Köszi, hogy vagytok! 5+1 hazai tervező, akiről talán még sohasem hallottál

Köszi, hogy vagytok! 5+1 hazai tervező, akiről talán még sohasem hallottál

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Mi már tudjuk, hogy nem kell messzire menni ahhoz, ha egy igazán különleges darabbal dobnánk fel a ruhatárunkat. Fantasztikus tervezőkre bukkantunk a #vegyélhazait közösségében, mutatjuk is őket!

A cikk támogatója az Erste Bank

A járványhelyzet megmutatta, hogy milyen fontos szerepük van a hazai vállalkozóknak, hiszen a karantén alatt ők álltak helyt, hittek magukban és mindent megtettek, hogy kiszolgálják a vásárlóikat.

Fontos, hogy támogassuk a hazai kereskedőket, vállalkozásokat. Számos ötletes kezdeményezés indult az utóbbi időben, egyik ilyen az Erste Bank legutóbbi Facebook-bejegyzése. Azt kérik követőiktől, hogy kommentben említsék meg, és mondjanak köszönetet kedvenc vállalkozásuknak azért, amiért helyt álltak a nehéz időszakban.

A másik kezdeményezés amiről már sokszor írtunk, a #vegyélhazait, amit március közepén hoztunk létre azzal a céllal, hogy teremtsünk egy olyan platformot a hazai divatnak, képzőművészeknek, alkotóknak és gasztro életnek, ahol folyamatosan bemutatkozhatnak, hírt adhatnak magukról, ezzel is támogatva őket.

Közülük szemezgettünk és hoztunk el 5+1 izgalmas hazai tervezőt nektek!

1. Petrushka

Kép
forrás: vegyelhazait.hu / Petrushka

Az ő neve remélhetőleg sokaknak ismerősen cseng. Egyedi kötött, horgolt, szőtt és makramé technikával készült kiegészítőket találsz tőle divat, lakberendezés és baba témakörben. Még több ízelítőt itt találtok Petrushka munkáiból!

2. Hodlik Anna Bags

Kép
forrás: Vegyelhazait.hu / Hodlik Anna Bags

Fiatal tervezőként az elsődleges célom az, hogy újat, egyedit alkossak. A munkáim mind bőrből készült, egyedi, kézműves darabok.

A márka jellegzetessége, hogy a táskák bélése is egyedi tervezésű, ezek a textilterveim dobják fel igazán a tárgyakat. Anna elsősorban minimalista, letisztult, könnyed vonalvezetésű tárgyakat készít, melyek különleges alkalmak mellett, a hétköznapokban is megállják a helyüket. Bővebben róla itt!

3. DADO @macramewonders makramé

Kép
forrás: Vegyelhazait.hu / DADO @macramewonders makramé

A DADO a varrás és a makramé technika újhullámos fúziójával, egyedi kreatív koncepciók és ötletek alapján alkotott #makramécsodák világa. A különleges újrahasznosított és természetes fonalakból készített termékek gyakran finom textilekkel, fával és ásványokkal kombinálva teljesednek ki. Minden darab környezetbarát csomókból alkotott 100% slow csoda, lassíts le velük otthonodban, stílusodban, lelkedben. Itt nézheted meg ezeket a #makramécsodákat!

4. Plié Collection

Kép
forrás: Vegyelhazait.hu / Plié Collection

A Plié Collection csapatát Závodszky Dalma és Mihályfi Zsófi alkotja, melyben Dalma, - aki a MOME-n szerzett diplomát - tervezi a ruhákat, Zsófi pedig a vállalat egyéb területeiért felel. 3 pillérre épülően szolgálják a nők öltözködési igényeit: A Plié szezononként bővülő kollekciójában a hétköznapi ruhatárhoz készítünk alapdarabokat. A Plié White menyasszonyi ruhákat kínál, melyet személyre szabottan készítünk, figyelembe véve a megrendelő egyéniségét, saját stílusát, testalkatát. Kiemelt eseményekre kínál Plié Hue kollekciónk estélyi, alkalmi és koktélruhákat.

Kitartottál a nehéz helyzetben, most adj új energiákat vállalkozásodnak!


Erste Power Business Hitel kedvezményes kamattal. Tudj meg többet!


5. RePityke

Kép
forrás: Vegyelhazait.hu / RePityke

A RePityke márka - a magyar öko-design képviselője - 2015 óta tervez és készít egyedi táskákat és kiegészítőket. Minden egyes darab fenntartható módon, egyedileg és kézzel készül budapesti varróműhelyükben. Az értékes, újrahasználható textil, bőr és kárpitanyagokat olyan innovatív formában dolgozzák fel, hogy a modern trendeknek és a fenntartható alapelveknek is megfeleljenek. Leginkább a geometrikus formavilág inspirálja őket, mely a különböző anyagok – farmer, bútorkárpit, esernyő, ballonkabát és bőr – játékos kombinálásával mára védjegyükké vált a redesign táskák világában.

+1 asUstrap

Kép
forrás: Vegyelhazait.hu / asUstrap

A lista +1 figyelemre méltó szereplője az asUstrap hazai márka, aki egyedi, bőr kamera pántokat kínál fotósoknak, hobbi fotósoknak. A kiegészítők mindegyike lehulló, újrahasznosított bőrből készül, így az összes pánt sajátos stílusú, ami garantáltan nem fog szembejönni Veled az utcán. Nézd meg őket!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!