Mosás

Kép
Életmód

Koronavírus: tedd vagy inkább ne tedd?

Kézfertőtlenítő, szájmaszk, hipó, hosszú kézmosás... Mit tehetsz még a teljes higiéniáért? Eláruljuk, mit érdemes megfogadni, és mi az, amit kerülj el.

Kép
Shopping

A legkeresettebb kiegészítő, ami nem hiányozhat az arcodról járványkor

A szájmaszk nem nyújt 100% védelmet, de viselésével és az alapvető higiéniai szabályok betartásával, mint a kézmosás csökkenthető a vírusnak való kitettség kockázata.

Kép
Életmód

A farmermosás tízparancsolata - te vajon mindet betartod?

Tényleg igaz, hogy évente csak egyszer kell kimosni? Utánajártunk!

Kép
Életmód

7 dolog a szekrényedben, amit elég csak egyszer kimosnod egy évben

Végre egy igazán jó hír! Tudtad, hogy lapul pár olyan darab a szekrényedben, amit elég csupán egyszer kitisztítani az évben, és nem igényel rendszeres, extra odafigyelést? Nos, ezeket bűntudat nélkül kihagyhatod a heti nagymosásból!

Kép
Életmód

Lehet, hogy egész eddigi életünkben rosszul mostuk ki a melltartóinkat?

Te is csak bevágod a többi ruhád után a mosógépbe?

Kép
Életmód

Így lesznek hosszú életűek az edzős ruháid

Ha már költöttél ara, hogy inspiráló szettben sportolj, viseld is gondját a sportruházatodnak, hosszabbítsd meg az élettartamukat ezekkel a tippekkel.

Kép
Promóciók

Az intenzív színélményért – ne tűnj el, ragyogj!

A Perwoll renew 3D a Henkeltől formulájának köszönhetően garantálja ruhái számára a csodás színek három dimenzióját - Intenzitást, színmegtartást és ragyogást.

Kép
Szépség

10 frizura, amivel egy nappal eltolhatod a hajmosást

Nincs olyan nő ezen a földön, aki ne sumákolta volna el már legalább egyszer a hosszadalmas hajmosást!

Kép
Szépség

Furcsa szépségtrend: Ez történik a hajaddal, ha nem használsz sampont

Avagy a rohamosan terjedő No-Poo mozgalom részletei. Gondoltál már arra, hogy mi lehet a samponodban? Hogy a minden napos mosás árthat a tincseidnek?

Kép
Stílus

Így készíthetsz gyönyörű halfonatot magadnak - Videó

Az egyik legszebb és leglátványosabb fonást, ami nem más, mint a halfonat, pillanatok alatt elkészítheted, ebben segít Neked egyik kedvenc Youtube gurunk, Mimi Ikonn! Nézd meg a videót és oszd meg velünk a végeredményt! :)

Kép
Stílus

10 szuper szexi nyári frizura, amit muszáj kipróbálnod

A nyári partikhoz és esti borozásokhoz nem szeretünk túlöltözni, hiszen a nagy hőségben a lehető legkönnyebb ruha a tökéletes választás, de ha szeretnéd feldobni megjelenésed valamivel, akkor szánj pár percet a hajadra és bűvölj el mindenkit a következő frizurák egyikével!

Kép
Szépség

7 frizura, amit muszáj kipróbálnod másnapos hajra!

Ha azt gondoltad, csak a frissen mosott haj lehet csábító és stílusos, akkor tévúton jársz! A sztárok minden alkalmat megragadnak, hogy viseljék a következő hét hajviselet egyikét, de csak és kizárólag hajmosás előtt, hiszen ezek a stílusok csak a "másnapos" hajon állnak jól! Próbáld ki Te is valamelyiket!

Előző oldal