#ígyvagyokjó(l) - 5 tipp, hogy könnyebben elfogadd önmagad

#ígyvagyokjó(l) - 5 tipp, hogy könnyebben elfogadd önmagad
Facebook
Twitter
Pinterest

Ne legyél saját magad ellensége, és fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy! Hidd el: csodálatos vagy ma is!

Manapság egy igazán égető probléma az elfogadás kérdése. A téma nemcsak arról szól, hogy másokkal nehezen szerettetjük meg magunkat, hanem arról is, hogy önmagunkkal sem vagyunk kibékülve. Ezen javítani kicsit sem egyszerű feladat, ugyanakkor nem lehetetlen!

Bár reméljük, hogy egyre több ember célja az, hogy hosszú távon ez egy világméretű forradalom legyen, de ezúttal mi azokhoz szólunk, akik kezdetben önmagukkal szeretnének jóban lenni. Akárhogy is legyen, mi soha nem adjuk fel annak reményét, hogy egyszer még élhetünk egy igazán szerető környezetben, ahol mindenki az lehet, aki szeretne. Addig is ideje, hogy elindítsunk az elfogadás útján, gyere!

Egy pillanat alatt képes hatalmas fordulatot venni az életed akkor, ha valóban elfogadod és szívből szereted önmagad. Ha végre leteszel arról, hogy mindig magadat ostorozd azért, ha valaki nincs megelégedve veled. Ha az online világ olyannyira felemészt, hogy mindenben másokra akarsz hasonlítani, amikor ez pedig nem történik meg, akkor összeomlasz. Hogy hogyan számolj le ezekkel a káros gondolatokkal és indulj el az elfogadás útján? Mit kell tegyél ahhoz, hogy valóban annak az embernek fogadd el magad, aki vagy? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

Kép
forrás: pexels

Legyen ez a mai mantrád: #ígyvagyokjó(l)

#1 Semmi más dolgod nincs ezen a földön, csak szeretni önmagad. Elvégre hogyan is várod el mástól, ha te sem vagy rá képes?

#2 Iktasd ki a negatív gondolatokat és vedd át az iráőnyítást. Ne hagyd, hogy a hétköznapok, az érzések, és a külső behatások elsodorjanak, vagy rossz hatással legyenek rád.

#3 Gyakorold te magad is az elfogadást! Amikor igazán szereted magad, mást is fogsz. Ha elfogadod a korlátaid, a kinézetedet, nem fogod magad sokkal kevesebbnek érezni másoknál – sőt!

#4 Mondogasd magadnak mindennap, hogy szép és egyedi személyiség vagy. Nem, ez nem hazugság, csupán csak a szín tiszta igazság. Hamarosan az a személy, aki eddig annyira nem tetszett, átalakul egy igen szép és figyelemre méltó emberré.

#5 Vedd körül magad olyanokkal, akik osztoznak a gondolataidban. Nincs szükség több idegesítő kollégára, aki minden ebédnél megkérdezi, hogy "Azt még megeszed?", sem olyan barátokra, akik folyton csak negatív kritikákkal illetnek. Azokat, akiket közel engedsz magadhoz, igenis szűrd meg! Miért is lenne ez olyan rossz dolog, ha az előnyödre válik?

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 6 kép

6 nő, aki büszkén él együtt a sztómájával

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.