10 meglepő haj- és sminktrükk, amire a profik esküsznek

10 meglepő haj- és sminktrükk, amire a profik esküsznek

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Minden trükkre kíváncsiak vagyunk, amit a szakma legjobbjai osztanak meg velünk. A divathéten sminkesek és fodrászok árulták el a legféltettebb titkaikat a Harper’s Bazar-nak. Íme a 10 legjobb!

1. A hajformázásból a frufrudat se felejtsd ki. Fúj rá textúrázó spray-t, így nem fog lelapulni és az eredmény sokkal coolabb lesz.

Kép

2. Tökéletes hajválasztékot szeretnél? A lényeg a gyorsaság: egy tupírfésűvel gyors és határozott mozdulattal válaszd szét a tincseidet.

gif
Látványos a különbség: lassú vs. gyors mozdulat
Látványos a különbség: lassú vs. gyors mozdulat

3. Szimmetrikus tusvonalat készíteni kész művészet. Vagy csak gondoltuk eddig, hogy az, hiszen a következő trükk megoldás lehet a problémára. Egy ponttal mindig jelöld be, hogy meddig szeretnéd húzni a vonalat, és ezt a pontot kösd össze a már megrajzolt ívvel.

Kép

4. Sokféleképpen készíthetsz magadnak göndör tincseket, a trükk csak attól függ, milyet szeretnél pontosan. Ha a hajsütővasra vízszintesen tekered fel a hajtincset, akkor feszesebb loknikat kapsz, ha pedig függőlegesen tartod, akkor lágyabb, leomló hullámokat.

Kép

5. A no-makeup makeup ma már fogalom, és ennek a természetes sminknek a tökéletes befejezése nem más, mint a nude rúzs. Hogy mégis legyen egy kis csavar a dologban, nappal használj a bőrszíneddel megegyező, matt árnyalatot, este pedig a fényesebb verzióját.

Kép

6. Tovább alapozva erre a népszerű trendre, íme egy újabb csalás, amivel kiemelheted a szempilláidat úgy, hogy nem használsz szempillaspirált. Egy filces szemhélytussal könnyedén beszínezheted a pilláidat. Van rajtad smink? Dehogy!

Kép

7. De az is lehet, hogy a természet adta göndörségen szeretnél kicsit finomítani. Egy hajvasalóval kezd el óvatosan kisimítani a hajszálaidat, miközben a csuklódat forgatod.

Kép

8. Tipp szőkéknek: Hogyha szeretnél elkerülni egy csúnya sminkkatasztrófát, akkor szemöldöködet mindig az eredeti hajszíneddel megegyező árnyalattal fesd ki. Ha pár árnylattal világosabb az sem jó, és a jóval sötétebbet meg sem merjük említeni…

Kép

9. Ha olyan kontyot szeretnél, ami egész nap a helyén marad, akkor a következő trükköt ajánljuk a figyelmedbe. Készíts szorosan egymás mellett két copfot, majd ezeket kezd el egymás körül körbetekerni és rögzítsd a kilógó szálakat hullámcsattal.

Kép

10. A tökéletes alapozás titka a helyes mozdulatsor. Az alapozót mindig belülről kifelé haladva dolgozd el, így lesz szép, és egyenletes a végeredmény. Ha renitenskedni próbálsz, az alapozó az arcod szélén fog kikötni és olyan leszel, mint aki még mindig azt hiszi, hogy Halloween van.

Kép

8 szépségrutin, amit a sminkesek szerint minden nő legalább egyszer elront – Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.