Így vásárolj vintage holmit - 6 profi tipp

 Így vásárolj vintage holmit - 6 profi tipp

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezekkel a trükkökkel te lehetsz a second hand boltok királynője!

A barátnőid fillérekért szereznek be egy csomó menő holmit, téged viszont frusztrál már a turkáló látványa is? Fogalmad sincs, hogy és mit keress a ruhahegyekben? Akkor neked írtuk ezt a cikket!

1. Légy nyitott

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz a másodkézből származó ruhák mustrálása közben, ha ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Ha konkrét darabot keresel, vagy él egy kép a fejedben arról, mit szeretnél venni egy különleges alkalomra, akkor menj inkább fast fashion üzletbe vagy vegyél dizájnerruhát. Lehetetlen ugyanis előre megjósolni, milyen lesz a kínálat a turkálóban, ráadásul, ha fejben ragaszkodsz egy ruhához, nem fogod észrevenni a kincsket, amik az utadba kerülnek.

2.Minden csak gyakorlás kérdése

Ahogyan az életben a legtöbb mindenbe, ebbe is bele lehet jönni, ha kitartóan gyakorlunk. Ne keseredj el, ha elsőre (vagy akár hatodjára) sem találsz semmit, pedig általában véve tetszik a bolt kínálata! Néha már az is elég, ha csak inspirációt nyersz a szokatlan formákból és színpárokból, de előbb-utóbb mindenképp rááll majd a szemed arra is, mit érdemes megvenned!

3. Koncentrálj egy színre vagy anyagra

Ha a bőség zavarával küszködsz és azt sem tudod, hogy állj neki a nézelődésnek, keresd a kedvenc színed, vagy egy olyan árnyalatot, ami nagyon tetszik, nem lesz nehéz kiszúrni, ha erre koncentrálsz! Ugyanez működik anyaggal is, ha például egy különleges flitteres darabra vágysz, szűkítsd a keresést a csillogó holmikra.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! #akarom: Vintage póló

4. Haladj szisztematikusan

Ha sok időd van, akkor ne csak ide-odakapj az állványok között, haladj soroként végig a kínálaton és szortírozz az előző pontban taglaltak szerint. Így mindig csak kisebb részre koncentrálsz egyszerre, nem lesz olyan érzésed, hogy túl sok minden van ahhoz, hogy átnézd.

5. Ne csak a női holmik között válogass

Egyrészt simán összekeveredhet egy ilyen boltban az áru, másrészt csodás darabokra lelhetsz a gyerek/tinédzserholmik között, vagy a férfirészlegen. Például, ha tetszenek a most olyan menő kisméretű sálak, lehet, hogy találsz egy menő darabot a férfi öltönyzsebbe való zsebkendők között. Vagy egy szuperautentikus boyfriend farmert!

6. Maradj hű a stílusodhoz

Persze jó érzés néha kísérletezni, de ne vegyél a stílusodtól teljesen elütő, őrült darabot, csak azért, mert különlegesnek tűnik, vagy mert nagyon olcsó, gondold végig, tényleg viselni fogod-e!

Irány a legközelebbi turkáló!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!