#ígyvagyokjó(l) - 5 tipp, hogy könnyebben elfogadd önmagad

#ígyvagyokjó(l) - 5 tipp, hogy könnyebben elfogadd önmagad

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ne legyél saját magad ellensége, és fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy! Hidd el: csodálatos vagy ma is!

Manapság egy igazán égető probléma az elfogadás kérdése. A téma nemcsak arról szól, hogy másokkal nehezen szerettetjük meg magunkat, hanem arról is, hogy önmagunkkal sem vagyunk kibékülve. Ezen javítani kicsit sem egyszerű feladat, ugyanakkor nem lehetetlen!

Bár reméljük, hogy egyre több ember célja az, hogy hosszú távon ez egy világméretű forradalom legyen, de ezúttal mi azokhoz szólunk, akik kezdetben önmagukkal szeretnének jóban lenni. Akárhogy is legyen, mi soha nem adjuk fel annak reményét, hogy egyszer még élhetünk egy igazán szerető környezetben, ahol mindenki az lehet, aki szeretne. Addig is ideje, hogy elindítsunk az elfogadás útján, gyere!

Egy pillanat alatt képes hatalmas fordulatot venni az életed akkor, ha valóban elfogadod és szívből szereted önmagad. Ha végre leteszel arról, hogy mindig magadat ostorozd azért, ha valaki nincs megelégedve veled. Ha az online világ olyannyira felemészt, hogy mindenben másokra akarsz hasonlítani, amikor ez pedig nem történik meg, akkor összeomlasz. Hogy hogyan számolj le ezekkel a káros gondolatokkal és indulj el az elfogadás útján? Mit kell tegyél ahhoz, hogy valóban annak az embernek fogadd el magad, aki vagy? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

Kép
forrás: pexels

Legyen ez a mai mantrád: #ígyvagyokjó(l)

#1 Semmi más dolgod nincs ezen a földön, csak szeretni önmagad. Elvégre hogyan is várod el mástól, ha te sem vagy rá képes?

#2 Iktasd ki a negatív gondolatokat és vedd át az iráőnyítást. Ne hagyd, hogy a hétköznapok, az érzések, és a külső behatások elsodorjanak, vagy rossz hatással legyenek rád.

#3 Gyakorold te magad is az elfogadást! Amikor igazán szereted magad, mást is fogsz. Ha elfogadod a korlátaid, a kinézetedet, nem fogod magad sokkal kevesebbnek érezni másoknál – sőt!

#4 Mondogasd magadnak mindennap, hogy szép és egyedi személyiség vagy. Nem, ez nem hazugság, csupán csak a szín tiszta igazság. Hamarosan az a személy, aki eddig annyira nem tetszett, átalakul egy igen szép és figyelemre méltó emberré.

#5 Vedd körül magad olyanokkal, akik osztoznak a gondolataidban. Nincs szükség több idegesítő kollégára, aki minden ebédnél megkérdezi, hogy "Azt még megeszed?", sem olyan barátokra, akik folyton csak negatív kritikákkal illetnek. Azokat, akiket közel engedsz magadhoz, igenis szűrd meg! Miért is lenne ez olyan rossz dolog, ha az előnyödre válik?

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 6 kép

6 nő, aki büszkén él együtt a sztómájával

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!