MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ SZÍNÉSZNÕ LETT A WOMEN'SECRET ELSÕ VIDEÓKLIPJÉNEK ELÕADÓJA

MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ SZÍNÉSZNÕ LETT A WOMEN'SECRET ELSÕ VIDEÓKLIPJÉNEK ELÕADÓJA

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Elsa Pataky a Halálos iramban c. filmek magyar felmenőkkel rendelkező sztárja, igazi rockdívává változik a Women'secret klipjében; az ismert dallamok újraértelmezett változata hallatán pedig garantáltan táncra perdülünk!





A Women' Secret új kampányának főszereplője immár másodszorra is a magyar származású színész- és énekesnő, Elsa Pataky.
A nemzetközi divatcég innováció vezérelte kampánytörekvéseivel összhangban, új, limitált kollekcióját egy, Paula Ortiz által rendezett videóklipben tárja a nagyközönség elé.



A Women'secret első embere, Jaume Miquel sajtótájékoztató keretében ismertette a projekt részleteit, aminek bemutatására november közepén mutattak be.
Szeretjük az innovatív, újszerű megoldásokat, egyúttal nem félünk kockáztatni. Múlt évben például egy divatfilmet készítettünk, idén pedig egy valóban egyedi megoldást választottunk, a videóklip műfaját nyilatkozta Jaume Miquel. Azért választottuk idén is Elsát, mert egyesíti mindazt, amit keresünk: nemcsak nőies, de profi előadó is, akivel öröm a közös munka. Tudtuk, hogy az általunk választott 80-as évekbeli sláger remekük passzol Elsa előadói stílusához tette hozzá az ügyvezető.
Jerome kifejezte háláját Paula Ortiz rendezőnek, aki szaktudásával és elkötelezettségével ugyancsak hozzájárult a közös projekthez, valamint megemlítette a rendező előző Women'secret kampányához készült, a San Sebastián-i Fesztiválon bemutatott La Novia címû filmjét is.
A színésznő és model Elsa Pataky, akinek klipjén keresztül debütál majd a Women'secret új kollekciója, elmondta: Szeretem a kihívásokat, sosem riadok vissza tőlük, annál izgatottabban állok eléjük.


Amikor a Women'secret felkért a projektre, bevallom, volt bennem egy kis félsz, mivel nem vagyok hivatásos énekesnő. Azonban mivel szakmai kihívásnak tekintettem, azonnal igent mondtam. Elképzeltem magam egy rocksztár bőrében és nagyon is tetszett a szerep. Izgatottan vártam a forgatást.
Elsa a videóklippen valódi rockdívává változik, megcsillogtatva elragadóan buja és érzékien nőies oldalát. A hangom ugyan már készen áll a feladatra, de a férjem előtt még nem mertem bizonyítani ismerte be viccesen a színésznő.
Elsa a női fehérneműk megszállottjaként elmondta, hogy szerinte a Women'secret az a márka, ami a határokat feszegetve nyújt ízlésesen elegáns és nőies darabokat mindennapi viselethez. Kiváltképpen szereti a divatcég új, I feel Sexy kampányát, ami azért áll közel a szívéhez, mert, mint mondta anyaként talán még nagyobb kihívás szexinek érezni magunkat, mivel a folyamatos rohanásban nem jut elég időnk a hajunkra, a sminkelésre, sőt gyakran még arra sem, hogy tükörbe nézzünk mindazonáltal mégis fontos, hogy időt szakítsunk ezekre a dolgokra, és szexisnek érezzük magunkat a bőrünkben.
Az újabb közös munkáról elmondta: Nagyon örülök annak, hogy ismét a Women'secrettel közösen, egy ilyen izgalmas projekten dolgozhatok. Egyúttal hálás vagyok azért, hogy mindezt Paulával tehetem meg, akire szinte családtagként tekintek. Csodálatos érzés olyan emberekkel együtt dolgoznom, akiket ismerek és szeretek.
A videóban a Paula Ortiz a márka nőies oldalát kidomborítva szeretné bemutatni a Women'secret világát. Szenvedélyem, hogy képekkel meséljek el történeteket, és ez a projekt különösen izgalmas kihívás számomra, hiszen a videóban a fő motívum a képek szépségének kihangsúlyozása és középpontba állítása lesz.
Elsa a klipben a Women'secret limitált kollekciójának egyik darabját, egy hosszú ujjú, fekete csipkés, plumetti mintázatú bodyt visel.







Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!