Ki lesz idén a legstílusosabb és a legügyesebb kutya-gazdi páros?

Ki lesz idén a legstílusosabb és a legügyesebb kutya-gazdi páros?
Forrás: Instyle
Facebook
Twitter
Pinterest

Kutyával a vörös szőnyegen és Ebathlon verseny az Allee-ban!

2021. június 12-13-án ismét a kutyusoké és a gazdiké az Allee melletti Kőrösy sétány: szombaton 17:00 órától a legstílusosabb két- és négylábú párosoké a reflektorfény, vasárnap pedig vidám ügyességi versenyeken vehetnek részt a vállalkozó kedvű kutyabarátok és kedvenceik.

A kutyás hétvégén a Vizslafotózás csapata ingyenes fotózással várja a négylábúakat, az Allee pedig agility bemutatóval, valamint számos egyéb érdekes programmal és értékes ajándékokkal is készül. Az események műsorvezetője Gömöri András Máté lesz. A bevásárlóközpont szeretettel vár minden érdeklődőt, kutyusokat, gazdikat, kutyaimádókat, baráti társaságokat, családokat, akik szeretnék összekötni a nyári kuponnapokat egy vidám hétvégi programmal.

Kép
forrás: Instyle

Június 12-én az InStyle és az Allee közös, Kutyával a vörös szőnyegen rendezvényén idén négy kategóriában mérettethetik meg magukat a jelentkezők: a legstílusosabb, a legsportosabb és a legcukibb kettősök mellett a legmenőbb örökbefogadott kutyus és gazdája címért lehet a kifutóra lépni. A zsűri által kiválasztott párosok mellett hírességek is felvonulnak majd kedvenceikkel, helyszíni tombolával pedig a Kutyával az Emberért Alapítvány munkája is támogatható lesz, melynek megvásárlásával szombaton akár egy wellness hétvégét is nyerhetsz, de egész hétvégén értékes nyeremények várnak rád! A 25 éve alapított szervezet célja, hogy mozgássérülteknek képezzenek ki segítőkutyákat, illetve terápiás kutyákat állítsanak munkába.

Kép
forrás: Instyle

Június 13-án kerül sor az V. Allee Ebathlon ügyességi versenyre: délelőtt a junior (2 éves kor alatti), délután pedig a felnőtt (2 éves kor feletti) kutyusok mérhetik össze tudásukat három versenyszámban (akadálypálya, transzporter, önkontroll).

Részvételi feltételek és előzetes regisztráció az oldalon, de még a helyszínen is lesz lehetsőség az egyes versenyszámokra való jelentkezésre.

Galéria / 236 kép

Kutyával a vörös szőnyegen eseményfotók (Fotók: Vizslafotózás)

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok