10 életre szóló tanács a Spice Girls-től

10 életre szóló tanács a Spice Girls-től

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ki hinné, hogy Victoria Beckham (született: Posh Spice) a napokban lett 41 éves? A focistafeleségből sikeres divattervezővé avanzsált egykori énekesnő tiszteletére megidézzük a 90-es évek megkerülhetetlen jelenségét és amit tanultunk tőlük. Íme 10 tanács a Spice Girls-től!


1. Légy hű önmagadhoz!


A gyakran ismételt mondatot a lányok szó szerint értelmezeték. Sportos vagy? Elegáns? Örök Barbie? Ha egyszer rátaláltál a saját stílusodra, ne engedd, hogy egy múló trend vagy divathullám megváltoztasson! (Azt azért megjegyeznénk, hogy Ginger Spice alias Geri Halliwell szerencsére az öltözködésén és a hajszínén is finomított kicsit az évek során…)





2. A barátság első


Viva Forever - Press Night - Backstage / Curtain Call
Viva Forever - Press Night - Backstage / Curtain Call


A lányok "Wanna Be" című számukban megénekelték: "If you wanna be my lover, you gotta get with my friends" (kb. "Ha a szerelmem akarsz lenni, el kell fogadnod a barátaimat is"). A Spice Girls ugyan feloszlott, de a barátság olyan erősnek bizonyult, hogy nemrégiben újra összeálltak egy preformansz erejéig.





3. Maradj mindig optimista!


Hogy miről szól a "Spice Up Your Life"? Nem egyszerűen a pozitív hozzáállásról, de az élet maximális élvezetéről. A sorokat olvasva ráébredsz, hogy ha nyitottan nézel szembe a világgal, nincs is más "fűszerre" szükséged a teljes és izgalmas élethez.





4. Girl Power
Spice Girls
Spice Girls


Ti is játszottatok a barátnőiddel Spice Girls-t a suliban? Emlékszel még, te melyikük voltál? A zenéjük talán olykor vitatható, a "girl power" kifejezést azonban kétség kívül az öt nagyon különböző, mégis összetartó és vagány nőnek köszönhetjük.





5. Minél magasabb, annál jobb


1997 MTV Video Music Awards
1997 MTV Video Music Awards


Mel B, Mel C, Emma, Geri és Victoria stílusában egy közös pont mindig akadt: a felhőkarcolónál is magasabb cipők. A lányok védjegyéül szolgáló platformos, Union Jack (brit zászló) mintás "lánctalpak" szerencsére sosem jöttek igazán divatba, de Saint Laurent és Calvin Klein kifutóin idén megjelentek a platformos magassarkúk.





6. Elekadt a szavad? Találj ki egyet!



Beszédet tartasz, hevesen magyarázol és egyszer csak nem jutnak eszedbe a szavak? Semmi probléma. Vegyél példát a lányokról és légy kreatív: Zig a zig ahh! (Wannabe), esetleg Hi ci ya! (Spice Up Your Life)...





7. Hagyd, hogy a ruhád beszéljen helyetted!


A divat a legkézenfekvőbb komunikációs eszköz. Mutasd meg a világnak, milyen vagy valójában: öltözz a hangulatod szerint. Habár azt nem mindig tudjuk, hogy a "Fűszeres Lányok" mire gondolhattak...





8. Az ellentétek vonzzák egymást
The Spice Girls IN NYC
The Spice Girls IN NYC


Meg van még a Backstreet Boys? Nem nagyon, ugye? A Spice Girls fiúbanda megfelelője valószínűleg azért nem hagyott mély nyomot, mert a srácok gyakorlatilag ugyanazt képviselték, ugyanúgy néztek ki. Posh Spice-ék ezzel szemben annyira karakteresek voltak, hogy évtizedek múltán is mindegyikükre emlékszünk.





9. Tudj hátatfordítani!


A "Spice World" című sikeres turnéfilm és 3 slágeralbum után a lányok gyakorlatilag sikerek csúcsán hagyták abba. Mi különösen tiszteljük őket bátorságukért, hogy képesek voltak hátrahagyni ragyogó karrierjüket, hogy megmentsék személyes kapcsolataikat a bandán belüli feszültségek elől.





10. És tudd, mikor térhetsz vissza!


Ha egyszer a Spice Girls visszatér, annak nagyot kell szólnia. Erre pedig a legalkalmasabb terep a 2012-es londoni Olimpia volt, ahol a lányok fantasztikus élő koncertet adtak.


Ilyen volt az egész Beckham-klán a Burberry shown!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!