A csillagjegy, akinek élete hatalmas változást vesz áprilisban a kínai asztrológia szerint: ez vár a Föld-Sárkány hónapjában!

A csillagjegy, akinek élete hatalmas változást vesz áprilisban a kínai asztrológia szerint: ez vár a Föld-Sárkány hónapjában!
Forrás: Unsplash/Huang Shunpinkg

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Az év legmeghatározóbb hónapja lehet április a kínai asztrológia szerint!

A kínai asztrológia egészen más elvek alapján működik, mint a nyugati asztrológia, így itt nem csillagjegyek, hanem állatjegyek vannak, egészen pontosan 12. 2024. február 4-e óta a Fa-Sárkány évében járunk, március a Tűz-Nyúl hava volt, április 4-én pedig beköszöntött a Sárkány év legkülönlegesebb hónapja, a Föld-Sárkány hónapja, vagyis ez a misztikus lény ezekben a hetekben kétszer olyan erős energiával lesz jelen az életünkben és a világ történéseiben. És, hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Kínai asztrológia szakértőnk mindent elmondott róla!

Április a Fa-Sárkány évének Föld Sárkány hónapja a kínai asztrológia szerint.
forrás: Unsplash/Rock Vincent
Április a Fa-Sárkány évének Föld Sárkány hónapja a kínai asztrológia szerint.

Kínai horoszkóp: április a Fa-Sárkány évének Föld Sárkány hónapja

„A Fa-Sárkány évének egyik legmeghatározóbb hónapjában járunk áprilisban, a Föld-Sárkány havában. A Sárkány az egyetlen mitikus lény a kínai zodiákusban, különleges képessége többek közt, hogy kapcsolatban áll a nem e világi energiákkal is. Jelenlétében mi is érzékenyebbé válunk, a megérzéseink kiélesednek és késztetést érzünk, hogy hallgassunk rájuk, még ha először nem is értjük, hová vezetnek. Most jobban megérezzük szeretteinket is, ha valamivel küzdenek, önkéntelenül odafordulunk akkor is, ha semmi jelét nem adták nehézségeiknek” – kezdte az InStyle-nak Földes Padma Flóra, a Padma Analyzing oldal kínai asztrológus szakértője.

„Különleges álmokat láthatunk ebben a hónapban, amelyeknek sokszor fontos jelentése lehet a számunkra. Olykor nyomasztóvá is válhat ez a misztikus kapcsolódás a nem-fizikai szférákkal, behozhat félelmeket, szorongást, akár depressziót is. Ha ilyesmit éreznénk, emlékezzünk az aktuális energiák hatására, ne dimenzionáljuk túl, ne hagyjuk eluralkodni a lelkünkön! Ha békés csendet teremtünk magunk körül, és meditálni kezdünk, könnyen ráhangolódhatunk az isteni csatornánkra és ez a kapcsolódás megnyugtat, sőt még információáramlás is beindulhat” – folytatta az asztrológus.

„Ügyeink tekintetében számítsunk elsősorban magunkra, a saját képességeinkre, időnkre, erőnkre! Ne várjunk arra, hogy valaki segítsen, megoldjon helyettünk valamit! Máskor ez működhet, de áprilisban az önálló cselekvésé a főszerep, meg kell élnünk, hogy képesek vagyunk a saját ügyeinket megfelelően menedzselni mások segítsége nélkül is. Közben figyeljünk jobban az egészségünkre, keressünk természetes, kímélő gyógymódokat, alakítsunk a szokásainkon a testünk-lelkünk jóléte érdekében, ezt is megkívánja tőlünk a Sárkány energiája. Ezen kívül most tényleg nagy változásokra számíthatunk, amelyek életünk alapjait is érinthetik. Ellentmondás lesz a bénító tehetetlenség és a világot megrengető energiák közt. Melyik fog végül dominálni, még nem tudjuk. Hatalmas energiák lendülhetnek mozgásba. Ha a régi rendnek már leáldozott, akkor szükséges lehet egy nagyobb mértékű átrendeződés. Bízzunk benne, hogy jobb lesz a világ általa, bármit is jelentsen ez!” – fejtette ki lapunknak a szakember.

A Sárkány a kínai asztrológia legizgalmasabb, legmisztikusabb állatjegye.
forrás: Unsplash/Normalman
A Sárkány a kínai asztrológia legizgalmasabb, legmisztikusabb állatjegye.

Erre az állatjegyre lesz a leginkább hatással

„Sok a misztikum ebben az előrejelzésben, hiszen a Sárkány már csak ilyen. Egy másik világból való lény, aki sok rejtélyt tartogat a számunkra és bennünket is kinyit egy érzékenyebb működésre. A Sárkány-jegyűeket természetesen fokozottan megérinti ez a hónap, ők mindenképpen figyeljenek az egészségükre, részesítsék előnyben az alternatív, természetes gyógymódokat, illetve fektessenek hangsúlyt az egészségügyi problémák megelőzésére. Ha lépni kell, ne hezitáljanak, merjenek változtatni, új utakat kipróbálni, új módokon gondolkodni önmagukról, a világról! Emlékezzenek rá, hogy az élet folyamatos változás!” – javasolta a Sárkány-jegy szülötteinek a kínai asztrológus.

Kik azok, akik a kínai asztrológia szerint Sárkány-jegyűnek számítanak?

  • 1940. február 8. – 1941. január 26.: Fém Sárkány
  • 1952. január 27. – 1953. február 13.: Víz Sárkány
  • 1964. február 13. – 1965. február 1.: Fa Sárkány
  • 1976. január 31. – 1977. február 17.: Tűz Sárkány
  • 1988. február 17. – 1989. február 5.: Föld Sárkány
  • 2000. február 5. – 2001. február 23.: Fém Sárkány
  • 2012. január 22. – 2013. február 9.: Víz Sárkány
  • 2024. február. 4. – 2025. február 4.: Fa Sárkány

Most pedig nézd meg, melyik az a 6 kínai csillagjegy, aki sok pénzre számíthat 2024-ben!

Galéria / 6 kép

6 kínai csillagjegy, aki sok pénzre számíthat 2024-ben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.