Sminkes

Kép
Szépség

Akkor és most: Így változtatja meg az egyre nagyobb hírnév a sztárok sminkjét

Visszanézve a sztárok régi képeit, levontuk a tanulságot: néhány év a pályán csodákra képes! Legalábbis sminkes szemmel nézve biztosan, hiszen itt is akad itt-ott egy kis baleset…

Kép
Szépség

10 meglepő haj- és sminktrükk, amire a profik esküsznek

Minden trükkre kíváncsiak vagyunk, amit a szakma legjobbjai osztanak meg velünk. A divathéten sminkesek és fodrászok árulták el a legféltettebb titkaikat a Harper’s Bazar-nak. Íme a 10 legjobb!

Kép
Szépség

8 szépségrutin, amit a sminkesek szerint minden nő legalább egyszer elront

Rengeteget sminkelési misztériumot oldottunk már meg barátnőkkel, anyukánkkal, és a kollégiánkkal kézen fogva, csak minden estben a profikat felejtettük el megkérdezni. Lehet, hogy hiba volt?

Kép
Szépség

Exkluzív: Nálunk van Cate Blanchett vörös szőnyeges sminkjének receptje

Van, aki egyszerűen képtelen elszúrni. Cate Blanchett például sokadszorra bizonyítja, hogy ő bizony ilyen szerzet. Nézd csak meg az idei Oscar outfitjét: egyszerűen tökéletes! Habkönnyű Armani Privé ruhájához, rövid, mégis szuperszexi hajat vágatott, a sminkjét pedig Jeanine Lobell sminkmesterre bízta. Az Armani Sí szépségnagykövete tetőtől talpig Armaniban fürdött. Íme a recept!

Kép
InStyle TV

Tanulj meg úgy sminkelni, mint Kim Kardashian - VIDEÓ

Mióta Kim Kardashian elárulta mindig tökéletes megjelenésének titkát, ami a kontúrozásban és a megfelelő arcrészek kiemelésében keresendő, azóta mindenki meg akarja tanulni, hogyan is kell tökéletesen alkalmazni ezt a két technikát.

Kép
InStyle TV

Ilyen az, ha a pasid sminkel ki - VIDEÓ

Ha eltűnődtél már azon, hogy milyen lenne, ha a barátod sminkelne ki, akkor nézd meg az alábbi videót, amiben Michelle Phan és párja adnak választ a kérdésedre!:)

Kép
Szépség

Így készítsd el Candice Swanepoel sminkjét- VIDEÓ

A Victoria's Secret angyalának gyönyörű sminkjét percek alatt elkészítheted ha megfogadod a modellek egyik kedvenc sminkesének tanácsait!:)

Kép
Stílus

Az 5 legtehetségesebb Youtube szépség vlogger, akiket kötelező követni

A Youtube megjelenése óta már mindenki ezt a csatornát használja, ha meg szeretne tanulni valamit, legyen az egy recept, egy hajfonat vagy akár egy smink elkészítése. Mi most elhoztuk Neked a kedvenc szépség vloggereinket, akiket szerintünk mindenképp megéri követni!

Kép
Stílus

A 90-es évek leggyönyörűbb ikonjai akkor és most

A 2015-ös őszi-téli bemutatókon a sminkesek és fodrászok többször inspirálódtak a 90-es évekből. Szerencsére nem a sötét szájkontúr és kék szemfestés tértek vissza: egészséges bőrt, téglavörös ajkakat és vagány, nem túlgondolt frizurákat láttunk. Ennek örömére felidézzük az évtized ikonjait.

Kép
Szépség

Káprázatos Avon-sminkek a New York Fashion Weeken

Idén a világhírű divattervezők kreációi mellett az érdeklődők két divattervező modelljein is megcsodálhatták az AVON új tavaszi-nyári sminktrendjeit a New York Fashion Weeken, melyet a szépségipari vállalat sztársminkesei, Jamie Greenberg és Lauren Andersen készítettek el. Az AVON sminkmesterei Nicholas K és Dennis Basso modelljeinek varázsoltak üde sminket.

Előző oldal