A legszebb viselet nőnapra: gyönyörű bőr

A legszebb viselet nőnapra: gyönyörű bőr

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ruhatárunk naprakészen tartása, a legújabb divat szerinti ruhák és színkombinációk összeállítása ma már elvárás egy trendi nőtől.


Ám hiába aggatjuk magunkra a legtrendibb ruhadarabokat, ha állandó viseletünk, a bőrünk is felfrissülésre vágyik. A mindennapi, kozmetikumokkal történő ápoláson túl, időnként arcbőrünknek is szüksége van a megújulásra. Hála a technika és a tudomány fejlődésének már számos módja létezik bőrünk felfrissítésének, fiatalításának. A különböző lézeres arckezelések hatékonyan képesek megújítani bőrünk legfelső rétegét, megszabadítva arcunkat bőrhibáinktól, pigmentfoltoktól, hegektől, tág pórusoktól és persze nem utolsó sorban ráncainknak is búcsút inthetünk a segítségükkel.


A Körúti Orvos-Esztétikai Centrum legújabb, Nőnapi Lézeres Arckezelési Akciójával most mindez jelentős kedvezménnyel érhető el. Az akció háromféle kezelésre vonatkozik: frakcionált lézeres arckezelés, Genesis lézeres arckezelés és a Scarlet RF mikrotűs arcfeszesítés. Orvosi konzultáció során szakorvos segít kiválasztani igényeinknek és bőrállapotunknak leginkább megfelelő kezelést. Mivel a tartós eredmény eléréséhez több kezelés szükséges és a lézeres kezelések nyáron nem végezhetők, érdemes a tavaszi hónapokat kihasználni arcbőrünk megújítására.


A Genesis lézeres arckezelés ebédidős beavatkozás, melynek segítségével kíméletesen eltávolíthatók a felszíni bőrhibák: hegek, pigmentfoltok, ráncok. Hatékonysága abban rejlik, hogy a bőr felszínének megsértése nélkül egyszerre két rétegét melegíti fel a bőrnek, ahol a lézerfény hatására fokozódik a kollagéntermelés. A szövetek visszanyerik teltségüket, a bőr fiatalosabbá, feszesebbé válik. Valójában kettős feszesítéssel éri el így a kezelt felület rejuvenációját. A bőrfeszesítés eredménye már 5-6 nap múlva, bőrfiatalítás eredménye négy héten belül látható. A kezelés végeredménye üde, egészséges, kellemes tapintású, egyenletesebb, fiatalosabb bőr lesz. A kezelés után mindössze kis kipirosodás marad az arcunkon, de az kb. fél óra alatt eltűnik. Tehát szinte azonnal visszatérhetünk mindennapi teendőinkhez, és fogadhatjuk az elismerő pillantásokat.


Kép

Amennyiben kézzel tapintható bőregyenetlenségeinket (ráncokat, hegeket), mélyebb pigmentfoltjainkat szeretnénk eltüntetni, a frakcionált lézeres arckezelés lehet a megoldás. A felső hámréteg hámlasztásával teljesen megújul az arcbőr, és egyenletesebbé, simává, feszesebbé válik. A kezelés során apró mikropontokat lézereznek a bőrbe, amivel csak részlegesen sérül a bőrfelszín. Ez azt eredményezi, hogy az ép részek között beindul az elasztin- és kollagéntermelés, elkezdődik a hámosodás folyamata. Mivel a frakcionált lézeres kezelés során nem az egész kezelendő bőrfelület kerül eltávolításra, ez a fajta bőrmegújítás sokkal kisebb mértékű fájdalommal jár - mint pl. a nagy kiterjesztésű, hagyományos lézerkezelés -, amit a kezelés során érzéstelenítő krémmel vagy hideglevegős bőrhűtéssel csökkentenek. Ugyanezen oknál fogva nagyban (3-4 napra) lerövidül a felépülési idő is. A kezelést követő 5-8 napra bőrünk teljesen megújul, üdévé és egyenletessé válik.


A harmadik bőrmegújítási lehetőség a Scarlett RF mikrotűs bőrfeszesítő eljárás, amelyet Dr. Papp Ildikó, a Körúti Orvos-Esztétikai Centrum vezető esztétikai bőrgyógyásza honosított meg Magyarországon, éppen egy évvel ezelőtt, és azóta is az egyik legközkedveltebb arcfiatalítási módok közé tartozik. Sikere abban rejlik, hogy egyesíti a frakcionált lézer, az IPL és a hagyományos rádiófrekvenciás kezelések előnyeit, de ennél még többet is tud: lifting és bőrfeszesítő hatást is kifejt. Mindezt úgy éri le, hogy apró tűszúrásokat ejt a bőrön, és a tűk segítségével a bőr mélyebb rétegeibe vezetik a rádiófrekvenciát. A kezelés így a bőr legmélyén fejti ki a maximális hatását, miközben a bőrfelszínt kíméli a látható sérülésektől. A bőr mélyebb rétegeiben fokozza a kollagéntermelést, és egyben megújítja a bőrfelszínt: a tág pórusok, pigmentfoltok, bőrhibák, ráncok halványodnak. Ezt a rádiófrekvenciás arckontúrozó és bőrfeszesítő kezelést nyáron is lehet alkalmazni, elenyésző fájdalommal jár, és 2-3 kezeléssel tartós bőrfiatalító eredmény érhető el.


A ránctalanító hatás fokozásának érdekében mindhárom kezeléstípust érdemes kiegészíteni intenzív mélyhidratáló kozmetikai kezeléssel. Így a fehérjeképződéshez szükséges tápanyagok, a bőrt puhító, nedvesítő anyagok gyorsabban beépülnek a szervezetbe és hatásukat intenzívebben fejtik ki. Arcbőrünk így teljesen megújulhat, és felfrissített ruhatárunkkal együtt teszi tündöklővé megjelenésünket.


A Nőnapi arcmegújítási akció keretén belül március 3.-ától 14.-éig lehet konzultációs időpontot kérni a Körúti Orvos-Esztétikai Centrum szakorvosaihoz.

Videók

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

12 kihagyhatatlan életrajzi film, ha tetszett a Back to Black

Az első kritikák szerint igen jól sikerült az Amy Winehouse életét bemutató film, mutatunk még pár alkotást, aminek érdemes esélyt adni.

Kép
Sztárok

10 sztár, aki őszintén bevallotta, hogy kivel váltotta legjobb és legrosszabb csókját karrierje során

A sztárok nem félnek kimondani: nagyon durva történetek osztottak meg legrosszabb filmes csókjaikról!

Kép
Sztárok

5 sokkoló sztori Jennifer Lopezről, ami miatt jelenleg az egész világ gyűlöli: Ezzel vége lehet a karrierjének?

Bár Jlo magánélete éppen szárnyal, a karrierje viszont mélyrepülésbe kezdett. Lehet, hogy a róla terjedő történetek miatt a cancel culture áldozata lesz?

Kép
Életmód

Ez a légzőgyakorlat olyan közel hozott minket a férjemmel, mint semmi más

A 4-6-8 légzésgyakorlat csak napi 5 percet vesz igénybe, de bámulatos a hatása.

Kép
Életmód

Hallottál már a P-vitaminról? 7 egészségügyi előnye, amiről lehet, nem is tudtál!

A P-vitamin egy kifejezés, amelyet egykor a flavonoidoknak nevezett növényi vegyületek csoportjára használnak. Ezek a vegyületek azonban valójában nem vitaminok.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Angelina Jolie 15 éves lányával lépett a vörös szőnyegre - ilyen gyönyörű lett Vivienne Jolie-Pitt!

Angelina Jolie 15 éves lányával együtt társproducerkedtek a Broadway legújabb musicalében. Könnyen előfordulhat, hogy Vivienne Jolie-Pitt édesanyja nyomdokaiba lép majd!