Így csapnak be a nagy lakberendezési áruházak! Mutatjuk, mire figyelj!

Így csapnak be a nagy lakberendezési áruházak! Mutatjuk, mire figyelj!
Forrás: Microsoft Bing AI

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A lakberendezési áruházakban gyönyörűen berendezett bemutatótermekkel találkozunk, ami összezavarhat minket. Segítünk, hogy jó döntést hozz!

Az otthonunk berendezésekor sokan választjuk a nagy lakberendezési áruházakat, ahol bemutatószobákban teljesen berendezett terekben láthatjuk a kínálatot. Ám gyakran előfordul, hogy ezek a szépen stilizált szobák nem mindig adnak reális képet arról, hogy valójában hogyan is néz ki a bútor. Mikor egyben látjuk az összes bútort és dekorációt, minden tökéletesnek tűnhet, ám amint egy-egy darabot kiemelünk, rájöhetünk, hogy az otthonunkban már nem is mutat olyan jól. Hogyan kerülhetjük el ezt a csapdát, és hogyan választhatunk okosan a nagy lakberendezési áruházakban? Mutatjuk!

Túl nagy a kínálat a lakberendezési áruházakban

A lakberendezési áruházakban túl nagy a kínálat, ezért az egyik fontos szabály, hogy készítsünk előre egy listát! Sokunkat elkapja az impulzív vásárlási roham, amikor szebbnél-szebben berendezett bemutatótermeket látunk. Az is egy jó taktika, ha otthon átnézzük a weboldalon a kínálatot, kiválasztunk egy bútorból 3-4 opcionális darabot, majd a lakberendezési áruházban már csak célirányosan megyünk.

Mérj és tervezz előre!

Mielőtt bármilyen bútort vagy dekorációt vásárolnál, alaposan mérd fel az otthonodat és készíts tervet arról, hogy hol lesznek az egyes darabok elhelyezve. Így könnyebben elkerülheted, hogy olyan elemeket vásárolj, amelyek nem illeszkednek az adott térbe. Érdemes pontosan lemérni a rendelkezésre álló helyet, nehogy a szemmértékünk megtévesszen minket, és pár centin múljon!

Nyugodtan próbáld ki

A nagy lakberendezési áruházak előnye, hogy a bútorokat összeszerelve is meg tudjuk nézni, sőt ki is próbálni. Az ott berendezett enteriőr valószínűleg eltér az otthonitól, ezért fotózd le a szobát, hogy azt is meg tudd nézni, hogy stílusban és színben passzol-e a tiédhez.

Töltsd le az appot

Egyes lakberendezési áruházaknak van olyan funkciójuk, amivel a bútorokat be tudjuk helyezni virtuálisan a saját lakásunkba. Ez egy hatalmas segítség, hiszen így élesben látjuk a méreteket és azt is, hogy illik-e a lakásba a kiszemelt termék. Amennyiben a boltnak nincs ilyen lehetősége, akkor próbáld ki a Planner 5D telefonos applikációt. Ebben az alkalmazásban pontos alaprajzot tudsz készíteni, valamint azt is meg tudod tervezni, hogy mit hová szeretnél, és azt is látod, hogyan mutatna ott.

Most pedig nézd meg, hogy az asztrológia szerint, milyen lakberendezési stílus illik hozzád!

Galéria / 12 kép

12 csillagjegy és a lakberendezés - Így néz ki álmaik otthona!

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!