Nézd vissza a legcukibb pillanatokat! Ilyen volt a 2022-es Kutyával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Nézd vissza a legcukibb pillanatokat! Ilyen volt a 2022-es Kutyával a vörös szőnyegen - VIDEÓ
Forrás: InStyle/Sárközi Mariann
Facebook
Twitter
Pinterest

Harmadik alkalommal került megrendezésre az InStyle és az ALLEE stílusos és kutyabarát rendezvénye, a Kutyával a vörös szőnyegen. Mutatjuk a legemlékezetesebb pillanatokat!

Az InStyle azért hívta életre három évvel ezelőtt a Kutyával a vörös szőnyegen eseményt, hogy felhívja a figyelmet a felelősségteljes állattartásra, és emellett bemutassa, milyen stílusos lehet az élet egy négylábú kedvenccel. A városi kutyások igazi színfoltot képviselnek, a versenyben résztvevő kutya-gazdi párosok pedig kivétel nélkül mind külön egyéniségek. Ez alkalommal Szilágyi Szilvi az elragadó Mochival, Sztarenki Dóra egy mentett fiú-lány párossal, Weisz Fanni pedig a törpespiccel, Szőlőkével érkezett, de mellettük Nagy Réka, Lola, Hadnagy Timi, Kemp Zozo, Stana Alexandra és Ditke is felvonult a kedvencével az InStyle vörös szőnyegén, emellett a döntős jelentkezők is felvonultak a legstílusosabb, a legnagyobb alfahím, a legsportosabb, és a legmenőbb mentett kategóriákban.

Az egész szerkesztőség számára fontos a felelősségteljes állattartás és a menhelyes, gazdikereső kutyák támogatása, ezért is szolgál jótékony célokat a Kutyával a vörös szőnyegen immár hagyománnyá vált tombolája, melynek teljes bevétele az első évben a Fogadj Örökbe Alapítvány védencei, tavaly a Kutyával az Emberért Alapítványt, idén pedig a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület támogattuk.

Most pedig nézd vissza a Kutyával a vörös szőnyegen legjobb pillanatait!

Galériánkban pedig a felvonuló sztárokat és kutyáikat találod!

Galéria / 9 kép

Kutyával a vörös szőnyegen: Magyar sztárok és imádott kedvenceik

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!