Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

A csillagjegy, akinek élete hatalmas változást vesz áprilisban a kínai asztrológia szerint: ez vár a Föld-Sárkány hónapjában!

A csillagjegy, akinek élete hatalmas változást vesz áprilisban a kínai asztrológia szerint: ez vár a Föld-Sárkány hónapjában!
Forrás: Unsplash/Huang Shunpinkg

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Az év legmeghatározóbb hónapja lehet április a kínai asztrológia szerint!

A kínai asztrológia egészen más elvek alapján működik, mint a nyugati asztrológia, így itt nem csillagjegyek, hanem állatjegyek vannak, egészen pontosan 12. 2024. február 4-e óta a Fa-Sárkány évében járunk, március a Tűz-Nyúl hava volt, április 4-én pedig beköszöntött a Sárkány év legkülönlegesebb hónapja, a Föld-Sárkány hónapja, vagyis ez a misztikus lény ezekben a hetekben kétszer olyan erős energiával lesz jelen az életünkben és a világ történéseiben. És, hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Kínai asztrológia szakértőnk mindent elmondott róla!

Április a Fa-Sárkány évének Föld Sárkány hónapja a kínai asztrológia szerint.
forrás: Unsplash/Rock Vincent
Április a Fa-Sárkány évének Föld Sárkány hónapja a kínai asztrológia szerint.

Kínai horoszkóp: április a Fa-Sárkány évének Föld Sárkány hónapja

„A Fa-Sárkány évének egyik legmeghatározóbb hónapjában járunk áprilisban, a Föld-Sárkány havában. A Sárkány az egyetlen mitikus lény a kínai zodiákusban, különleges képessége többek közt, hogy kapcsolatban áll a nem e világi energiákkal is. Jelenlétében mi is érzékenyebbé válunk, a megérzéseink kiélesednek és késztetést érzünk, hogy hallgassunk rájuk, még ha először nem is értjük, hová vezetnek. Most jobban megérezzük szeretteinket is, ha valamivel küzdenek, önkéntelenül odafordulunk akkor is, ha semmi jelét nem adták nehézségeiknek” – kezdte az InStyle-nak Földes Padma Flóra, a Padma Analyzing oldal kínai asztrológus szakértője.

„Különleges álmokat láthatunk ebben a hónapban, amelyeknek sokszor fontos jelentése lehet a számunkra. Olykor nyomasztóvá is válhat ez a misztikus kapcsolódás a nem-fizikai szférákkal, behozhat félelmeket, szorongást, akár depressziót is. Ha ilyesmit éreznénk, emlékezzünk az aktuális energiák hatására, ne dimenzionáljuk túl, ne hagyjuk eluralkodni a lelkünkön! Ha békés csendet teremtünk magunk körül, és meditálni kezdünk, könnyen ráhangolódhatunk az isteni csatornánkra és ez a kapcsolódás megnyugtat, sőt még információáramlás is beindulhat” – folytatta az asztrológus.

„Ügyeink tekintetében számítsunk elsősorban magunkra, a saját képességeinkre, időnkre, erőnkre! Ne várjunk arra, hogy valaki segítsen, megoldjon helyettünk valamit! Máskor ez működhet, de áprilisban az önálló cselekvésé a főszerep, meg kell élnünk, hogy képesek vagyunk a saját ügyeinket megfelelően menedzselni mások segítsége nélkül is. Közben figyeljünk jobban az egészségünkre, keressünk természetes, kímélő gyógymódokat, alakítsunk a szokásainkon a testünk-lelkünk jóléte érdekében, ezt is megkívánja tőlünk a Sárkány energiája. Ezen kívül most tényleg nagy változásokra számíthatunk, amelyek életünk alapjait is érinthetik. Ellentmondás lesz a bénító tehetetlenség és a világot megrengető energiák közt. Melyik fog végül dominálni, még nem tudjuk. Hatalmas energiák lendülhetnek mozgásba. Ha a régi rendnek már leáldozott, akkor szükséges lehet egy nagyobb mértékű átrendeződés. Bízzunk benne, hogy jobb lesz a világ általa, bármit is jelentsen ez!” – fejtette ki lapunknak a szakember.

A Sárkány a kínai asztrológia legizgalmasabb, legmisztikusabb állatjegye.
forrás: Unsplash/Normalman
A Sárkány a kínai asztrológia legizgalmasabb, legmisztikusabb állatjegye.

Erre az állatjegyre lesz a leginkább hatással

„Sok a misztikum ebben az előrejelzésben, hiszen a Sárkány már csak ilyen. Egy másik világból való lény, aki sok rejtélyt tartogat a számunkra és bennünket is kinyit egy érzékenyebb működésre. A Sárkány-jegyűeket természetesen fokozottan megérinti ez a hónap, ők mindenképpen figyeljenek az egészségükre, részesítsék előnyben az alternatív, természetes gyógymódokat, illetve fektessenek hangsúlyt az egészségügyi problémák megelőzésére. Ha lépni kell, ne hezitáljanak, merjenek változtatni, új utakat kipróbálni, új módokon gondolkodni önmagukról, a világról! Emlékezzenek rá, hogy az élet folyamatos változás!” – javasolta a Sárkány-jegy szülötteinek a kínai asztrológus.

Kik azok, akik a kínai asztrológia szerint Sárkány-jegyűnek számítanak?

  • 1940. február 8. – 1941. január 26.: Fém Sárkány
  • 1952. január 27. – 1953. február 13.: Víz Sárkány
  • 1964. február 13. – 1965. február 1.: Fa Sárkány
  • 1976. január 31. – 1977. február 17.: Tűz Sárkány
  • 1988. február 17. – 1989. február 5.: Föld Sárkány
  • 2000. február 5. – 2001. február 23.: Fém Sárkány
  • 2012. január 22. – 2013. február 9.: Víz Sárkány
  • 2024. február. 4. – 2025. február 4.: Fa Sárkány

Most pedig nézd meg, melyik az a 6 kínai csillagjegy, aki sok pénzre számíthat 2024-ben!

Galéria / 6 kép

6 kínai csillagjegy, aki sok pénzre számíthat 2024-ben

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

7 betegség, amit az arcod jelezhet: többek, mint apró bőrhibák, súlyos gondra is utalhatnak!

A szem a lélek tükre – az arcunk, hajunk állapota pedig az az egészségünké. Bár nyilván nem így szól a mondás, mégis rengeteg igazság van benne. Ugyanis az a bőrünk, hajunk, szinte azonnal jelez, ha nincs valami rendben a szervezetünkkel. Eláruljuk, ezek az elváltozások pontosan mit jelentenek.

Kép
Sztárok

Zseniális fotók! Jennifer Lopez kutyahasonmásától elolvadt az internet

Erre nincsenek szavak! Most tartották az első Pet-gálát, ahová a kutyák a sztárok MET-gálás ruháiban érkeztek!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek gazdagságot és szerencsét hoz a májusi telihold: rájuk nagyon pozitívan hat a virághold!

A májusi teliholdat az asztrológiában virágholdnak is nevezik. Tudd meg, miért!

Kép
Életmód

Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!

Nemcsak egy ritka égbolti jelenség lesz látható 2024. május 23-án az égbolton! A virághold csak a ráadás, ugyanis ekkor van az év egyik tízmilliószoros napja.

Kép
Szépség

A vásárlók szerint ez a 2000 forint alatti termék 15 évvel fiatalabbá teszi őket

A szem alatti sötét karikákkal te is jó ideje tehetetlen vagy? Könnyen lehet, hogy itt a tuti megoldás a problémára!

Kép
Sztárok

Többször próbált öngyilkos lenni - 7 sötét titok Diana hercegnéről, ami csak a halála után derült ki

Még 27 évvel tragikus halála után is újabb és újabb meglepő információk törnek a felszínre, melyek teljesebb képet adnak a szeretett Diana hercegnéről.