2024-ben is szó szerint virágzik ez a lakberendezési trend

2024-ben is szó szerint virágzik ez a lakberendezési trend
Forrás: Microsoft Bing AI

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Idén is hódít az urban jungle, ami szó szerint virágzó trend. Útmutatásait követve városi lakásodat pillanatok alatt változtathatod át zöld oázissá!

Egy városi lakásban gyakran szenvedünk a természet hiányától – különösen a tavasztól őszig tartó időszakban –, de a 2024-ben is trendinek számító ’Urban Jungle’ stílussal lakásunkba is könnyűszerrel beköltöztethetjük a zöld környezet nyugtató érzését. Ez nemcsak egy lakberendezési divat, hanem egy életérzés! Az üde zöld színfoltok a lakás különböző pontjain érdekesebbé és színesebbé teszik az enteriőrt, mindamellett a növények közelsége és látványa bizonyítottan boldogabbá is tesz minket, megnyugtatóan hat a mentális állapotunkra.

Így csempészd be az otthonodba az Urban Jungle stílust!

Közérzetünknek és a lekünknek is jót tesz, ha időnként változtatunk a környezetünkön. Ez nem azt jelenti, hogy le kell cserélned az összes bútorod vagy teljes átalakítást kell végezned a lakásodon, elég, ha valami kis újat viszel bele! Ha éppen kezdesz visszarázódni az újévi lendület után a hétköznapokba, akkor frissítsd fel az életed növényekkel, és kezd meg a ráhangolódást már most a tavaszra!

Mutatunk 6 inspiráló megoldást, amikből ötleteket meríthetsz, ha igazi "kis" dzsungelt szeretnél varázsolni otthonodból!

Galéria / 6 kép

6 tipp, ha oázissá változtatnád a lakásod

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!