A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz márciusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Tűz-Nyúl havában!

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz márciusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Tűz-Nyúl havában!
Forrás: Unsplash/Jennifer Chen

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Március a Tűz-Nyúl hava a kínai asztrológiában. Tudd meg, mi vár rád!

A Kínai Újév február 4-én kezdődött, ekkor köszöntött be a Fa-Sárkány éve, aminek első hónapja a Tűz-Tigris jegyében zajlott, ezek az erőteljes energiák pedig minden bizonnyal felkavarták körülötted az állóvizet. A kínai asztrológia 12 állatjegye márciusban sem pihenhet, március 5-én, hajnalban megérkezett a Tűz-Nyúl hava, ami április első napjaiig marad velünk. A Fa-Sárkány évének egyik legfőbb jellemzője az újrakezdés, sokan érezhetik úgy, válaszút előtt állnak. Ez a minőség most válik a legerősebbé, a Tűz-Nyúl mindent és mindenkit elszámoltat a kínai asztrológus szerint.

A kínai asztrológia szerint március a Tűz-Nyúl hava.
forrás: Unsplash/Remi Chow
A kínai asztrológia szerint március a Tűz-Nyúl hava.

Ilyen lesz a Fa-Sárkány évének márciusa a Tűz-Nyúl jegyében

„Az egész Sárkány évére jellemző az újrakezdés energiája, de ez a minőség ebben a hónapban, a Tűz-Nyúl uralta márciusban fog kiteljesedni a legerőteljesebben. Válaszutak elé érkezhetünk, új utak nyílnak meg előttünk, egy időben több nagyszerű lehetőség is adódhat majd. Ha esetleg nem jönnének maguktól, akkor rendkívül találékonyak leszünk a megteremtésükben. Olyan új elképzelések pattanhatnak ki a fejünkből, amikre még soha sem gondoltunk” – kezdte lapunknak Földes Padma Flóra, a Padma Analyzing nevű oldal kínai asztrológusa, majd azzal folytatta, most minden jegy szülötte lelkesnek, motiváltnak fogja érezni magát.

„Hatalmas lelkesedéssel, akarattal megyünk a célunk felé, figyeljünk rá, hogy ne váltogassuk közben túl gyakran ezt a bizonyos célt, vagyis próbáljunk koncentráltak is maradni. Ha sikerül összpontosítanunk a hónap kreatív teremtőenergiáit, akkor most hatalmasat fejlődhetünk és új irányokat követve előreléphetnek ügyeink!” – monta, majd azzal folytatta, ez a hónap nem ideális a nagyobb viták rendezésére.

„A Nyúl a legkiválóbb diplomata hírében áll a kínai zodiákusban, áramoljunk most vele! Óvjuk a békét, érvényesüljünk okos kommunikáció által, mások érdekeit is szem előtt tartva, tisztelve! Ha így teszünk, nehéz lesz elkerülni a sikert. Ha célunk nem is változik, a hozzá vezető út néha kanyargós lehet, ezt fogadjuk el. Inkább kerüljük ki bölcsen az akadályokat, így kicsit hosszabb lehet az út, de konfliktusoktól mentesebb. Megéri, hiszen az emberi kapcsolatok megóvása is fontos és most fokozottan érzékeny lesz mindenki” – mondta, hozzátéve, hogy a nagy elszámolások mellett bizony a szerelem is megjelenhet az életünkben.

„Vitás kérdésekben is megtörténhet az előre lépés, az igazság végre érvényesíti magát akkor is, ha valakinek ez sajnos fájdalmas… Na ebben a kérdésben viszont most nem lesz érzékenység, csak a tények. Reméljük, mindannyian azon az oldalon állunk, akiket korábban igazságtalanság ért és most ez a helyére kerülhet végre. Románcok is könnyebben szövődhetnek a hónapban, könnyebben dobban meg a szívünk, érzékenyebben reagálunk a másik lényére. Ne álljunk ellen, ne gubózzunk be márciusban, hiszen eljöhet a nagy lehetőség a párkapcsolat terén” – fejtette ki a kínai asztrológus.

Most pedig nézd meg, melyek a legerősebb csillagjegyek a kínai asztrológia szerint!

Galéria / 3 kép

Ezek a legerősebb csillagjegyek a kínai asztrológia szerint

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!