Sajtó

Kép
Sztárok

Nem úszta meg sérülések nélkül! Itt vannak az első fotók George Clooney-ról a baleset után

Két napja járta be a sajtót a hír, George Clooney motorbalesetet szenvedett. A sztárt azonnal kórházba szállították, ahonnan ma távozhatott, de nincs jó bőrben.

Kép
Sztárok

Johnny Depp után ehhez a férfihoz ment hozzá a hétvégén Vanessa Paradis

A hétvégén férjhez ment Vanessa Paradis. Johnny Depp exe nem híresztelte a sajtóban az esküvőt, de szerencsére a nagy napról készült fotókat nem titkolja a nyilvánosság elől!

Kép
Sztárok

Megán hercegné?! Miért fordítjuk le egyáltalán a királyok és hercegnők nevét?

Egyre több helyen látjuk a magyar sajtóban, hogy Meghan Markle színésznőt, aki nemrég hozzáment Harry herceghez, Megán hercegnének nevezik. De miért fordítják le egyáltalán az uralkodóházak tagjainak keresztnevét (igen, tudjuk, vezetéknevük sokszor nincs is)?

Kép
Sztárok

13 meglepő dolog, amit tuti nem szúrtál ki Meghan és Harry herceg esküvőjén

Szombaton pont került az i-re, lezajlott Meghan Markle és Harry herceg esküvője. A nagy napról már sokat lehetett olvasni a sajtóban, ám akad néhány részlet, ami elkerülte mindenki figyelmét - a tiédet is?

Kép
Stílus

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

Kép
Sztárok

Margot Robbie teljesen kiakadt egy riporter kérdésén – Szerinted igaza volt?

Hol a sajtó határa? Margot Robbie szerint itt.

Kép
Stílus

Rendhagyó sajtóeseményen mutatta be legújabb kollekcióját a CUKOVY!

Számtalan izgalmat rejt a CUKOVY új, Coexist névre keresztelt kollekciója!

Kép
Sztárok

Erre senki sem számított! Zahara igazi anyja a sajtóval üzent Angelina Jolie-nak, és most arra kéri, hogy...

Mindenki a színésznő válaszára vár.

Kép
Sztárok

Az elnöki kutyák is búcsúznak - Bo és Sunny Obama legjobb pillanatai

Már csak pár nap és Obama elnök családjával együtt hivatalosan is elhagyja a Fehér Házat. A családhoz tartozik Bo Obama és Sunny Obama is, a két portugál vizikutya, akiket politikai hovatartozástól függetlenül szinte minden amerikai imád. Tele van a sajtó Bo és Sunny búcsúztató cikkekkel, videókkal és fotókkal.

Kép
Sztárok

Ezen csámcsog most a világsajtó: Magyar modell az egykori milliárdosfeleség új pasija

Furcsa szemmel nézi a világ a 21 éves magyar srác és a 48 éves Wendi Deng kapcsolatát.

Kép
Sztárok

Anna Faris-t elbizonytalanították a Chris Pratt megcsalásáról szóló pletykák

Még a világ legcukibb sztárpárjának sem könnyű átvészelni a bulvársajtó támadásait.

Kép
Sztárok

Izzik a levegő! Itt az első trailer Brad Pitt és Marion Cotillard közös filmjéhez

A film, aminek minden pillanatát árgus szemekkel figyeli a sajtó.

Kép
Sztárok

Befejezte a polgárpukkasztást? Miley Cyrus végre megmutatta, hogy igenis tud énekelni - VIDEÓ

Miley Cyrus már jó ideje nem a zseniális hangja miatt szerepel a sajtóban. Milyen kár...

Kép
Stílus

Csak semmi fényűzés! Katalin hercegné filléres ruhában

Napok óta Katalin és Vilmos indiai kalandozásairól cikkezik a sajtó. A hercegné csodás ruhákat vitt magával az útra, amit gondosan előre kiválogattak neki az udvarban. Nekünk most mégis egy filléres darabon akadt meg a szemünk!

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

Kate Middleton közismert kifogástalan stílusérzékéről. A nemzetközi sajtó minden lépést követi, és bármi, amit visel azonnal sold-out lesz a boltokban. De milyen kincsek vannak pontosan a birtokában? Íme 18 divatmárka, amiért rajong a hercegné!

Kép
Promóciók

Legyél Te is a Triumph Blogger Nagykövete!

A Triumph 2015. júniusában indította első Nagykövet programját, melynek során 10 civil nőnek volt lehetősége havonta kiválasztani és tesztelni egy-egy Triumph fehérnemű-, pizsama-, vagy fürdőruha szettet, részt venni a Nagyköveteknek rendezett csajos rendezvényeken, valamint a Triumph hivatalos sajtótájékoztatóján, ahol őket is bemutatták a sajtó munkatársainak.

Kép
Sztárok

Ki ez a lány? Diana hercegnő dögös unokahúga a brit sajtó új üdvöskéje

Ilyen ez a királyi család. Pippa és Katalin után, most épp Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer van a porondon. Aki még nem tudná, ő a brit közvélemény legújabb kedvence!

Kép
InStyle TV

Megőrült az egész világ tegnap: A legdurvább videók a Balmain X H&M hisztériáról

Bejárta tegnap az egész magyar sajtót a Vörösmarty téri H&M-ben történt dulakodás. De vajon a világ többi részén kulturáltabban viselkedtek az emberek? Mutatjuk!

Kép
Sztárok

Selena Gomez 10-szer öltözött át 42 óra alatt! - FOTÓK

Egy biztos, Selena Gomez nagyon elszánt. Az elmúlt napokban hevesen promózta az új albumát, a Revivalt New Yorkban, és annyira belemelegedett a sajtótúrába, hogy nem egész 48 óra leforgása alatt 10-szer öltözött át. 10 mesés outfit, ami nekünk több mint egy hétig elég lenne! Nézd meg, miket viselt az énekesnő 2 nap leforgása alatt. Elfogadod a kihívást?

Kép
Stílus

Büszkeség: Magyar napszemüvegért rajong Russell Brand

Russell Brand magyar napszemüveget választott. Az angol komikus, színész, tévés és rádiós személyiség, akit a magyar sajtó leginkább Katy Perry exférjeként szokott emlegetni, Londonban látta meg Napsvgar kreációit és azonnal vásárolt magának egy napszemüveget a márka Shades kollekciójából.

Kép
Sztárok

Nemes Jeles László: "Az volt a célunk, hogy beszéljenek róla"

Az elmúlt napokban a világsajtó a cannes-i filmfesztiválon hatalmas sikereket elért Nemes Jeles László nevét ismételgeti és mindenki az ő történetére kíváncsi. A rendező, aki Natalie Portmant is elragadtatta, a rangos fesztivál második legfontosabb elismerését, a zsűri Nagydíját is (Grand Prix) elnyerte. A rendező őszintén mesélt a Euronews hírportálnak a hatalmas siker kapcsán.

Kép
Stílus

Monroe vagy Einstein? Itt az új "mit látsz a képen?" őrület!

Emlékszel még arra a fehér-arany ruhára, amiről két napig beszélt a világsajtó? A fél világ kék-fehérnek, a másik fele fehér-aranyak látta, de akadtak olyanok is, akik feketének. Most hasonló GIF-fel állt elő egy amerikai tudóscsapat, akik ezúttal Monroe és Einstein képét egymásra szerkesztve kérdezik, Te kit látsz? A válaszod alapján kiderül, szükséged van-e szemüvegre! Lássuk csak azt a képet!

Kép
Életmód

Ki van a képen? Monroe vagy Einstein? Biztos, hogy jól látod?

Emlékszel még arra a fehér-arany ruhára, amiről két napig beszélt a világsajtó? A fél világ kék-fehérnek, a másik fele fehér-aranyak látta, de akadtak olyanok is, akik feketének. Most hasonló GIF-fel állt elő egy amerikai tudóscsapat, akik ezúttal Monroe és Einstein képét egymásra szerkesztve kérdezik, Te kit látsz? A válaszod alapján kiderül, szükséged van-e szemüvegre! Lássuk csak azt a képet!

Kép
Promóciók

Eva Mendes az Estée Lauder új arca!

Mendes 2015 őszétől szerepel majd a New Dimension Transformative Skincare kampányában a digitális médiában, a TV-ben és a nyomtatott sajtóban.

Kép
Sztárok

Kristen Stewart szoknyában is fiús

Kristen Stewart új filmje, a Camp X-Ray New York-i sajtótájékoztatóján tündökölt.

Kép
Életmód

Ilyen luxusban él Sarah Jessica Parker - FOTÓK

A Sarah Jessica Parker New York-i otthonáról készült képek pedig bejárták a világsajtót. A legjobb az egészben, hogy 22 millió dollárért most bárki megvásárolhatja a csodaszép, óriási gardróbbal ellátott ingatlant.

Előző oldal
Következő oldal