Legyél Te is a Triumph Blogger Nagykövete!

Legyél Te is a Triumph Blogger Nagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Triumph 2015. júniusában indította első Nagykövet programját, melynek során 10 civil nőnek volt lehetősége havonta kiválasztani és tesztelni egy-egy Triumph fehérnemű-, pizsama-, vagy fürdőruha szettet, részt venni a Nagyköveteknek rendezett csajos rendezvényeken, valamint a Triumph hivatalos sajtótájékoztatóján, ahol őket is bemutatták a sajtó munkatársainak.



2016-ban tovább folytatódik a Triumph Nagykövet programja, mely még izgalmasabbnak ígérkezik! Ezúttal a Triumph 5 bloggert, 5 civil hölgyet és 5 Triumph szakértőt választ Nagykövetének, így akár Te is egyike lehetsz az öt szerencsés blogger nagykövetnek. A fehérnemű márka minden érdeklődési körű blogger jelentkezését várja, így a divat-, a lifestyle-, a sport-, a szépség-, a gasztro-, a DIY-, a videó-, a kultúra-, utazási-, és kisgyerekes bloggerekét egyaránt. Így hát ha Te is blogolsz, és érdekel a fehérneműk világa, ne habozz, jelentkezz most, és színesítsd Te is a Triumph Nagykövetek csapatát!

Kép


Miért is éri meg a Triumph Blogger Nagykövetének lenni?
Mert megismerheted a Triumph kollekcióját, melyből havonta kiválaszthatod a kedvencedet egy éven keresztül. Mert bepillanthatsz egy több mint 125 év tapasztalattal rendelkező, vezető fehérnemű márka kulisszái mögé. Mert lehetőséged van havonta izgalmas, igazán nőies programokon részt venni egy kitűnő csapattal, ezekről pedig minden alkalommal profi fotók is készülnek. Mert részt vehetsz a Triumph hivatalos sajtótájékoztatóin, bemutatóin és eseményein. Valamint bloggerként növelheted ismertségedet és elismertségedet, hiszen bekerülsz a Triumph hivatalos kommunikációjába, valamint lehetőséged van a saját érdeklődési területeden belül kisebb workshopokat is tartani a többi Triumph Nagykövetnek. Végül, de nem utolsó sorban az egyik szerencsés Triumph Nagykövet profi fotózást nyer, melynek a legjobb képe bekerül majd a Triumph üzletek kirakataiba is!

Kép


Miben lesz részed?
A Triumph minden hónapban csajosabbnál-csajosabb programokra várja a 15 nagykövetét, melynek keretén belül megismerkedhettek a Triumph aktuális kollekciójával, melyből minden hónapban választhattok egy-egy szettet. A híres fehérnemű márka olyan rendezvényekkel készül, amelyeken minden stílusos nő szívesen részt venne, így például Valentin napra egy izgalmas smink tanfolyammal, nyáron balatoni vitorlázással, vagy például télen a karácsonyi partik forgatagára felkészítő stylist tanfolyammal.
Hogy még izgalmasabb legyen a program, a 15 kiválasztott Triumph nagykövetet hármasával csoportokra osztják, és a havonta megrendezésre kerülő eseményeken ezeknek a csapatoknak kell egymással versenyezniük. Ezt követően a hármas csapatoknak minden hónapban közösen kell beszámolót készíteniük az aktuális rendezvényről és beszerzéseikről. A csapatmunkának köszönhetően a civil hölgyek el tudják mondani saját tapasztalataikat, véleményüket, melyet a Triumph szakértők ki tudnak egészíteni a legfőbb tudnivalókkal, végül a bloggerek ezt a tartalmat esztétikus és izgalmas formába öntik.

Kép


Feladat: „Mutasd meg romantikus oldaladat egy kreatív blogbejegyzés formájában a Triumph 2015 ősz-téli kollekciójának darabjaival.”
Jelentkezés határideje: 2015. december 28. – 2015. január 19.
A Triumph Blogger Nagykövet jelentkezés további részleteiért kattints IDE.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!