8 szépségrutin, amit a sminkesek szerint minden nő legalább egyszer elront

8 szépségrutin, amit a sminkesek szerint minden nő legalább egyszer elront

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Rengeteget sminkelési misztériumot oldottunk már meg barátnőkkel, anyukánkkal, és a kollégiánkkal kézen fogva, csak minden estben a profikat felejtettük el megkérdezni. Lehet, hogy hiba volt?


És igen, szeretünk minden tippet, ami a sminkeléssel kapcsolatos, de lehet, hogy ezek nem mindig szolgálják a javukat. Ennél már csak az rosszabb, amikor valaki azt mondja, hogy az eddig megszerzett rutinunkat kidobhatjuk a kukába, ahogy a jól begyakorolt mozdulatokat is elfelejthetjük egy életre. Jöjjön néhány igazán hasznos tipp olyan sminkesektől, akik tényleg tudják, mi a tökéletes makeup titka!


1. "Egyszer szeretném megérni, hogy az utcán nem túl erős, és túl mesterkélt szemöldökök jöjjenek velem szembe. Minden alkalommal, amikor ilyet látok, nagyon mérges leszek. Jó lenne, ha végre természetesebben és finomabban közelítenénk meg a szemöldökformázást." - Romy Soleimani, Beauty.com szépségszerkesztője.2. "Ne használj rossz színű alapozót. Sokan azt is elfejtik, hogy a nyakunknál világosabb a bőr, ám a mellkasunknál már sötétebb. Olyan árnyalatot kell találni, ami egységes képet ad." - Jamie Greenberg, ismert sztársminkes


gif


3. "Úgy gondolom, a nőknek nem kellene pontosan lemásolniuk a modellek, hírességek sminkjeit, amiket a magazinokban, a kifutón és a vörös szőnyegen látnak. Meg van a helye a profi sminknek, de az pont nem a való élet. Ezek többsége borzalmasan fest természetes fényben." - Quinn Murphy, sminkes.


gif


4. "Ne sminkelj rossz fényviszonyok között" - Jamie Greenberg5. "Ne vegyél semmi újat, ha nincs időd rendesen körülnézni a boltban" - Jamie Greenberg6. "Ne vásárolj olyan szépségtermékeket, amik tele vannak káros összetevőkkel. Mindig figyelmesen olvasd el, hogy mit tartalmaz a termék, hiszen minden nap a bőrödre fogod kenni. Nem akarok prédikálni, de ha van lehetőség jobbra, akkor miért ne akarnád azt?" - Katey Denno, sztársminkes


gif


7. "Bárcsak jobban elfogadnánk magunkat. Azt hiszem az olyan alkalmazások, mint a Facetune és a különböző filterek, irreális elvárások elé állítanak minket. Fogadd el, hogy vannak pórusaid, bőrhibáid és más hiányosságaid - törekedj arra, hogy úgy néz ki, mint egy ember, és ne úgy, mint egy illusztráció." - Fiona Stiles, sminkes8. "Ne használj mindent egyszerre! Primer, alapozó, kontúr, highlighter, púder, bronzosító... Kilépsz a természetes fényre, és hidd el, nem néz ki valami jól." - Katey Denno


gif


10 meglepő dolog, ami tönkreteszi a bőröd - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Kép
Shopping

Stílustippek, amiket az alacsony nők elleshetnek Florence Pugh-tól

Az Oscar-jelölt színésznő tisztában van az adottságaival, elfogadja a testét olyannak, amilyen, és PONTOSAN TUDJA, hogyan kell öltöznie az alakjához.

Kép
Szépség

Egy gyakori hiba, amit el kell kerülni az arcmaszkok használata közben

Eláruljuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az arcmaszkok használatából, ahogy a leggyakoribb hibákról is lerántjuk a leplet!

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!