Imádják a magyar nők! Kovács Tamás pedig most elárulta nekünk, hogy mivel lehet őt igazán levenni a lábáról

Imádják a magyar nők! Kovács Tamás pedig most elárulta nekünk, hogy mivel lehet őt igazán levenni a lábáról
Forrás: fotó: Viszlay Márk styling: Tankó Tekla

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Pimaszság és vadság sugárzott belőle az Aranyélet második évadában, amelyben a maffiózó, Hollós Endre fiatalkori karakterét játszotta. A világos-vörös, tökéletesen belőtt haja pedig még jellegzetesebbé teszi a megjelenését a sorozatban.

Azóta pedig Kovács Tamás a magyar lányok első számú kedvence, és ezalól mi sem vagyunk kivételek. A fiatal színésszel még tavasszal beszélgettünk az áprilisi Men of Style fotózásán, akkor, és azóta is talán a legtöbb kérdést az Aranyélettel kapcsolatban kapja. De mi persze más izgalmakra is kíváncsiak voltunk, olvasd el a vele készült akkori interjúnkat. Szerintünk megéri!

Könnyen azonosultál Hollós Endre karakterével?

Nem várták el, hogy kitaláljam, hogyan fogjam meg a szerepet. Olyan pontos instrukciókat kaptam a rendezőktől, hogy egyáltalán nem volt nehéz dolgom. Ráadásul a forgatást rengeteg megbeszélés előzte meg, sok támpontot adtak, a partnereim, Attila és Andrea (ifj. Vidnyánszky Attila és Waskovics Andrea – a szerk.) pedig húztak magukkal, élt a tekintetük, tényleg nem volt kemény feladat ennyi segítséggel, ilyen profi stábbal.

Kép

1994-ben születtél, az Aranyélet második évada pedig a rendszerváltás utáni évekre megy vissza. Hogyan inspirálódtál erről az időszakról?

Szabadkán nőttem fel, ahol a kilencvenes évek elején háború volt. Hogy milyen emlékem van erről?

Anyukám azt mondogatta nekem és a bátyámnak, hogy amikor alacsonyan szállnak a repülők, menjünk ki az udvarra, semmiképp ne maradjunk a házban. Nagyon kicsi voltam még, de azért a szirénák hangjára emlékszem.

Tehát nekem erről az időszakról egészen más maradt meg, mint a film készítőinek, a stábtagok többsége intenzíven és itt élte át ezt a korszakot. Éppen ezért a rendezők, Mátyássy Áron és Dyga Zsombor sokat sztoriztak a próbákon, fotókat, videókat küldtek a rendszerváltás utáni időszakról, hogy nézzem meg.

Kép


Mik voltak a leghasznosabb, leginformatívabb mankók?

Hallgattunk akkori zenéket, néztünk tévéműsorokat. Ez utóbbi azért fontos, mert az én generációm már nem nagyon néz tévét, én sem, akkor viszont a többség a tévén nőtt fel.


Vicces egy sikeres tévésorozat szereplőjétől hallani, hogy nem néz tévét.

Természetesen megnéztem az 
Aranyéletet az első kockától az 
utolsóig – csak neten.

Kép

A tévézés mellett mi segített még?

Kaptunk ruhákat, kiegészítőket is a próbán, amiktől még jobban beleilleszkedhettem abba a miliőbe. Nekem a jelmez különösen fontos egy szerep eljátszásakor, mindegy, hogy színházról vagy filmről van szó. A ruha a leglényegesebb színpadi kellék, a színházban is mindig jelmezben próbálok, szükségem van erre, hogy teljesen megtapasztaljam, átérezzem a karakter helyzetét.


A hétköznapokon, a magánéletedben is ilyen fontos neked az öltözködés?

Persze, de a lényege, hogy jól érezzem magam a ruhámban. Rögtön látszik az emberen, ha nem tudja viselni azt a bizonyos ruhát, mondjuk kényelmetlen neki, esetleg zavarja, hogy túl- vagy alulöltözött.

Természetesen én is belefutottam már olyanba, hogy megvettem egy menő cuccot, de otthon jöttem rá, hogy nem az én stílusom.

Amit most a fotózáson viseltem, nagyon tetszett – a csizma különösen, és jól is éreztem magam benne. A csizmákon kívül a stoplis cipő a gyengém, 11 éve focizom, régebben elég gyorsan elhasználódtak, mostanában már kevésbé, de pont aktuális egy új beszerzése.

Anno az érdekelt, hogy minél menőbb legyen a cipőm, képes voltam hordani egy iszonyú szép Nike T90-est a meccseken, ami kőkemény volt, és mindig feltörte a lábam. Ma már azért ennél megfontoltabb vagyok, de alig várom, hogy megvegyem a jó élénk színű új focicipőmet

Kép

3 kedvenc 
ruhadarab


Az övem - mostanában jöttem rá, hogy zavar, ha nincs rajtam, szinte meztelennek érzem magam nélküle.

A kockás ingem - nem telik el hét, hogy ne viseljem, de nem tudom, miért pont ezt szeretem a legjobban.

Egy bőr oldaltáska - apámé volt, de annyira klassz, hogy nyáron mindig azt hordom, már nagyon sokan megjegyezték, milyen jól néz ki.

Idén is szavazhatsz a kedvenceidre az InStyle Style Awardon, szeretnénk figyelmedbe ajánlani kedvenc kategóriánkat: "A legstílusosabb férfi" - egytől egyig sármos pasikkal, mint például Kovács Tamás! Szavazz rá vagy a többi jelöltre itt, vagy kattinst a képre!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!