Sál

Kép
Életmód

Így edz a szupermodell, Rosie Huntington-Whiteley - VIDEÓ

A Victoria's Secret egykori szupermodelljéből színésznővé avanzsált Rosie Huntington-Whiteley, akit jelenleg a Mad Max akciófilmeben láthatunk, tökéletes külsővel rendelkezik. Égig érő karcsú lábak, légies vonalak, nőies idomok, Rosie-nak mindez megadatott, de keményen meg is küzd azért, hogy formában maradjon, ami mostantól már Neked sem lehet gond, hiszen a modell megosztotta egy teljes edzéstervének videóját, így lehetőséged van ellesni a sztár kedvenc gyakorlatait!

Kép
Sztárok

10 életre szóló tanács a Spice Girls-től

Ki hinné, hogy Victoria Beckham (született: Posh Spice) a napokban lett 41 éves? A focistafeleségből sikeres divattervezővé avanzsált egykori énekesnő tiszteletére megidézzük a 90-es évek megkerülhetetlen jelenségét és amit tanultunk tőlük. Íme 10 tanács a Spice Girls-től!

Kép
Szépség

Formás modellek retusálatlanul - így kampányol egy londoni ügynökség

A brit Models 1 ügynökség nemrég fotózott kampányában az általuk képviselt “curve” (plus size) modellek teljesen retusálatlanul szerepelnek. A fekete-fehér fotókon a lányok természetes szépségükben láthatók, minden utómunka nélkül.

Kép
Stílus

Hamupipőke stílusnaplója: Lily James

Talán nincs is egy Disney-hercegnőnél vágyottabb szerep a világon, Hamupipőke ruhatára pedig tele van stílusos estélyikkel. A filmben mostohalányból hercegkisasszonnyá avanzsáló Lily James élőben is megmutatja: felnőtt a szerephez.

Kép
Stílus

Menő téli kiegészítő: így viseld a sálat!

Tudtad, hogy a Google-ön 2014-ben legtöbbször arra a stíluskérdésre kerestek rá, hogyan kell a sálat viselni? Az utcákat járva ezen nem csodálkozunk: sokan nem is tudják, mekkora aduász téli kiegészítő lóg a nyakukban.

Kép
Stílus

Victoria Beckham gyönyörű cipőket tervezett

Victoria Beckham tegnap mutatta be legújabb, 2015-ös-tavasz-nyári kollekcióját a New York Fashion Weeken. Ezúttal azonban nemcsak ruházati és kiegészítőkből álló kreációi, hanem most már cipőkollekciója miatt is izgulhatott az énekesnőből divattervezővé avanzsált híresség.

Kép
Sztárok

Így néz ki Lady Gaga kampánya Photoshop nélkül

A 21. században nincsen kampány Photoshop nélkül. Lady Gaga tavasz-nyári Versace kampánya sem épp a természetesség jegyében született, és ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is.

Kép
Stílus

A te stílusod: Dobó Kata #4

Ezen a héten Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője mutatja meg kedvenc ruhadarabjait. Katával az októberi InStyle-ban is találkozhattok – keressétek az újságárusoknál!

Kép
Sztárok

Itt az októberi InStyle Drew Barrymore-ral a címlapon

Megjelent az októberi InStyle, a címlapon a színésznőből üzletasszonnyá avanzsáló Drew Barrymore. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Előző oldal