Sajtó

Kép
Stílus

Ilyen volt Angelina esküvői ruhája

Napok óta Angelina Jolie és Brad Pitt augusztus 23-ai esküvője tartja lázban a világot és a világsajtót egyaránt: mindenki tudni akarja és/vagy tudni véli az újabb és újabb részleteket az év esküvőjéről. Most két magazin is hivatalos esküvői fotókat kapott a pártól: a People és a Hello! naná, hogy címlapon hozta le a sztorit.

Kép
Sztárok

David Beckham ismét meztelen felsőtesttel kampányol

Idén ősszel David Beckham új stílusokat és friss trendeket mutat be a H&M David Beckham Bodywear sorozatának új kollekciójával, melynek középpontjában ismét a kényelem és a funkcionalitás áll - olvasható a márka sajtóközleményében.

Kép
Sztárok

Julianne Moore a kis feketével ment biztosra

Julianne Moore új filmjének, a Non Stop sajtóeseményén jelent meg ebben a decens kis feketében Londonban.

Kép
Sztárok

Osvárt Andrea Alberta Ferrettiben ünnepelte új filmjét

Január 16-án, azaz ma debütál Rómában Osvárt Andrea új filmje, az Anita B. A tegnapi sajtótájékoztatón egy lenyűgözően nőies Alberta Ferretti ruhában jelent meg a magyar színésznő.

Kép
Sztárok

Sandra Bullock vörösben hódított Tokióban

Sandra Bullock egy egyszerű, de mégis hihetetlenül látványos vörös ruhát viselt a Gravitáció tokiói sajtókonferenciáján.

Kép
Életmód

Budapest, te csodás - Kínában is

Budapest új, kreatív energiáit bemutató, minden eddiginél átfogóbb városleírás jelent meg a kínai Travel & Leisure magazinban: a novemberi számban megjelenő összeállítás - a magazin vezércikkeként - öt oldalon keresztül beszél Budapestről. Ilyen átfogó, trenddel és kreativitással foglalkozó sajtóanyag eddig Magyarországról Kínában nem jelent meg, úgyhogy ismét nagyon büszkék vagyunk fővárosunkra.

Kép
Életmód

Design Hét: Összefog Magyarország három vezető design intézménye

Az egyikük Pekingtől Helsinkiig, Berlintől New Yorkig, Bécstől Torinóig vitte a magyar design hírnevét. A másik faléc-építményei sorra jelennek meg a nemzetközi designsajtóban. A harmadik kreatív hálózatot épít Közép-Európában. A 2013-as Design Héten összefog Magyarország három meghatározó designműhelye: a WAMP, a Hello Wood és a Design Terminál, hogy metszéspontokat hozzon létre a design, a társadalomtudomány és a gasztronómia között. Az események helyszíne az Erzsébet téren felállított, 43 méter hosszú és 120 férőhelyes Közösségi Asztal.

Kép
Életmód

Szilágyi Áron tesztelte a világ egyik legvékonyabb okostelefonját

Néha a győzelem tényleg csak pár milliméteren múlik – ezt éppen olyan jól tudják a versenysportolók, mint a mérnökök és a formatervezők. A Huawei sajtótájékoztatóján Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó is jelen volt, hogy elsőként oszthassa meg tapasztalatait a pengevékony Huawei Ascend P6 okostelefonról.

Kép
Stílus

Bravó, Fashion Week Budapest!

A szakma számára meghirdetett zártkörű rendezvény ebben a szezonban még inkább felkeltette a divatvilág érdeklődését, hiszen a neves magyar újságírók és bloggerek mellett már a francia, a német és a cseh sajtó egyes képviselőit is hellyel kínálhatták a szervezők a bemutatók különböző soraiban.

Előző oldal