A legszebb viselet nőnapra: gyönyörű bőr

A legszebb viselet nőnapra: gyönyörű bőr

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ruhatárunk naprakészen tartása, a legújabb divat szerinti ruhák és színkombinációk összeállítása ma már elvárás egy trendi nőtől.


Ám hiába aggatjuk magunkra a legtrendibb ruhadarabokat, ha állandó viseletünk, a bőrünk is felfrissülésre vágyik. A mindennapi, kozmetikumokkal történő ápoláson túl, időnként arcbőrünknek is szüksége van a megújulásra. Hála a technika és a tudomány fejlődésének már számos módja létezik bőrünk felfrissítésének, fiatalításának. A különböző lézeres arckezelések hatékonyan képesek megújítani bőrünk legfelső rétegét, megszabadítva arcunkat bőrhibáinktól, pigmentfoltoktól, hegektől, tág pórusoktól és persze nem utolsó sorban ráncainknak is búcsút inthetünk a segítségükkel.


A Körúti Orvos-Esztétikai Centrum legújabb, Nőnapi Lézeres Arckezelési Akciójával most mindez jelentős kedvezménnyel érhető el. Az akció háromféle kezelésre vonatkozik: frakcionált lézeres arckezelés, Genesis lézeres arckezelés és a Scarlet RF mikrotűs arcfeszesítés. Orvosi konzultáció során szakorvos segít kiválasztani igényeinknek és bőrállapotunknak leginkább megfelelő kezelést. Mivel a tartós eredmény eléréséhez több kezelés szükséges és a lézeres kezelések nyáron nem végezhetők, érdemes a tavaszi hónapokat kihasználni arcbőrünk megújítására.


A Genesis lézeres arckezelés ebédidős beavatkozás, melynek segítségével kíméletesen eltávolíthatók a felszíni bőrhibák: hegek, pigmentfoltok, ráncok. Hatékonysága abban rejlik, hogy a bőr felszínének megsértése nélkül egyszerre két rétegét melegíti fel a bőrnek, ahol a lézerfény hatására fokozódik a kollagéntermelés. A szövetek visszanyerik teltségüket, a bőr fiatalosabbá, feszesebbé válik. Valójában kettős feszesítéssel éri el így a kezelt felület rejuvenációját. A bőrfeszesítés eredménye már 5-6 nap múlva, bőrfiatalítás eredménye négy héten belül látható. A kezelés végeredménye üde, egészséges, kellemes tapintású, egyenletesebb, fiatalosabb bőr lesz. A kezelés után mindössze kis kipirosodás marad az arcunkon, de az kb. fél óra alatt eltűnik. Tehát szinte azonnal visszatérhetünk mindennapi teendőinkhez, és fogadhatjuk az elismerő pillantásokat.


Kép

Amennyiben kézzel tapintható bőregyenetlenségeinket (ráncokat, hegeket), mélyebb pigmentfoltjainkat szeretnénk eltüntetni, a frakcionált lézeres arckezelés lehet a megoldás. A felső hámréteg hámlasztásával teljesen megújul az arcbőr, és egyenletesebbé, simává, feszesebbé válik. A kezelés során apró mikropontokat lézereznek a bőrbe, amivel csak részlegesen sérül a bőrfelszín. Ez azt eredményezi, hogy az ép részek között beindul az elasztin- és kollagéntermelés, elkezdődik a hámosodás folyamata. Mivel a frakcionált lézeres kezelés során nem az egész kezelendő bőrfelület kerül eltávolításra, ez a fajta bőrmegújítás sokkal kisebb mértékű fájdalommal jár - mint pl. a nagy kiterjesztésű, hagyományos lézerkezelés -, amit a kezelés során érzéstelenítő krémmel vagy hideglevegős bőrhűtéssel csökkentenek. Ugyanezen oknál fogva nagyban (3-4 napra) lerövidül a felépülési idő is. A kezelést követő 5-8 napra bőrünk teljesen megújul, üdévé és egyenletessé válik.


A harmadik bőrmegújítási lehetőség a Scarlett RF mikrotűs bőrfeszesítő eljárás, amelyet Dr. Papp Ildikó, a Körúti Orvos-Esztétikai Centrum vezető esztétikai bőrgyógyásza honosított meg Magyarországon, éppen egy évvel ezelőtt, és azóta is az egyik legközkedveltebb arcfiatalítási módok közé tartozik. Sikere abban rejlik, hogy egyesíti a frakcionált lézer, az IPL és a hagyományos rádiófrekvenciás kezelések előnyeit, de ennél még többet is tud: lifting és bőrfeszesítő hatást is kifejt. Mindezt úgy éri le, hogy apró tűszúrásokat ejt a bőrön, és a tűk segítségével a bőr mélyebb rétegeibe vezetik a rádiófrekvenciát. A kezelés így a bőr legmélyén fejti ki a maximális hatását, miközben a bőrfelszínt kíméli a látható sérülésektől. A bőr mélyebb rétegeiben fokozza a kollagéntermelést, és egyben megújítja a bőrfelszínt: a tág pórusok, pigmentfoltok, bőrhibák, ráncok halványodnak. Ezt a rádiófrekvenciás arckontúrozó és bőrfeszesítő kezelést nyáron is lehet alkalmazni, elenyésző fájdalommal jár, és 2-3 kezeléssel tartós bőrfiatalító eredmény érhető el.


A ránctalanító hatás fokozásának érdekében mindhárom kezeléstípust érdemes kiegészíteni intenzív mélyhidratáló kozmetikai kezeléssel. Így a fehérjeképződéshez szükséges tápanyagok, a bőrt puhító, nedvesítő anyagok gyorsabban beépülnek a szervezetbe és hatásukat intenzívebben fejtik ki. Arcbőrünk így teljesen megújulhat, és felfrissített ruhatárunkkal együtt teszi tündöklővé megjelenésünket.


A Nőnapi arcmegújítási akció keretén belül március 3.-ától 14.-éig lehet konzultációs időpontot kérni a Körúti Orvos-Esztétikai Centrum szakorvosaihoz.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.