhatnak, és hízáshoz is vezethetnek, ha túl későn fogyasztod őket.

Kép
Életmód

7 súlyos hiba, ami miatt túlköltekezel a boltokban

Az élelmiszerek egyáltalán nem olcsók, főleg ha változatosan, egészségesen akarunk táplálkozni. De odafigyeléssel lehet spórolni.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi szexi ruhájában felperzselte a vörös szőnyeget Cannes-ban: ebben az átlátszó csipkeruhában érkezett a filmfesztiválra - FOTÓK

Palvin Barbi ismét tarolt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén: ezt a szexi, átlátszó csipkeruhát viselte!

Kép
Életmód

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

Kép
Sztárok

A 10 legjobban kereső sportoló 2024-ben

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.