Tenisz

Kép
Sztárok

„Életem legfájdalmasabb lépése volt, mikor visszavonultam“ - Serena Williams őszinte vallomása

Az amerikai teniszezőnő, aki olyan lényeges társadalmi ügyekért igyekezett egész aktív pályafutása során dolgozni, mint a női egyenjogúság, vagy épp a szegregáció, legújabb interjújában egy szintén fontos üzenetre, a mentális egészség fontosságára hívta fel a figyelmet.

Kép
Sztárok

György herceg először vett részt a wimbledoni tenisztornán, sokan kiakadtak az öltözékén

A rajongók nem értik, miért kellett így felöltöznie.

Kép
Sztárok

A visszavonult teniszcsillag 52 évesen vonzóbb, mint valaha

Eredményes sportkarrier, számtalan kupa és érem, saját parfümmárka, hullámvölgyek - az exteniszező arcán az ötvenen túl is győztes mosoly árad szét.

Kép
Sztárok

Ahogy még sosem láttad! Katalin hercegné teljesen megfeledkezett magáról a wimbledoni tenisztornán

Hogy miért imádjuk annyira Katalin hercegnét? Hát például azért, mert akkor is laza tud lenni, mikor tudja, hogy 1000 fotós figyeli!

Kép
Szépség

Retus nélkül, szinte meztelenül pózol a címlapon

Serena Williams nem fél megmutatni idomait.

Kép
Promóciók

Dorkoban a magyar csapat!

Mostantól hazai márkában játszanak a magyar teniszválogatottak.

Kép
Sztárok

Vicces fotók: Katalin hercegné grimaszai mindent vittek a wimbledoni tenisztornán

Hogy miért imádjuk annyira Katalin hercegnét? Hát például azért, mert akkor is laza tud lenni, mikor tudja, hogy 1000 fotós figyeli a legapróbb mozdulatait azért, hogy másnap címlapokra tehessék!

Kép
Stílus

Nesze nektek, Meghan és Katalin! Emma Watson megmutatta, hogy milyen az igazi hercegnői stílus

A wimbledoni tenisztorna a sztárokat sem hagyja hidegen. A brit királyi család mindig kilátogat a meccsekre, idén például Meghan és Katalin, ám mikor azt hittük, ők voltak a torna legstílusosabb hírességei, akkor jött Emma Watson!

Kép
Sztárok

Ha Gwen felkérne, valószínűleg pont ilyen otthont terveztem volna neki – nézz be te is lenyűgöző házába!

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 2006-ban vásárolták azt az 1100 nm-es ingatlant, amit 2015-ös válásuk óta próbálnak eladni - eddig nem túl nagy sikerrel. A hét hálószobával, tizenegy fürdőszobával, moziszobával, külön vendégházzal, lélegzetelállító kilátással, hatalmas feszített víztükrű medencével, saját teniszpályával, fittness teremmel és tyúkóllal rendelkező birtok éppolyan kifinomult, játékos és szexi, mint maga Gwen!

Kép
Stílus

Túlnő nővérén? Pippa még Katalinnál is stílusosabb volt most Wimbledonban

Katalin vagy Pippa? Pippa vagy Katalin?

Kép
Stílus

A teniszpóló újra menő

Megmutatjuk, hogy viseld ebben a szezonban ezt a sportos darabot.

Kép
Promóciók

ROCÍO CRUSSET AND FERNANDO VERDASCO A SPRINGFIELD KARÁCSONYI NAGYKÖVETEI

A Springfield, a Cortefiel Csoport fiatalos és hétköznapi divatmárkája bemutatta a karácsonyi kampányát, amelynek főszereplője Fernando Verdasco háromszoros Davis-kupa győztes teniszjátékos és Rocío Crusset topmodell.

Kép
Sztárok

Wimbledon 10+1 legstílusosabb férfija

Lehet, hogy Wimbledon sokaknak csak a teniszről szól, de nem nekünk. A sportesemény arra is remek alkalom, hogy a sztárok tökéletes outfitjükben csilloghassanak.Persze nem csak a női hírességekről van szó. A következő férfiak megmutatják, hogyan kell egy teniszmeccsen is stílusosan kinézni!

Kép
Sztárok

Roger Federer az Instagram új sztárja

Roger Federer is kötélnek állt és elkezdett instagramozni. A 33 éves svájci teniszsztár első Instagram fotóján Michael Jordannel pózol, és egyelőre ez egyetlen fotója a közösségi oldalon, de már 135 ezer rajongója gyűlt össze.

Kép
Szépség

Maria Sharapova az új AVON parfüm arca

Friss hír: a világklasszis teniszezőnő – Maria Sharapova - lesz az arca az Avon új termékcsaládjának, az Avon Luck parfümöknek. Az Avon új parfümjét az élet szerencsés pillanatai, legemlékezetesebb eseményei és végeláthatatlan lehetőségei ihlették.