Van, amit sosem akarnak újra látni: a nézők szerint ez Kate Hudson legrosszabb filmje

Van, amit sosem akarnak újra látni: a nézők szerint ez Kate Hudson legrosszabb filmje
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Kate Hudson karrierjében is akadt jó pár olyan fejezet, amit ma már lehet nem tenne ki a büszkeségfalára!

Kate Hudson 44 évvel ezelőtt, 1979. április 19-én látta meg a napvilágot Bill Hudson énekes és komikus, illetve Goldie Hawn színésznő második gyermekeként. Születése után 18 hónappal szülei útjai kettéváltak, így édesanyjával és bátyjával Coloradóba költöztek, és 1983-ban belépett az életükbe Goldie párja, Kurt Russell, akit Kate a mai napig az édesapjának tekint.
Hollywoodban manapság elég ritka az, hogy a hírességek csemetéi viszonylag későn csöppenek bele szüleik szakmájába, de Kate Hudson esetében ez bizony így volt, ugyanis 1996-ban kapta meg első aprócska szerepét a Ötösfogat című sorozatban, amit aztán viszonylag gyorsan jó pár alkotás követett. És bár a gimnázium után felvették a New York-i Egyetemre, ő inkább a színészetet választotta, és milyen jól is tette! A 2000-ben bemutatott Majdnem híres meghozta neki a várt áttörést, akkoriban azt nyilatkozta, hogy nem szeretné, ha szülei érdemei alapján ítélnék meg őt, ezért kemény dolgozott azon, hogy kilépjen a sztárcsemeték kikerülhetetlen árnyékából, és sikerült is neki. Az elmúlt 23 évben számos filmben tűnt fel, az már más kérdés, hogy vannak közte olyan állomások, amiket sokan a leginkább elfelejtenének. Melyek ezek? Kattints tovább és mutatjuk Kate Hudson top 15-ös szerepeinek a listáját a legnépszerűbbtől kezdve, egészen a legrosszabbnak értékeltig a Rotten Tomatoes-on!

Galéria / 15 kép

Kate Hudson top 15: A legnépszerűbbtől, a legrosszabb filmjéig

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

4 dolog, amit Kate Hudson reggeli rutinjából tanultam

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.