Lizzo legutóbbi szettje is bizonyítja, hogy a fűző bármilyen testalkaton ütős lehet

Lizzo legutóbbi szettje is bizonyítja, hogy a fűző bármilyen testalkaton ütős lehet
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az énekesnőt hidegen hagyják a különféle testalkatok köré épülő divatszabályok, és nem is nagyon foglalkozik azzal, hogy mások mit szólnak ahhoz, hogy ő ennyire szabadon és boldogan éli ki magát a trendekben!

Lizzo a testpozitív gondolkodás egyik szószólója és ikonja, szimplán csak magabiztos és ez már bőven elég is ahhoz, hogy egészen más szemmel nézzünk rá!

A minap se nagyon érdekelte, hogy ki mit gondol, amikor egy kellemes nyári estén útnak indult, hogy Nyugat-Hollywood egyik felkapott éttermében vacsorázzon. Szettje nemcsak egészben, de részleteiben nézve is különleges volt. Rihanna múlt heti kalapos húzása után szabadon, Lizzo is a rózsaszín szőrös irányt célozta meg, és nemcsak ruhája, de táskáját is ebben a szellemiségben választotta. A hab a tortán viszont kétségtelenül a biztosítótűvel kiegészített fűzője volt, melyet Leonardo da Vinci Mona Lisája ihletett. Az ikonikus festményen szereplő rejtélyes nő arca helyére azonban itt Lizzo képe került, egészen pontosan az a fotó, ami a 2019-ben megjelent albumán, a Cuz I Love Youn látható.

A részleteiben is gazdagnak és trendhű összeállításából csak úgy sugárzik az a fajta önbizalom, ami mindig is olyan erősen körbelengte őt és munkásságát. Ezt a testpozitív szemléletet pedig akár taníthatná is, mert a mai napig olyannyira gyerekcipőben jár a dolog, hogy a nők többsége még mindig nem meri bátran és büszkén vállalni őszinte valóját, érzését, stílusát, és azt a testet, amibe beleszületett.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 5 kép

Híres nők, akiket a szépséghibájuk tett híressé

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok