#ígyvagyokjó(l) - 5 tipp, hogy könnyebben elfogadd önmagad

#ígyvagyokjó(l) - 5 tipp, hogy könnyebben elfogadd önmagad

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ne legyél saját magad ellensége, és fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy! Hidd el: csodálatos vagy ma is!

Manapság egy igazán égető probléma az elfogadás kérdése. A téma nemcsak arról szól, hogy másokkal nehezen szerettetjük meg magunkat, hanem arról is, hogy önmagunkkal sem vagyunk kibékülve. Ezen javítani kicsit sem egyszerű feladat, ugyanakkor nem lehetetlen!

Bár reméljük, hogy egyre több ember célja az, hogy hosszú távon ez egy világméretű forradalom legyen, de ezúttal mi azokhoz szólunk, akik kezdetben önmagukkal szeretnének jóban lenni. Akárhogy is legyen, mi soha nem adjuk fel annak reményét, hogy egyszer még élhetünk egy igazán szerető környezetben, ahol mindenki az lehet, aki szeretne. Addig is ideje, hogy elindítsunk az elfogadás útján, gyere!

Egy pillanat alatt képes hatalmas fordulatot venni az életed akkor, ha valóban elfogadod és szívből szereted önmagad. Ha végre leteszel arról, hogy mindig magadat ostorozd azért, ha valaki nincs megelégedve veled. Ha az online világ olyannyira felemészt, hogy mindenben másokra akarsz hasonlítani, amikor ez pedig nem történik meg, akkor összeomlasz. Hogy hogyan számolj le ezekkel a káros gondolatokkal és indulj el az elfogadás útján? Mit kell tegyél ahhoz, hogy valóban annak az embernek fogadd el magad, aki vagy? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

Kép
forrás: pexels

Legyen ez a mai mantrád: #ígyvagyokjó(l)

#1 Semmi más dolgod nincs ezen a földön, csak szeretni önmagad. Elvégre hogyan is várod el mástól, ha te sem vagy rá képes?

#2 Iktasd ki a negatív gondolatokat és vedd át az iráőnyítást. Ne hagyd, hogy a hétköznapok, az érzések, és a külső behatások elsodorjanak, vagy rossz hatással legyenek rád.

#3 Gyakorold te magad is az elfogadást! Amikor igazán szereted magad, mást is fogsz. Ha elfogadod a korlátaid, a kinézetedet, nem fogod magad sokkal kevesebbnek érezni másoknál – sőt!

#4 Mondogasd magadnak mindennap, hogy szép és egyedi személyiség vagy. Nem, ez nem hazugság, csupán csak a szín tiszta igazság. Hamarosan az a személy, aki eddig annyira nem tetszett, átalakul egy igen szép és figyelemre méltó emberré.

#5 Vedd körül magad olyanokkal, akik osztoznak a gondolataidban. Nincs szükség több idegesítő kollégára, aki minden ebédnél megkérdezi, hogy "Azt még megeszed?", sem olyan barátokra, akik folyton csak negatív kritikákkal illetnek. Azokat, akiket közel engedsz magadhoz, igenis szűrd meg! Miért is lenne ez olyan rossz dolog, ha az előnyödre válik?

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 6 kép

6 nő, aki büszkén él együtt a sztómájával

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.