Tudtad? Madonna fülig szerelmes ebbe a házas színészbe - még egy közös találkozót is szervezett maguknak!

Tudtad? Madonna fülig szerelmes ebbe a házas színészbe - még egy közös találkozót is szervezett maguknak!
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Madonna igazából sosem rejtette véka alá érzéseit, még akkor sem, ha a dolog plátói maradt!

Madonna életében bár mindig is a zene és a tánc foglalta el az első helyet, azért a filmek világában is szívesen tett pár kitérőt, ha úgy hozták a lehetőségek.
A pop királynője 37 éves volt, amikor 1996-ban megkapta az Evita című musicalfilmben Eva Perón, az egykori argentin first lady szerepét. Az Alan Parker által rendezett alkotásban pedig Madonna mellett olyan színészek tűntek fel, mint Jonathan Pryce és Antonio Banderas. Utóbbi személyének pedig nem kicsit örült meg az énekesnő. Hogy miért? Mesélünk egy kicsit!

Minden a '90-es évek elején kezdődött...

1991-ben mutatták be a Madonnával az ágyban című dokumentumfilmet, ami a sztár 1990-es Blond Ambition turnéjának pillanataiba enged betekintést a nézőknek, így többek közt abba is, amikor Madonna a kamerák előtt futott össze Antonio Banderasszal. Valahol remélte, hogy sikerül elcsavarnia a színész fejét, de rá kell jönnie arra, hogy egy jelentős akadálya mégis van a dolognak mégpedig a sztár első neje, Ana Leza. „Antonio Banderas az a spanyol színész, akibe két éve szerelmes vagyok. Minden filmet láttam, amit Antonio valaha is készített. Azt kell mondjam, hogy azon kevés színészek egyike, akikkel nagyon szerettem volna már találkozni” - fűzi hozzá a képsorokhoz Madonna a filmben.

Teltek az évek és közben Antonio Banderas elvált feleségétől, mert a Hárman párban című film forgatásán megismerkedett Melanie Griffith színésznővel, akivel 1996-ban oltár elé is álltak. És el is érkeztünk ezzel az Evita forgatásának idejéhez, azaz ahhoz az évhez, amikor Madonnának ismét sikerül elszalasztania a kiszemelt férfiút, hiszen az pont a musical munkálatai előtt kötötte össze az életét a második nejével, aki évekkel később, 2002-ben így emlékezett vissza arra az időszakra: „Éppen várandós voltam, amikor az Evitát készítették, pont akkoriban estem teherbe, így Antonióval mentem a forgatásra. Szóval a sajtó nagy hírt csinált abból, hogy Melanie vigyáz Antonióra, és nem hagyja, hogy egyedül maradjon Madonnával, mert attól tart, hogy el fogja őt lopni. Pedig ez nem így volt”. Majd hozzátette azt, hogy jelenléte kisebb felfordulást okozott, így nem nagyon örült annak, hogy a közvetlen jelenetek felvételéről kitiltották őt, de nem volt mit tenni elfogadta a dolgot.

Antonio és Melanie útjai 2015-ben válak el végleg egymástól, Madonnát pedig ugyanebben az évben Howard Stern arról faggatta, hogy történt-e valaha is valami közte és Antonio közt. „Bárcsak. Oda-vissza voltam érte. De ő mindig Melanie Griffith-szel volt, aki pedig egy percre sem hagyta magára” - hangzott el az őszinte és sokatmondó válasz.

És a csavar még nem ért véget...

Pár évvel később aztán egy másik beszélgetés során kiderült az is, hogy a spanyol színész nem is tudott arról, hogy benne van a Madonnával az ágyban című dokumentumfilmben. Történt ugyanis, hogy Pedro Almodóvar rendező 1990-ben partyt szervezett Madonnának, amikor az énekesnő Spanyolországban járt, és bár annyit mindenki tudott, hogy kamerák is érkeznek a sztárral, de arról szó sem esett, hogy ezen felvételek végtermékéből egy szép napon egy 114 perces dokumentumfilm készül. A direktor megígérte az énekesnőnek, hogy a spanyol sármőrt is elhívja az eseményre, de arról elfelejtett szólni neki, hogy a férfi neje is a vendéglistán lesz majd. Madonna persze megoldotta a dolgot és állítólag ő maga rendezte el azt, hogy ki és hova üljön az asztaloknál, így sikerült közel férkőznie Antionióhoz. Persze a színész felesége gyorsan levágta a dolgot, és közölte a csábos kihívójával, hogy tudja, hogy mire megy ki a játék, de őt nem zavarja, mert modern felfogásúnak tartja magát, mire Madonna mindössze annyit mondott neki: „Menj a francba!”. Így hát a popsztár és a spanyol színész kapcsolata maximum a mozi szintjén tudott kiteljesedni, de legalább az az egy eset emlékezetes filmtörténeti pillanatra sikerült.

Kép
forrás: InterCom

Most pedig íme még több sztár, aki pont úgy viselkedtek egy híresség oldalán, mint bármelyik rajongó!

Galéria / 7 kép

Sztárok, akik pont úgy viselkedtek egy híresség oldalán, mint bármelyik rajongó

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.