Vintage

Kép
Shopping

Vintage nyár! - Szuper ötletek a régi idők nyaralós divatjából

Marilyn, Audrey, Jane, Brigitte és Grace bizony értette mi az a stílus!

Kép
Stílus

17 vintage stílustipp a múltból, ami ma is működik

Egészen a 20-as évekig néztünk vissza és rengeteg inspirációt merítettünk a különböző korok divatjából!

Kép
Sztárok

Ez a fotósorozat a magyarázat arra, miért lett Marilyn Monroe akkora sztár

Egy óriási sztár és egy picike gitár.

Kép
Életmód

Így vásárolj vintage holmit - 6 profi tipp

Ezekkel a trükkökkel te lehetsz a second hand boltok királynője!

Kép
Stílus

Erről le ne maradj! Akkor siker Alexa Chung kollekciója, hogy már itt is a folytatás

Igazi slágerdarabok új köntösben!

Kép
Shopping

#akarom: Vintage póló

Régiség, melynek teljes mértékben 2016-ban a helye!

Kép
Stílus

Stíluskalauz: 5 tipp, mit viselj a VOLT fesztiválon

A héten, ahogy már évek óta töretlenül, a VOLT fesztivállal beindul a hazai fesztiválőrület is. A felejthetetlen koncertek mellett azonban tudjuk, a megjelenésünk legalább annyira fontos része az élménynek, mint a helyszín vagy a társaság. Így most összegyűjtöttünk 5 inspiráló szettet, hogy neked már csak a szórakozásra kelljen koncentrálnod!

Kép
Stílus

Gyűjts te is élményeket! Íme a legstílusosabb fesztiválpillanatok

Divattörténeti szempontból is emlékezetes momentumokból válogattunk, hogy arra inspiráljunk, gyűjts magadnak te is felejthetetlen élményeket. Menj és érezd jól magad!

Kép
Stílus

Ezt a menő ruhadarabot viseli most minden stílusikon - FOTÓK

Minden szezonnak megvan az abszolút must-have ruhadarabja, ami nem hiányozhat egyetlen divatmániás szekrényéből sem. A bőrdzseki amúgy is szupertrendi, de most még menőbb változatban tér vissza!

Kép
Stílus

Woodstock lányok: Lesd el a világ legmenőbb fesztiválozóinak stílusát - FOTÓK

Most, hogy a figyelem a sztárok körében is felkapott Coachellára összpontosul, visszautaztunk az időben, és megnéztük milyen is volt egy igazi, hamisítatlan tömegbuli! Csak úgy, mindenféle giccs nélkül. Nektek melyik jön be jobban?

Kép
Életmód

15 felháborító hímsoviniszta reklám, amiről el sem akarjuk hinni, hogy valaha létezett (pedig létezett)

Játszunk el egy percig a gondolattal, hogy milyen lenne a világ, ha a férfiak teljesen átvennék az uralmat. Nem is kell annyira elengednünk a fantáziánkat, hiszen pár évtizeddel ezelőtt, még simán ment a nők nyilvános nevelése a legkülönfélébb reklámokban. Ezekből az útmutatókból válogattuk ki a legjobbakat, és kész is a 15 pontból álló recept a férfiak szívéhez. Persze csak álmaikban!

Kép
Stílus

Időutazás: Az elmúlt 100 év legütősebb street style fotói

Bár a street style kifejezés a blogger korszak hajnalán született, azért ne higgyük azt, hogy előtte nem pályáztak a divatőrültek arra, hogy lekapják őket valahol. Például Bill Cunningham, aki a műfaj megteremtője. Az első ilyen anyagot 1978-ban közölte a New York Times, de mi közel 50 évvel hátrébb tekertük az idő kerekét.

Kép
Életmód

A 10 legstílusosabb csomagolási technika karácsonyra

Nincs is szebb, a fa alatt sorakozó gyönyörűen dobozoknál, ugye? Hiába az érdekel mindenkit, hogy mi van a csomagolópapír alatt, a lelkiismeretesebbek a külsőségekre is nagy hangsúlyt fektetnek. Íme 10 legstílusosabb csomagolási technika, amiket tuti mi is ellopunk- csak győzzük másnap összeszedni a szétcincált maradványokat!

Kép
Életmód

3 bevált dekorációs tipp karácsonyra

A karácsonyi készülődés egyik legszebb része, mikor otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük. Érdemes a klasszikus piros-arany színvilágon túl is gondolkodni és akár vintage vagy fa-anyagú dekorációkat is kombinálni. Domonkos Nikolettától, a MOM Park Butlers szakemberétől most új tippeket kaphatsz lakásod feldíszítéséhez.

Kép
Stílus

A divatmániás nők bakancslistája - 15 dolog, amit szeretnénk még ebben az életben

Bakkancslista, más néven minden, amit el szeretnénk érni az életben. Egy divatmániás listáján természetesen teljesen más pontok szerepelnek, mint egy hétköznapi emberén. Őrültség, vagy sem, mi ezekre vágyunk! Neked hány pipád van?

Kép
Stílus

Stílusnagyköveteink ajánlják: Vintage hangulat Szegeden

Szegedi stílusnagyköveteink, Kapás Zsanett és Huszár Boglárka, a Renewal blog szerkesztői egy hónapon át blogolnak az InStyle.hu-n, így népszerűsítve városuk, Szeged legstílusosabb helyeit. Íme az első bejegyzés!

Kép
Stílus

Utcai sikk - A hónap legmenőbb street style szettjei

Összeszedtük a hónap legizgalmasabb street style arcait. Stílusból pedig akadt bőven az utcákon, hiszen a fashion week minden divatőrültet mozgósított az elmúlt hetekben. Látványos szettek, merész kombinációk, a high fashion keveredése izgalmas vintage darabokkal, egyszóval minden amit imádunk!

Kép
Szépség

Örök divat a vörös körömlakk - Téged meggyőznek a vintage reklámok?

A vörös körömlakk nem egy új hóbort, igazi klasszikus. Mindenki imádja ezt a színt - legnagyobb filmcsillagoktól kezdve, az irodai titkárnőkön át, a háziasszonyokig. Lassan száz éve ez az az árnyalat, ami megbabonázza a nőket és férfiakat egyaránt - ha nem tudod milyen színt válassz, válassz vöröset!

Kép
Sztárok

10 vintage esküvői fotó minden idők legnagyobb divatikonjairól

Nincs is romantikusabb és inspirálóbb dolog az esküvői ruha kiválasztása előtt, mint a történelem legstílusosabb menyasszonyainak vintage esküvői képeiet nézegetni, hiszen remek tippeket leshetünk el tőlük.

Kép
Stílus

Blumarine, Pucci és vintage villamos - A milánói divathétről jelentjük #3

Munkatársunk, Tankó Tekla három napot tölt a milánói divathéten – íme a vasárnapi nap élményei képekben!

Kép
Promóciók

Tedd otthonossá és egyedivé lakásod a Lunett design válogatott termékeivel

Egyedi, ötletes, vintage és menő... Ezek a Lunett design termékei.

Kép
Stílus

Kate Moss kishúga az új Calvin Klein múzsa

Kate Moss húga egyre biztosabban lép rá a nővére által kijelölt útra: most például a Calvin Kleinnek állt modellt.

Kép
Shopping

Újra Projekt Showroom a legjobb nemzetközi dizájnerruhákkal

Újra lesz Projekt Showroom a használt dizájnerruhák legjavával!

Kép
Életmód

Projekt Showroom: Antik és vintage bútorraktár újratöltve

Tavaly februárban hatalmas érdeklődéssel fogadták a látogatók a Projekt Showroom Hajós utcában megtartott antik és vintage bútorboltját. Most nagyobb térben, koncepciózusabban és még sokkal több ötlettel rendezik meg a tavalyi villámbolt nagytestvérét – hogy ez a tavasz is jól induljon! A tervezésben Matisz Alíz enteriőrtervező és stylist segített a szervezőknek. A pop-up boltnak ezúttal a Balassi Bálint utcai Blitz Galéria ad otthont.

Kép
Életmód

A tíz legjobb ajándéklelőhely Budán

Az ajándékok beszerzése mindig nagyon nehézkes, de szerencsére ma már Budapesten is rengeteg jó üzlet és helyszín van, ahol stílusos, menő ajándékokra lelhetünk. Felkértünk egy szakértőt: a Design Hét Budapest projektvezetőjét, Osvárt Juditot, hogy állítsa össze nekünk a legjobb ajándéklelőhelyek listáját – íme a budai oldal kedvencei!

Kép
Stílus

Phaidra: Vissza a jövőbe

Júniusi számunkban már találkozhattatok Tisza Viktória vintage ihletésű fürdőruháival. A tervező akkor mutatkozott be, mostanra pedig már az új Phaidra kollekció is elkészült. Visnyei Kata interjúja.

Előző oldal